Απόκριες στο Disney

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ : Απόκριες στο Disney

Προφύλαξη οθόνης Απόκριες στο Disney

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Απόκριες στο Disney

Προφύλαξη Οθόνης Απόκριες στο Disney
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Στον κόσμο της Disney γιορτάζεται επίσης Απόκριες. Αγαπημένους χαρακτήρες σας είναι έτοιμοι να γιορτάσουν αυτό το αστείο κόμμα. Θα δείτε εμφανιστεί Stitch που μεταμφιέζεται ως ένα διάβολο, Jack Skellington από τον εφιάλτη πριν από τα Χριστούγεννα, χοιριδίων τρομάζουν Winnie the Pooh ή Γκούφυ, Μίκυ Μάους και Ντόναλντ Ντακ μεταμφιεσμένοι ως Φρανκενστάιν, βαμπίρ και λυκάνθρωπους. Ένα πολύ διασκεδαστικό προφύλαξη οθόνης που συνδυάζει τη μαγεία της Disney χαρακτήρες με τα αστεία του Απόκριες, μια ευτυχισμένη και τρομακτικό νύχτα.

Στην κύρια θεματικά πάρκα της Disney όπως η Disneyland ή Disney World (συμπεριλαμβανομένων ζωικό βασίλειο, Epcot, Magic Kingdom και Disney Studios) είναι έτοιμη με μεγάλη προσμονή η γιορτή του Απόκριες. Οι κύριοι χαρακτήρες της Disney εμφανίζονται στα πάρκα συγκεκαλυμμένο για την περίσταση, και είναι διακοσμημένο όλες οι εγκαταστάσεις και τα αξιοθέατα. Με αυτή την προφύλαξη οθόνης μπορείτε να δείτε τους χαρακτήρες από τις ταινίες Lilo & Stitch, εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα, Winnie the Pooh ή κλασικό Disney χαρακτήρες, όπως ο Μίκυ, Ντόναλντ και Γκούφυ. Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά χρώματα αυτής της διακοπών, η οποία είναι πορτοκαλί, μαύρο ή μοβ. Με αυτούς τους χαρακτήρες μπορείτε να ζήσετε μια παραμονή όλου του Hallows γεμάτη διασκέδαση και τα κοστούμια! Αν και το θέμα του κόμματος αυτού είναι η τρομοκρατία, είναι μια γιορτή κατάλληλο για τα παιδιά, επειδή είναι γεμάτη διασκέδαση και παιχνίδια. Ενήλικες και παρασύρονται από αυτήν την ημέρα, είτε απολαμβάνοντας οικογενειακή βραδιά με τα παιδιά τους, είτε πρόκειται για οποιαδήποτε Απόκριες μέρη οργανωμένα σε όλους τους χώρους σε όλο τον κόσμο. Ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα από τα πιο αστεία και τρομακτικές νύχτες της χρονιάς!. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Απόκριες στο Disney κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ντίσνεϋ, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ντίσνεϋ, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 17 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 6 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-10-16 09:10:20, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ντίσνεϋ. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Απόκριες στο Disney του Ντίσνεϋ για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
6

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 91 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 17 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 12 ψήφους
Αριθμό 1233 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1932 φορές

Σε αυτό το ωραίο Disney Pixar οθόνης μπορούμε να δούμε τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας ΓΟΥΟΛ·Υ. Το ρομπότ εξερεύνησης γνωστή ως EVA γελάει σαν ΓΟΥΟΛ·Υ διακυμάνσεις πάνω και κάτω. Το έργο του αυτό το μικρό ρομπότ είναι να μαζεύουμε σκουπίδια και συμπιέζονται σε μικρούς κύβους αποβλήτων. Χτίζει σταδιακά μεγάλη πύργους των σκουπιδιών. Λειτουργία EVA είναι να αναλύσει τον πλανήτη και κάθε ίχνος ζωής δείχνει ότι η Γη επιστρέφει για να είναι κατοικήσιμος. Αυτά τα δύο ρομπότ, τόσο διαφορετικές, ζουν μια εντελώς διαφορετική και ιδιόμορφη ιστορία αγάπης.

8
8 από 10 - 13 ψήφους
Αριθμό 1027 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1876 φορές

Jack Skellington είναι το αστέρι της ταινίας Ο εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα. Jack Skellington είναι υπεύθυνη για Απόκριες μέρη, αλλά έχουν βαρεθεί από πάντα να κάνει και να πληρούν τα Χριστούγεννα, ερωτεύεται με την ιδέα αυτού του κόμματος και αποφασίζει να απαγάγει τον Άγιο Βασίλη ο ίδιος να οργανώσει τα Χριστούγεννα του τρέχοντος έτους, με αποτελέσματα πολύ σκληρά.