Μερικά αερόστατα

Προφύλαξη οθόνης μπαλόνια : Μερικά αερόστατα

Προφύλαξη οθόνης Μερικά αερόστατα

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Μερικά αερόστατα

Προφύλαξη Οθόνης Μερικά αερόστατα
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα, αυτά τα αερόστατα θερμού αέρα υπερίπτανται ένα μεγάλο χωράφι με σιτάρι, δεδομένου ότι είναι μια τέλεια μέρα για μια βόλτα με αερόστατο. Είναι μια εντελώς δωρεάν screensaver που θα σας μεταφέρει μακριά από την πόλη, στην ηρεμία της υπαίθρου, με σαφή χρονικό ορίζοντα και χωρίς μεγάλα κτίρια ή της ρύπανσης, λίγα δέντρα, πλούσια βλάστηση και πολλά αυτιά του καλαμποκιού που είναι έτοιμα να να συγκομισθεί. Θα είναι σαν να κοίταξε έξω από το παράθυρο και είδα μερικά αερόστατα θερμού αέρα να περνάει ξανά και ξανά ήρεμα, χωρίς φύσημα των ανέμων, βροχή ή οποιοδήποτε άλλο ατμοσφαιρικό παράγοντα εκτρέπει την πορεία των εν λόγω μπαλόνια. Αν έχετε ποτέ δεν ήταν σε θέση να αναρριχηθεί σε ένα από αυτά, με αυτό το screensaver θα είστε σε θέση να τους δει να πετάξει.

Ένα screensaver το καλοκαίρι με τα οποία θα διακοσμήσουν τον υπολογιστή σας σε ένα πολύ χαρούμενο και ήρεμο τρόπο, μια ομάδα του θερμού αέρα μπαλόνια που πετούν πάνω από ένα πεδίο από τα αυτιά σιτάρι, βρώμη ή άλλα παρόμοια δημητριακά, και είναι έτοιμο για συγκομιδή. Αν και μπορούμε να δούμε αρκετά σύννεφα, όλα δείχνουν ότι η ημέρα θα είναι ηλιόλουστη, ιδανικό για ένα ταξίδι σε ένα μπαλόνι μέσα από τον ουρανό, δεδομένου ότι είναι λευκά σύννεφα που δεν απειλούν με τη βροχή. Έχετε ανέβει ποτέ στο καλάθι του ένα αερόστατο; Αυτά τα τεράστια αεροσκάφη είναι παλιά μέσα μεταφοράς που έγινε γνωστή για πρώτη φορά το έτος 1709 από τον Bartolomeu de Gusmão, μια βραζιλιάνικη ιερέας που έκανε μια επίδειξη με ένα μη επανδρωμένο αερόστατο, αλλά η πρώτη πτήση ήταν στα χέρια των αδελφών Montgolfier, Jacques και ο Ιωσήφ το 1783. Τα αερόστατα θερμού αέρα λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή του Αρχιμήδη, μια τσάντα γεμάτη ζεστό αέρα ζυγίζει λιγότερο από τον αέρα σε ατμοσφαιρική θερμοκρασία, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να απογειωθεί, εξού και το όνομα αερόστατο. Για τη θέρμανση του αέρα στο εσωτερικό του και να ανέβει, η έχουν κάποια μεγάλα καυστήρες που παράγουν ένα ισχυρό φλόγα στη βάση του μπαλονιού. Είναι επίσης γνωστή ως αερόστατο.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Μερικά αερόστατα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής μπαλόνια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του μπαλόνια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 54 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-05 12:06:55, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: μπαλόνια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Μερικά αερόστατα του μπαλόνια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 133 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 54 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 15 ψήφους
Αριθμό 894 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2792 φορές

Σε αυτό το ελεύθερο προφύλαξη οθόνης θα δείτε ελαφρύ γυαλί μπαλόνια ανεβαίνουν στην οθόνη σας. Ένα πολύ δροσερό προφύλαξη οθόνης 3D με πολλά χρώματα και μπαλόνια με ρεαλιστική υφή γυαλιού. Η προφύλαξη οθόνης έχει επίσης μια αφή της ψυχεδελικό στυλ, πολύχρωμα στυλ που ήταν της μόδας πριν από μερικές δεκαετίες. Κοινή χρήση αυτής της οθόνης σε κοινωνικά δίκτυα και να απολαύσετε τα μπαλόνια γυαλί με όλους τους φίλους σας.

7
7 από 10 - 10 ψήφους
Αριθμό 1042 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3116 φορές

Ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδιά στο σπίτι, ένα πολύχρωμο screensaver που θα γεμίσει το χρώμα της οθόνης του υπολογιστή σας. Σε μια σαφή ουρανό, στολισμένο με αρκετές βαμβάκι σύννεφα, πολλά μπαλόνια ηλίου εμφανίζονται. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας, με το κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και μπλε χρώματα. Όταν τα μπαλόνια γεμισμένα με ήλιο που μέχρι τον ουρανό. Αυτό συμβαίνει επειδή το ήλιο ζυγίζει πολύ λιγότερο από ό, τι τα αέρια στην ατμόσφαιρα, και το μπαλόνι ανεβαίνει. Έχετε δει πιθανώς πολλές από αυτές τις μπαλόνια σε εκθέσεις και τα πάρκα αναψυχής, και τώρα θα τους δείτε στην οθόνη του υπολογιστή σας.