Απόκριες στο Disney

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ : Απόκριες στο Disney

Προφύλαξη οθόνης Απόκριες στο Disney

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Απόκριες στο Disney

Προφύλαξη Οθόνης Απόκριες στο Disney
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Στον κόσμο της Disney γιορτάζεται επίσης Απόκριες. Αγαπημένους χαρακτήρες σας είναι έτοιμοι να γιορτάσουν αυτό το αστείο κόμμα. Θα δείτε εμφανιστεί Stitch που μεταμφιέζεται ως ένα διάβολο, Jack Skellington από τον εφιάλτη πριν από τα Χριστούγεννα, χοιριδίων τρομάζουν Winnie the Pooh ή Γκούφυ, Μίκυ Μάους και Ντόναλντ Ντακ μεταμφιεσμένοι ως Φρανκενστάιν, βαμπίρ και λυκάνθρωπους. Ένα πολύ διασκεδαστικό προφύλαξη οθόνης που συνδυάζει τη μαγεία της Disney χαρακτήρες με τα αστεία του Απόκριες, μια ευτυχισμένη και τρομακτικό νύχτα.

Στην κύρια θεματικά πάρκα της Disney όπως η Disneyland ή Disney World (συμπεριλαμβανομένων ζωικό βασίλειο, Epcot, Magic Kingdom και Disney Studios) είναι έτοιμη με μεγάλη προσμονή η γιορτή του Απόκριες. Οι κύριοι χαρακτήρες της Disney εμφανίζονται στα πάρκα συγκεκαλυμμένο για την περίσταση, και είναι διακοσμημένο όλες οι εγκαταστάσεις και τα αξιοθέατα. Με αυτή την προφύλαξη οθόνης μπορείτε να δείτε τους χαρακτήρες από τις ταινίες Lilo & Stitch, εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα, Winnie the Pooh ή κλασικό Disney χαρακτήρες, όπως ο Μίκυ, Ντόναλντ και Γκούφυ. Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά χρώματα αυτής της διακοπών, η οποία είναι πορτοκαλί, μαύρο ή μοβ. Με αυτούς τους χαρακτήρες μπορείτε να ζήσετε μια παραμονή όλου του Hallows γεμάτη διασκέδαση και τα κοστούμια! Αν και το θέμα του κόμματος αυτού είναι η τρομοκρατία, είναι μια γιορτή κατάλληλο για τα παιδιά, επειδή είναι γεμάτη διασκέδαση και παιχνίδια. Ενήλικες και παρασύρονται από αυτήν την ημέρα, είτε απολαμβάνοντας οικογενειακή βραδιά με τα παιδιά τους, είτε πρόκειται για οποιαδήποτε Απόκριες μέρη οργανωμένα σε όλους τους χώρους σε όλο τον κόσμο. Ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα από τα πιο αστεία και τρομακτικές νύχτες της χρονιάς!. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Απόκριες στο Disney κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ντίσνεϋ, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ντίσνεϋ, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 45 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 6 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-10-16 09:10:20, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ντίσνεϋ. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Απόκριες στο Disney του Ντίσνεϋ για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
6

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 91 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 45 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 120 ψήφους
Αριθμό 602 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 4965 φορές

Σε αυτό το ελεύθερο screensaver θα έχετε όλες από τους κύριους χαρακτήρες της Disney εμφανίζονται πάνω από διαφορετικά υπόβαθρα. Οι εικόνες περιλαμβάνουν ένα κάστρο στον ουρανό, ένα τεράστιο καταπράσινο δάσος, μια σιταποθήκη, πολλά χιόνια. Και, το πιο σημαντικό μέρος, είναι Μίκυ, Γκούφυ, Donald και Μίννι Μάους. Αν είστε fan των διαφορετικών χαρακτήρων του Walt Disney, θα πρέπει να έχετε αυτό το screensaver και να το μοιραστείτε με όλους ξέρεις ποιος μπορεί να αρέσει! Εικόνες από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες. κλασικό Walt Disney Pictures, μαζί σε μια ελεύθερη προφύλαξη οθόνης. Ανακαλύψτε τη γοητεία των χαρακτήρων που οδήγησαν Walt Disney στη φήμη με αυτό το ελεύθερο screensaver κλασικούς χαρακτήρες από την Disney.

9
9 από 10 - 23 ψήφους
Αριθμό 970 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2998 φορές

Κακός, μία από τις πιο σκοτεινές και πιο τρομακτικές κακοποιούς της Disney, έρχεται με αυτήν την ταινία για να πει την ιστορία της από την ηθοποιό Angelina Jolie! Στην ταινία αυτή υπολογίζεται την αληθινή ιστορία της μάγισσας στο κλασικό Η Ωραία Κοιμωμένη από την Walt Disney Pictures. Εδώ μπορείτε να δείτε αυτό το σκοτεινό παραμύθι ντυμένο με χαρακτηριστική φορεσιά της, με δύο μεγάλα μαύρα κέρατα και μαύρα φτερά αετού της πλήρως αναπτυχθεί. Εάν αισθάνεστε μια ιδιαίτερη γοητεία για κακός σίγουρα θα αγαπήσετε αυτή την ταινία, όπου θα βρείτε την προέλευση αυτού του χαρακτήρα και τους λόγους για την κακία τους.