Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ : Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Προφύλαξη οθόνης Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Προφύλαξη Οθόνης Μπαμπούλες Πανεπιστημίου
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ήδη το screensaver Μπαμπούλες σας Πανεπιστημίου, το νέο Disney Pixar ταινία! Προστατέψτε την οθόνη του υπολογιστή σας με αυτό το animation στο οποίο James P. Sullivan, επίσης γνωστή ως Σάλι, μας υποδέχεται φιλικά, ενώ ο Mike Wazowski τεθεί σε ό, τι πρακτική μάθει στο σχολείο των φοβίζει και κάνει μια τρομακτική κραυγή με μια άγρια ​​έκφραση. Αν σας άρεσε το φιλμ κυκλοφόρησε το 2001, Μπαμπούλας Α.Ε. βέβαιος ότι αυτή η νέα δόση δεν θα απογοητεύσει, καθώς διατηρεί όλη τη μαγεία και το χιούμορ του Μπαμπούλας Α.Ε. με κάποια νεότερη χαρακτήρες που θα ζήσουν τη διασκέδαση και τρελό περιπέτειες με νέους φίλους, όπως ο Terry και Τέρι, ο κ. Carlton, Squishy και Τέχνης, και οι χαρακτήρες που θα αναγνωρίσει, όπως Randy Boggs, ή Randall.

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τους αστείους χαρακτήρες από το Μπαμπούλας Α.Ε. Mike και η Σάλι μέσω των κοινών προσπαθειών της Walt Disney Pictures και η Pixar Animation Studios, σε σκηνοθεσία Νταν Σκάνλον. Σε αυτό το prequel του Monsters Inc η οποία βρίσκεται δέκα χρόνια πριν από την πρώτη ταινία, βλέπουμε την προέλευση της φιλίας μεταξύ Sulley και ο Mike, ο οποίος συναντήθηκε στο Μπαμπούλες Πανεπιστημίου, ένα πανεπιστήμιο, όπου τα τέρατα έρχονται να προετοιμαστούν για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. James P. Sullivan είναι ο γιος ενός εξέχοντος φοβίζων και θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειάς του, και ο Mike Wazowski είναι ένα τέρας ενθουσιώδης του οποίου το όνειρο είναι να είναι επαγγελματίας απωθητικά. Και οι δύο ενταχθούν στο πρόγραμμα φοβίζει, αλλά μετά από ένα περιστατικό που αποβάλλονται από το πρόγραμμα. Θα πρέπει να κερδίσει τα παιχνίδια φόβο, ένας διαγωνισμός Απωθητικά, προκειμένου να επιστρέψει, αλλά δεν μπορεί να το κάνει μόνη της. Θα πρέπει να εργαστούν από κοινού με τα μέλη της αδελφότητας του, ο Oozma Kappa (OK) για να νικήσει αντίπαλο αδελφότητες τους, ειδικά η λαϊκή Roar Omega Roar (ROR), που είναι η τρέχουσα πρωταθλητές. Θα τα καταφέρουν και οι παίκτες γίνονται μεγάλες Απωθητικά; Πηγαίνετε να δείτε την ταινία και να την ανακαλύψετε!. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Μπαμπούλες Πανεπιστημίου κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ντίσνεϋ, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ντίσνεϋ, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 40 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-25 09:06:27, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ντίσνεϋ. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Μπαμπούλες Πανεπιστημίου του Ντίσνεϋ για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 140 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 40 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 14 ψήφους
Αριθμό 1027 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3148 φορές

Jack Skellington είναι το αστέρι της ταινίας Ο εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα. Jack Skellington είναι υπεύθυνη για Απόκριες μέρη, αλλά έχουν βαρεθεί από πάντα να κάνει και να πληρούν τα Χριστούγεννα, ερωτεύεται με την ιδέα αυτού του κόμματος και αποφασίζει να απαγάγει τον Άγιο Βασίλη ο ίδιος να οργανώσει τα Χριστούγεννα του τρέχοντος έτους, με αποτελέσματα πολύ σκληρά.

6
6 από 10 - 36 ψήφους
Αριθμό 961 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3355 φορές

Σε αυτό το ελεύθερο screensaver, θα πάρετε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες από την ταινία Η Πεντάμορφη και το Τέρας από την Walt Disney. Υπάρχει ένα κτήνος με τα καλά του και ένα άλλο με Πεντάμορφη, επίσης, ντυμένος, άλλος ένας από αυτούς που χορεύουν στην κύρια αίθουσα, και ένα άλλο με όλες τις φιλικό χαρακτήρες της ταινίας. Αν είστε fan των κλασικών της Disney, σίγουρα δική αυτή την ταινία. Μια ιστορία αγάπης που σπάει το καλούπι. Το παρακάτω έχουν το ήμισυ παραδοσιακό στυλ μισό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ξαναζήστε ένα από τα καλύτερα κλασικά Disney με αυτό το ελεύθερο screensaver της αυτή την όμορφη ιστορία αγάπης και της περιπέτειας.