Μερικά αερόστατα

Προφύλαξη οθόνης μπαλόνια : Μερικά αερόστατα

Προφύλαξη οθόνης Μερικά αερόστατα

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Μερικά αερόστατα

Προφύλαξη Οθόνης Μερικά αερόστατα
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα, αυτά τα αερόστατα θερμού αέρα υπερίπτανται ένα μεγάλο χωράφι με σιτάρι, δεδομένου ότι είναι μια τέλεια μέρα για μια βόλτα με αερόστατο. Είναι μια εντελώς δωρεάν screensaver που θα σας μεταφέρει μακριά από την πόλη, στην ηρεμία της υπαίθρου, με σαφή χρονικό ορίζοντα και χωρίς μεγάλα κτίρια ή της ρύπανσης, λίγα δέντρα, πλούσια βλάστηση και πολλά αυτιά του καλαμποκιού που είναι έτοιμα να να συγκομισθεί. Θα είναι σαν να κοίταξε έξω από το παράθυρο και είδα μερικά αερόστατα θερμού αέρα να περνάει ξανά και ξανά ήρεμα, χωρίς φύσημα των ανέμων, βροχή ή οποιοδήποτε άλλο ατμοσφαιρικό παράγοντα εκτρέπει την πορεία των εν λόγω μπαλόνια. Αν έχετε ποτέ δεν ήταν σε θέση να αναρριχηθεί σε ένα από αυτά, με αυτό το screensaver θα είστε σε θέση να τους δει να πετάξει.

Ένα screensaver το καλοκαίρι με τα οποία θα διακοσμήσουν τον υπολογιστή σας σε ένα πολύ χαρούμενο και ήρεμο τρόπο, μια ομάδα του θερμού αέρα μπαλόνια που πετούν πάνω από ένα πεδίο από τα αυτιά σιτάρι, βρώμη ή άλλα παρόμοια δημητριακά, και είναι έτοιμο για συγκομιδή. Αν και μπορούμε να δούμε αρκετά σύννεφα, όλα δείχνουν ότι η ημέρα θα είναι ηλιόλουστη, ιδανικό για ένα ταξίδι σε ένα μπαλόνι μέσα από τον ουρανό, δεδομένου ότι είναι λευκά σύννεφα που δεν απειλούν με τη βροχή. Έχετε ανέβει ποτέ στο καλάθι του ένα αερόστατο; Αυτά τα τεράστια αεροσκάφη είναι παλιά μέσα μεταφοράς που έγινε γνωστή για πρώτη φορά το έτος 1709 από τον Bartolomeu de Gusmão, μια βραζιλιάνικη ιερέας που έκανε μια επίδειξη με ένα μη επανδρωμένο αερόστατο, αλλά η πρώτη πτήση ήταν στα χέρια των αδελφών Montgolfier, Jacques και ο Ιωσήφ το 1783. Τα αερόστατα θερμού αέρα λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του Αρχιμήδη, μια τσάντα γεμάτη ζεστό αέρα ζυγίζει λιγότερο από τον αέρα σε ατμοσφαιρική θερμοκρασία, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να απογειωθεί, εξού και το όνομα αερόστατο. Για τη θέρμανση του αέρα στο εσωτερικό του και να ανέβει, η έχουν κάποια μεγάλα καυστήρες που παράγουν ένα ισχυρό φλόγα στη βάση του μπαλονιού. Είναι επίσης γνωστή ως αερόστατο.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Μερικά αερόστατα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής μπαλόνια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του μπαλόνια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 54 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-05 12:06:55, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: μπαλόνια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Μερικά αερόστατα του μπαλόνια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 133 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 54 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 704 ψήφους
Αριθμό 250 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 9826 φορές

Εάν ένα από τα όνειρά σας είναι να κάνετε μια βόλτα με αερόστατο, έχετε έρθει στο σωστό οθόνης. Κοιτάξτε αυτό το ζευγάρι στην αγάπη με τα πόδια σε ένα πολύχρωμο κόσμο του τοπίου. Το αερόστατο ζεστού αέρα, και το κόκκινο σε σχήμα καρδιάς μπαλόνι, έχει ένα ρομαντικό μήνυμα: εσείς και εγώ στον υπέροχο κόσμο. Ένα animation για τα παιδιά και ρομαντικό για να διακοσμήσετε την οθόνη σας. Ένα όμορφο screensaver για τους λάτρεις.

8
8 από 10 - 5 ψήφους
Αριθμό 1357 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2736 φορές

Σε αυτό το χαριτωμένο οθόνης ένα αξιαγάπητο αρκουδάκι έρχεται για να μας συγχαρεί με μπαλόνια. Αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης με πολλά μπαλόνια είναι ο τέλειος τρόπος να συγχαρώ όποιον θέλετε, και το καλύτερο είναι ότι για κάθε τύπο χαιρετισμό, αν Ημέρα γενέθλια, μια ημερομηνία, ή του Αγίου Βαλεντίνου. Μοιραστείτε αυτό για τα κοινωνικά δίκτυα, εάν θέλετε να συγχαρώ με αυτή την προφύλαξη οθόνης με έναν από τους φίλους σας. Μην σκεφτείτε περισσότερο, είναι εντελώς δωρεάν!