μωβ φώτα

Προφύλαξη οθόνης Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας : μωβ φώτα

Προφύλαξη οθόνης μωβ φώτα

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης μωβ φώτα

Προφύλαξη Οθόνης μωβ φώτα
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Με αυτά τα μοβ και ροζ φώτα μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας τυλίγει την οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ τα pixels στην οθόνη σας θα πρέπει να προστατεύονται από τα LED να χάσει το χρώμα. Ένα περιστρεφόμενο κύματα φωτός με μια υπνωτική κίνηση που θα σας κάνει να χαλαρώσετε από καιρό σε καιρό κατά τη διάρκεια των πολλών ωρών που έχετε να περάσετε στον υπολογιστή αν το χρησιμοποιείτε για την εργασία. Επίσης, αν θέλετε άλλους φίλους να απολαύσουν αφηρημένη οθόνης όπως αυτό, να το μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, Twitter, Google+ ή το Tumblr. Χαλαρώστε τον εαυτό σας με αυτό το μωβ screensaver!

Αυτή η προφύλαξη οθόνης θα σας δείξω εδώ είναι μια ωραία 3D αποτέλεσμα σε ροζ και μοβ αποχρώσεις φωτός που σαλεύουν απαλά δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης. Αν έχετε να προστατεύσει μια οθόνη υπολογιστή στο χώρο εργασίας σας, και θέλετε που δεν είναι πολύ φανταχτερός, αυτό το animation είναι μια τέλεια επιλογή, διότι είναι ένα πολύ ωραίο και χαλαρωτικό αποτέλεσμα, και είναι αρκετά απλή και κομψή, έτσι ώστε να μπορεί να δει από όλους . Όλα τα χρώματα έχουν διαφορετική σημασία και συμβολισμό. Για παράδειγμα, το ροζ χρώμα είναι πολύ χαλαρώνοντας σε απαλά χρώματα, γεγονός που καθιστά τη φροντίδα, τη συμπόνια και μια μεγάλη αίσθηση της προστασίας. Επιπλέον, το φάσμα του μωβ καθώς επίσης και έχοντας μια μεγάλη ηρεμιστική επίδραση, την ισορροπία την ψυχική και τη βελτίωση των δεξιοτήτων, όπως η φαντασία ή διαίσθηση. Αυτός είναι ο λόγος για αυτό το screensaver, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα από τα δύο χρώματα μαζί, ενώ τα φώτα λάμπουν τόσο λεπτή, είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας που μπορεί να είναι πολύ καλά που χρησιμοποιούνται στους υπολογιστές γραφείου, εταιρεία ή επιχείρηση, καθώς θα βοηθήσει ώστε οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενοι έχουν καλύτερη διάθεση για εργασία και μια καλύτερη συναισθηματική κατάσταση, πιο θετική και ισορροπημένη. Μπορείτε να βρείτε άλλα screensaver με διαφορετικές ιδιότητες σε αυτό το 3D screensavers κατηγορία.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της μωβ φώτα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 16 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-07-03 12:07:45, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç μωβ φώτα του Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 217 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 16 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1308 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1166 φορές

Αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης έχει αφηρημένη αποτελέσματα των φώτα και χρώματα, με τους αριθμούς που περνούν από, το οποίο το καθιστά ιδανικό για να αφαιρέσετε τη σοβαρότητα των υπολογιστών γραφείου, στα γραφεία της, για παράδειγμα, με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου και σήμερα προφύλαξη οθόνης, χωρίς να είναι πολύ υπερβολικές. Για όσους από εσάς αγαπάτε τους αριθμούς, και θέλουν ένα σύγχρονο προφύλαξη οθόνης, αυτό είναι τέλειο για σας.

7
7 από 10 - 1186 ψήφους
Αριθμό 174 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 12375 φορές

Αστεία κινούμενα g προφύλαξη οθ όνης της ένα χείμαρρο των χρωμάτων σε τρεις διαστάσεις, σαν ένα σπιράλ που διακινούνται. Πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και γαλάζιο ακολουθούν η μία την άλλη και αλληλεπικάλυψη σε περιστροφική κίνηση. Μοιάζει με έναν τυφώνα των χρωμάτων. Ζωηρός και παραισθησιογόνος προφύλαξη οθ όνης g.