Μωρό στην κούνια

Προφύλαξη οθόνης μωρά και παιδιά : Μωρό στην κούνια

Προφύλαξη οθόνης Μωρό στην κούνια

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Μωρό στην κούνια

Προφύλαξη Οθόνης Μωρό στην κούνια
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Σε αυτό το ελεύθερο προφύλαξη οθόνης, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη επικεφαλής ξανθιά μωρό τις πιτζάμες του. Η ταπετσαρία, σχέδια, παιχνίδια και κούνια κάνουν το δωμάτιο πολύ πολύ πολύχρωμο, ακόμα και τη νύχτα. Το φως του φεγγαριού που έρχεται από το παράθυρο ανάβει ό, τι βλέπει. Μοιάζει με το χαριτωμένο μωρό δεν θέλει να πάει για ύπνο ακόμα. Δείτε αν μπορείτε να τον βοηθήσει να κοιμηθείτε για την υγεία του! Κατεβάστε αυτό το screensaver για δωρεάν και να διακοσμήσετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας με αυτό το χαριτωμένο χαρούμενο μωρό. Και, αν σας άρεσε, το μοιραστώ με όλους για τα κοινωνικά δίκτυα, έτσι ώστε να μπορούν να το κατεβάσετε πάρα πολύ αν τους άρεσε!

Ένας καλύτερος τρόπος για να λέει το μωρό είναι βρέφος. Ένα βρέφος είναι το νεώτερο από έναν άνθρωπο ή άλλο θηλαστικό, ενώ ένα μωρό μπορεί να ονομάζεται μόνο στο βρέφος ενός ανθρώπου. Ένα κινούμενο προφύλαξη οθόνης, όπου μπορείτε να δείτε ένα μωρό στην κούνια του, κοιτάζοντας τα αστέρια μέσα από το παράθυρο. Ένα παιδί του διαγωνισμού εικόνα για να γεμίσει την οθόνη του υπολογιστή σας και τη γλυκύτητα σας. Κοιτάξτε λίγο ξανθό μωρό που είναι μέσα σε ένα λευκό ξύλινο παχνί. Το παράθυρο είναι ανοιχτό και μπορείτε να δείτε τα αστέρια. Το φως του φεγγαριού μπαίνει από το παράθυρο. Τα παιχνίδια είναι στο πάτωμα του δωματίου. Για όσους αγαπούν τα μωρά, μπορείτε να δείτε αυτό το χαριτωμένο παιδί στην κούνια. Ένα μωρό με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια.Είναι μέσα σε ένα κλασικό παχνί με φύλλα λευκό ξύλο. Με μπλε στρώμα και σεντόνια. Στο πάτωμα του υπνοδωματίου του, μπορούμε να δούμε όλα τα παιχνίδια που έχετε. Το παράθυρο είναι ανοικτό και δεν έχει κουρτίνες. Στον ουρανό μπορούμε να δούμε μια πληθώρα ακτινοβολώντας αστέρων. Το φως του φεγγαριού έρχεται μέσα από το ανοιχτό παράθυρο, με τη μορφή των ακτίνων φωτός. Το παιδί έχει ένα αρκουδάκι που τον συνοδεύει στη σκηνή. Απολαύστε αυτό το όμορφο σκηνικό, τόσο παιδαριώδη που κάνει βέβαιος ότι θυμάστε τις στιγμές της παιδικής ηλικίας.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Μωρό στην κούνια κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής μωρά και παιδιά, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του μωρά και παιδιά, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 28 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 6 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2012-03-21 09:03:32, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: μωρά και παιδιά. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Μωρό στην κούνια του μωρά και παιδιά για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
6

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 434 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 28 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 5 ψήφους
Αριθμό 1066 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1823 φορές

Πολύ κινούμενα προφύλαξη οθόνης ενός παιδιού σε μια ροκ συναυλία. Το παιδί κάνει το σύμβολο των κεράτων, ένα κοινό σημάδι στον κόσμο της ροκ και χέβι μέταλ. Εάν είστε κάποιος που δεν χάνει την ευκαιρία να δείτε κάποια ζωντανή εμφάνιση με ένα ροκ συγκρότημα, είτε ως Αστυνομία, ή μέταλλο, όπως μουσική ή θηλιά στο Ramstein, μην χάσετε αυτή την προφύλαξη οθόνης και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας σε κοινωνικά δίκτυα.

4
4 από 10 - 4 ψήφους
Αριθμό 1173 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1780 φορές

Η μητέρα αυτών των παιδιών που εμφανίζονται σε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο για την οικογένειά της. Ενώ ο σύζυγός της της δίνει ένα μασάζ και το αγόρι της και ανεμιστήρα κοπέλα της με μερικά τεράστια φύλλα φοίνικα, που βρίσκεται άνετα στον ήλιο σε μια αιώρα ενώ έχοντας ένα δροσιστικό ποτό. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι το τέλειο δώρο για κάθε μητέρα.