Αλαντίν και το γιασεμί

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ : Αλαντίν και το γιασεμί

Προφύλαξη οθόνης Αλαντίν και το γιασεμί

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Αλαντίν και το γιασεμί

Προφύλαξη Οθόνης Αλαντίν και το γιασεμί
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Αλαντίν και το γιασεμί, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κλασικά Disney, εμφανίζεται στην προφύλαξη οθόνης σας. Αλαντίν, ντυμένος με πριγκηπικό ρούχα του χάρη στην Τζίνι του λαμπτήρα, καλεί γιασεμ να πετούν πάνω από την πόλη της Agrabah πάνω στο μαγικό χαλί. Στην ταινία, αυτή η σκηνή ακούγεται κατά τη διάρκεια ενός από τα πιο δημοφιλή τραγούδια από την Walt Disney ταινίες, "ένα ολόκληρο νέο κόσμο», η οποία, επίσης, βέβαιος ότι σας έχουν τραγουδήσει ποτέ. Αν σας άρεσε αυτή η ταινία κινουμένων σχεδίων, τώρα μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας με αυτούς τους χαρακτήρες.

Αλαντίν είναι μια ταινία του Walt Disney Pictures έκανε πρεμιέρα το 1992. Η ιστορία βρίσκεται στο παλιό τμήμα της Αραβίας, και βασίζεται στην ιστορία του Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι. Αλαντίν είναι ένας νεαρός άνδρας που ζει στους δρόμους της Agrabah με μαϊμού του Abu. Πάντα πρέπει να αγωνιστούμε για να επιβιώσουν, ακόμα και να κλέβει τρόφιμα. Σε ένα σημείο, συναντά μια όμορφη νεαρή κοπέλα που ερωτεύεται. Αργότερα ανακαλύπτει ότι είναι πριγκίπισσα γιασεμί, η κόρη του σουλτάνου, και αυτός είναι ο λόγος που νομίζω ότι είναι έξω από την εμβέλειά του. Όλα αλλάζουν όταν βρίσκει ένα μαγικό λυχνάρι με τζίνι μέσα που θα χορηγήσει τρεις ευχές. Αλαντίν επιθυμεί να γίνει ένας πρίγκιπας να έρθει στο γιασεμί, αλλά πρέπει επίσης να πολεμήσει τον κακό Royal Βεζύρη, Jafar και τον παπαγάλο του Iago. Φιλοδοξία Jafar κάνει θέλει το θρόνο του Agrabah και το χέρι της πριγκίπισσας, και θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να το πάρει. Ευτυχώς, Αλαντίν, το Τζίνι, Abu και μαγικό χαλί είναι έτοιμοι να τον σταματήσει. Θέλετε να ζήσετε εκατοντάδες περιπέτειες σε μακρινές χώρες; Μην χάσετε αυτό το προφύλαξη οθόνης από ένα όμορφο ζευγάρι στην αγάπη από τον κόσμο της Disney.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Αλαντίν και το γιασεμί κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ντίσνεϋ, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ντίσνεϋ, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 23 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2014-01-17 09:01:32, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ντίσνεϋ. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Αλαντίν και το γιασεμί του Ντίσνεϋ για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 70 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 23 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 44 ψήφους
Αριθμό 853 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3192 φορές

Olaf είναι η ταινία χιονάνθρωπος Ψυχρά κι Ανάποδα πρωταγωνιστή παράλληλα με την Άννα, Elsa, Kristoff ή Sven. Είναι ένα διασκεδαστικό χιονάνθρωπο δημιουργήθηκε από Elsa χάρη στις δυνάμεις της από πάγο. Αυτός ο χαρακτήρας είναι πολύ φιλικό και αστείο, αλλά είναι επίσης κάτι αδαείς και αθώα και λίγο αδέξια. Εδώ χαμογελά στη μέση του δάσους χιόνι. Αυτός ο χαρακτήρας είναι το αστείο μέρος που βάζει αυτή η ταινία από την Walt Disney Pictures. Σίγουρα ένα πολύ διασκεδαστικό, επειδή από αυτό.

8
8 από 10 - 28 ψήφους
Αριθμό 1470 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2561 φορές

Προστατέψτε τον υπολογιστή σας με τις απίστευτες μαγικές δυνάμεις της Έλσας, ο πρωταγωνιστής του Κατεψυγμένα! Αυτή η Disney Princess εμφανίζεται σε αυτή τη σκηνή επιδίδεται παγωμένα δυνάμεις του, και μπορείτε να δείτε να βγαίνουν από τα χέρια τους μια μεγάλη έκρηξη του παγετού και πάγου, γεμίζοντας όλο μικρούς κρυστάλλους χιονιού που προστατεύει την οθόνη του υπολογιστή σας της. Μετά από μια παιδική ηλικία που ζουν από τα μυστικά και τους φόβους, τώρα Έλσα είναι μια πολύ αυτοπεποίθηση ενήλικη γυναίκα που κοιτάζει μόνο σε ειρήνη με τον εαυτό του, χωρίς να βλάπτει κανέναν.