μωβ φώτα

Προφύλαξη οθόνης Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας : μωβ φώτα

Προφύλαξη οθόνης μωβ φώτα

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης μωβ φώτα

Προφύλαξη Οθόνης μωβ φώτα
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Με αυτά τα μοβ και ροζ φώτα μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας τυλίγει την οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ τα pixels στην οθόνη σας θα πρέπει να προστατεύονται από τα LED να χάσει το χρώμα. Ένα περιστρεφόμενο κύματα φωτός με μια υπνωτική κίνηση που θα σας κάνει να χαλαρώσετε από καιρό σε καιρό κατά τη διάρκεια των πολλών ωρών που έχετε να περάσετε στον υπολογιστή αν το χρησιμοποιείτε για την εργασία. Επίσης, αν θέλετε άλλους φίλους να απολαύσουν αφηρημένη οθόνης όπως αυτό, να το μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, Twitter, Google+ ή το Tumblr. Χαλαρώστε τον εαυτό σας με αυτό το μωβ screensaver!

Αυτή η προφύλαξη οθόνης θα σας δείξω εδώ είναι μια ωραία 3D αποτέλεσμα σε ροζ και μοβ αποχρώσεις φωτός που σαλεύουν απαλά δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης. Αν έχετε να προστατεύσει μια οθόνη υπολογιστή στο χώρο εργασίας σας, και θέλετε που δεν είναι πολύ φανταχτερός, αυτό το animation είναι μια τέλεια επιλογή, διότι είναι ένα πολύ ωραίο και χαλαρωτικό αποτέλεσμα, και είναι αρκετά απλή και κομψή, έτσι ώστε να μπορεί να δει από όλους . Όλα τα χρώματα έχουν διαφορετική σημασία και συμβολισμό. Για παράδειγμα, το ροζ χρώμα είναι πολύ χαλαρώνοντας σε απαλά χρώματα, γεγονός που καθιστά τη φροντίδα, τη συμπόνια και μια μεγάλη αίσθηση της προστασίας. Επιπλέον, το φάσμα του μωβ καθώς επίσης και έχοντας μια μεγάλη ηρεμιστική επίδραση, την ισορροπία την ψυχική και τη βελτίωση των δεξιοτήτων, όπως η φαντασία ή διαίσθηση. Αυτός είναι ο λόγος για αυτό το screensaver, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα από τα δύο χρώματα μαζί, ενώ τα φώτα λάμπουν τόσο λεπτή, είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας που μπορεί να είναι πολύ καλά που χρησιμοποιούνται στους υπολογιστές γραφείου, εταιρεία ή επιχείρηση, καθώς θα βοηθήσει ώστε οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενοι έχουν καλύτερη διάθεση για εργασία και μια καλύτερη συναισθηματική κατάσταση, πιο θετική και ισορροπημένη. Μπορείτε να βρείτε άλλα screensaver με διαφορετικές ιδιότητες σε αυτό το 3D screensavers κατηγορία.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της μωβ φώτα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 34 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-07-03 12:07:45, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç μωβ φώτα του Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 224 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 34 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 1653 ψήφους
Αριθμό 184 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 12418 φορές

Εικόνα του ραδιενεργού προειδοποιητικό σημάδι, το οποίο χρησιμοποιείται για να δείχνει την παρουσία της ραδιενέργειας, που καίει στην οθόνη του υπολογιστή σας. Προστασία οθόνης για τους λάτρεις του κινδύνου και επικινδυνότητας. Αυτό το έμβλημα χρησιμοποιείται γενικά όπου υπάρχει κίνδυνος, να προειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι ένα προϊόν ενδέχεται να είναι ραδιενεργά. Προστασία οθόνης για να κρατήσει περίεργος αυτά μακριά από τον υπολογιστή σας.

8
8 από 10 - 22 ψήφους
Αριθμό 1021 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2450 φορές

Εάν είστε φιλόδοξοι και θέλετε να έχετε τον κόσμο στα πόδια σας με αυτή την ελεύθερη προφύλαξη οθόνης σας προσφέρουμε την ευκαιρία να πάρει ένα μικρό πλανήτη Γη στον υπολογιστή σας. Σε αυτή την προφύλαξη οθόνης σας θα δείτε μια κούκλα 3D μοντέλων που φαίνεται πως η σφαίρα γυρίζει. Είναι ένα σοβαρό οθόνης, το οποίο φαίνεται καλό για το γραφείο και επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Αν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε με τα κοινωνικά δίκτυα, έτσι ώστε οι φίλοι σας έχουν πρόσβαση στην περιστροφή οθόνης κόσμο.