Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου

Προφύλαξη οθόνης Τέχνη : Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου

Προφύλαξη οθόνης Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου

Προφύλαξη Οθόνης Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Το γλυπτό που βλέπετε εδώ είναι το δημοφιλές Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου, ένα ιταλικό καλλιτέχνη της Αναγέννησης, που αφιέρωσε τη ζωή του σε διάφορους τομείς της καλλιτεχνικής έκφρασης, όπως η γλυπτική, την αρχιτεκτονική και τη ζωγραφική. Χάρη σε αυτή την ελεύθερη προφύλαξη οθόνης, μπορείτε να δείτε τα καθορισμένα σχήματα του Δαβίδ, απίστευτα επιτευχθεί. Γλυπτά του Μιχαήλ Άγγελου, όπως αυτό που μπορείτε να δείτε εδώ, όλα έχουν τόση λεπτομέρεια, ώστε στην επιφάνεια του δέρματος του Δαβίδ, μπορείτε ακόμη και να αντιληφθεί σε ορισμένα σημεία την ανακούφιση των φλεβών που δημιουργούν την ψευδαίσθηση των αρτηριών κάτω από το δέρμα με απίστευτο ρεαλισμό. Ξέρατε ότι το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη ήταν Μιχαήλ Άγγελου Buonarroti; Γεννήθηκε στη Φλωρεντία το έτος 1475, και παραμένει ζωντανός σήμερα στο σύνολο των έργων του, και τώρα στον υπολογιστή σας, επίσης.

Ένα screensaver της ιταλικής αναγεννησιακής τέχνης του Μιχαήλ Αγγέλου Buonarroti Δαβίδ, επίσης γνωστή ως Μιχαήλ Αγγέλου. Το γλυπτό του Δαβίδ είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο κομμάτι από λευκό μάρμαρο, ζυγίζει περίπου 5 τόνους και φτάνει σε ύψος 5,17 μ., το οποίο το καθιστά ένα πολύ εντυπωσιακό γλυπτό. Αυτό το αριστούργημα της γλυπτικής κόσμος έγινε μεταξύ των ετών 1501 και 1504, και ήταν η Opera del Duomo του καθεδρικού ναού της Santa Maria del Fiore, που ανέθεσε το έργο του γλύπτη στην ιταλική πόλη της Φλωρεντίας, όπου ο καλλιτέχνης γεννήθηκε. Σήμερα, όποιος θέλει να δει αυτό το γλυπτό μπορεί να το επισκεφθείτε, αν θέλει, όπως εκτίθεται στο Galleria dell 'Accademia της Φλωρεντίας (Galleria Dell'Academia). Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν αυτό το γλυπτό, πολλοί θαυμαστές του έργου του Μιχαήλ Αγγέλου τονίζουν τη γλυπτική λεπτομέρεια του δεξιού χεριού του Δαβίδ, με σχεδόν τέλεια σχήματα, καθώς επίσης και πώς το έργο φορτώνει το βάρος του στο δεξί πόδι, δίνοντας μεγάλη δύναμη για να το συνολική σύνθεση και την πλήρωση με τη ζωή ό, τι ήταν κάποτε ένα τραχύ κομμάτι μάρμαρο. Μιχαήλ Αγγέλου κάνει πολλά σκίτσα και ανατομικές μελέτες πριν από τη διαμόρφωση ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του, και όλοι ότι η μελέτη και η μάθηση εξοφληθεί σε μια σχεδόν τέλεια δουλειά.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Τέχνη, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Τέχνη, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 39 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-12 17:06:11, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Τέχνη. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Δαβίδ του Μιχαήλ Αγγέλου του Τέχνη για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 14 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 39 φορές
ΠΊΣΩ
4
4 από 10 - 4 ψήφους
Αριθμό 1771 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1088 φορές

Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει ως θέμα την τέχνη, πιο συγκεκριμένα, πλαστικές τέχνες. Εδώ εμφανίζονται χαρακτηριστικό των καλλιτεχνικών κλάδων όπως η ζωγραφική, τα στοιχεία και μια παλέτα χρωμάτων που συνοδεύεται από δύο βούρτσες είναι. Τα εργαλεία αυτά χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα με ακρυλικό ή τέμπερα χρώμα. Μια συλλογή από κραγιόνια, ότι θα μπορούσε επίσης να είναι παστέλ ζωγραφικής και χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν εκπληκτική εικόνες και έργα τέχνης εμφανίζονται επίσης.

6
6 από 10 - 5 ψήφους
Αριθμό 1335 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2029 φορές

Ο ζωγράφος αυτός εκτελεί ένα έργο τέχνης. Πρόκειται για ένα πορτρέτο ενός ευγενούς κυρία που είναι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ. Από τη στιγμή που από το Μεσαίωνα μέχρι την Αναγέννηση, οι καλλιτέχνες είχαν θεωρηθεί ως μερικές τεχνίτες αρμόδιο για οικογενειακά πορτρέτα χρώμα, απεικονίζουν σκηνές του χρόνου και έχουν διαφορετικά πραγματικά περιστατικά μέσα από τα έργα του. Όπως βλέπουμε σε αυτό το βίντεο, ο οποίος ανέθεσε αυτά τα έργα ήταν αστική ή την εκκλησία. Με αυτή την προφύλαξη οθόνης μπορείτε να δείτε αυτόν τον καλλιτέχνη προσεκτικά ζωγραφική ένα πορτρέτο του μια γυναίκα ευγενικής καταγωγής. Είναι ένα καλό προϊόν για όλους εκείνους που αγαπούν τον κόσμο της τέχνης.