Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ : Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Προφύλαξη οθόνης Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Μπαμπούλες Πανεπιστημίου

Προφύλαξη Οθόνης Μπαμπούλες Πανεπιστημίου
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ήδη το screensaver Μπαμπούλες σας Πανεπιστημίου, το νέο Disney Pixar ταινία! Προστατέψτε την οθόνη του υπολογιστή σας με αυτό το animation στο οποίο James P. Sullivan, επίσης γνωστή ως Σάλι, μας υποδέχεται φιλικά, ενώ ο Mike Wazowski τεθεί σε ό, τι πρακτική μάθει στο σχολείο των φοβίζει και κάνει μια τρομακτική κραυγή με μια άγρια ​​έκφραση. Αν σας άρεσε το φιλμ κυκλοφόρησε το 2001, Μπαμπούλας Α.Ε. βέβαιος ότι αυτή η νέα δόση δεν θα απογοητεύσει, καθώς διατηρεί όλη τη μαγεία και το χιούμορ του Μπαμπούλας Α.Ε. με κάποια νεότερη χαρακτήρες που θα ζήσουν τη διασκέδαση και τρελό περιπέτειες με νέους φίλους, όπως ο Terry και Τέρι, ο κ. Carlton, Squishy και Τέχνης, και οι χαρακτήρες που θα αναγνωρίσει, όπως Randy Boggs, ή Randall.

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου έρχεται στη μεγάλη οθόνη με τους αστείους χαρακτήρες από το Μπαμπούλας Α.Ε. Mike και η Σάλι μέσω των κοινών προσπαθειών της Walt Disney Pictures και η Pixar Animation Studios, σε σκηνοθεσία Νταν Σκάνλον. Σε αυτό το prequel του Monsters Inc η οποία βρίσκεται δέκα χρόνια πριν από την πρώτη ταινία, βλέπουμε την προέλευση της φιλίας μεταξύ Sulley και ο Mike, ο οποίος συναντήθηκε στο Μπαμπούλες Πανεπιστημίου, ένα πανεπιστήμιο, όπου τα τέρατα έρχονται να προετοιμαστούν για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. James P. Sullivan είναι ο γιος ενός εξέχοντος φοβίζων και θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειάς του, και ο Mike Wazowski είναι ένα τέρας ενθουσιώδης του οποίου το όνειρο είναι να είναι επαγγελματίας απωθητικά. Και οι δύο ενταχθούν στο πρόγραμμα φοβίζει, αλλά μετά από ένα περιστατικό που αποβάλλονται από το πρόγραμμα. Θα πρέπει να κερδίσει τα παιχνίδια φόβο, ένας διαγωνισμός Απωθητικά, προκειμένου να επιστρέψει, αλλά δεν μπορεί να το κάνει μόνη της. Θα πρέπει να εργαστούν από κοινού με τα μέλη της αδελφότητας του, ο Oozma Kappa (OK) για να νικήσει αντίπαλο αδελφότητες τους, ειδικά η λαϊκή Roar Omega Roar (ROR), που είναι η τρέχουσα πρωταθλητές. Θα τα καταφέρουν και οι παίκτες γίνονται μεγάλες Απωθητικά; Πηγαίνετε να δείτε την ταινία και να την ανακαλύψετε!. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Μπαμπούλες Πανεπιστημίου κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ντίσνεϋ, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ντίσνεϋ, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 23 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-25 09:06:27, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ντίσνεϋ. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Μπαμπούλες Πανεπιστημίου του Ντίσνεϋ για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 126 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 23 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1180 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1698 φορές

Απολαύστε αυτό το προφύλαξη οθόνης αυτοκίνητα, μια ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney Pixar, εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να δείτε πως ένα από τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στην ταινία διασχίζει την οθόνη σας με μύτες των ποδιών σιωπηλά, χωρίς να κάνει θόρυβο στο δρόμο. Αυτό το μπλε φορτηγό είναι μια δευτερεύουσα χαρακτήρα στα αυτοκίνητα ταινίες της Disney. Αν σας άρεσε τις ταινίες του αστραπή McQueen, εγκαταστήστε αυτό το προφύλαξη οθόνης και να το μοιραστείτε με τα κοινωνικά δίκτυα με τα κουμπιά σας δίνουμε. Αν σας αρέσει το μοτέρ και αυτοκίνητα, προτείνουμε την ιστοσελίδα: Ενοικίαση Αυτοκινήτων για τα καλύτερα αυτοκίνητα με χαμηλές τιμές.

6
6 από 10 - 13 ψήφους
Αριθμό 1208 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1970 φορές

Στον κόσμο της Disney γιορτάζεται επίσης Απόκριες. Αγαπημένους χαρακτήρες σας είναι έτοιμοι να γιορτάσουν αυτό το αστείο κόμμα. Θα δείτε εμφανιστεί Stitch που μεταμφιέζεται ως ένα διάβολο, Jack Skellington από τον εφιάλτη πριν από τα Χριστούγεννα, χοιριδίων τρομάζουν Winnie the Pooh ή Γκούφυ, Μίκυ Μάους και Ντόναλντ Ντακ μεταμφιεσμένοι ως Φρανκενστάιν, βαμπίρ και λυκάνθρωπους. Ένα πολύ διασκεδαστικό προφύλαξη οθόνης που συνδυάζει τη μαγεία της Disney χαρακτήρες με τα αστεία του Απόκριες, μια ευτυχισμένη και τρομακτικό νύχτα.