Pocahontas

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ : Pocahontas

Προφύλαξη οθόνης Pocahontas

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Pocahontas

Προφύλαξη Οθόνης Pocahontas
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Σε αυτό το νέο screensaver έχουμε ανακτήσει μια παλιά ταινία της Disney, που κυκλοφόρησε το 1995. Pocahontas εμφανίζεται με μια λυπημένη έκφραση, όπως ο άνεμος φυσάει τα μαλλιά της να ανεμίζουν. Τα ξερά φύλλα που πετούν γύρω, ενώ παραμένει σταθερή. Η ιστορία αυτής της ταινίας από την Walt Disney Pictures βασίζεται στην αληθινή ιστορία του John Smith, ένας Βρετανός ναύτης, και μια μητρική ινδική ονομάζεται Matoaka, που ονομάζεται επίσης Pocahontas με τα μακριά μαλλιά της. Αν αυτή η ταινία σας έκανε να πάρετε ενθουσιασμένος, μπορείτε τώρα να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας σας με αυτή την προφύλαξη οθόνης.

Αυτό το παραδοσιακό φιλμ εμψύχωσηέκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 16 Ιουνίου 1995. Pocahontas βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία. Αφηγείται την ιστορία αγάπης μεταξύ ενός Ινδού από το "νέο κόσμο" με μια βρετανική οικιστή ονόματι John Smith. Η ηθοποιός που δίνει φωνή σε Pocahontas στην αρχική έκδοση, Ειρήνη Bedard, χρησίμευσε επίσης ως μοντέλο για να σχεδιάσουμε το χαρακτήρα. Η άλλη πηγή έμπνευσης ήταν το μοντέλο Naomi Campbell. Αυτή η ταινία Walt Disney Pictures απέσπασε πολλά βραβεία και ήταν καλά αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο. Μερικά από αυτά τα βραβεία είναι δύο Οσκαρ για το καλύτερο ηχητική ζώνη ταινίας και το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι, ένα Grammy για το καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για μια κινηματογραφική ταινία ή για την τηλεόραση, και τέσσερα βραβεία Annie, μία Χρυσή Σφαίρα και πολλά άλλα βραβεία. Στην αρχική εκδοχή εργάστηκε ως δράστες φωνής Ειρήνη Bedard, Μελ Γκίμπσον, David Ogden Stiers και Russell μέσα, μεταξύ άλλων. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Mike Gabriel και Eric Goldberg, και η μουσική που παρέχονται από τον Alan Menken και Stephen Schwartz. Μερικά από τα πλευρικά χαρακτήρες που εμφανίζονται είναι ο Διοικητής Ratcliffe, Powhatan, Willow γιαγιά ή το ρακούν Meeko.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Pocahontas κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ντίσνεϋ, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ντίσνεϋ, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 25 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2014-02-21 09:02:07, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ντίσνεϋ. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Pocahontas του Ντίσνεϋ για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 49 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 25 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 82 ψήφους
Αριθμό 664 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3276 φορές

Αυτό το ελεύθερο screensaver είναι πραγματικά ένα slideshow από μερικά από τα ομορφότερα εικόνες από τις πριγκίπισσες της Disney. Disney πριγκίπισσες Screensavers. Τα θηλυκά κύριοι χαρακτήρες που εμφανίζονται στο Walt Disney Pictures ταινία κινουμένων σχεδίων. Σε αυτό το ελεύθερο προφύλαξη οθόνης θα δείτε πριγκίπισσες Disney όπως Mulan, Bella, Ariel, Aurora, Σταχτοπούτα, Ραπουνζέλ, Jasmine, Pocahontas, Χιονάτη και Tiana. Τέλος, μαζί νέες Πριγκίπισσες Πριγκίπισσες της Disney κλασικές ταινίες ποτέ. Αγαπημένους χαρακτήρες σας μπορούν να διακοσμήσουν την οθόνη σας.

6
6 από 10 - 36 ψήφους
Αριθμό 961 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1953 φορές

Σε αυτό το ελεύθερο screensaver, θα πάρετε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες από την ταινία Η Πεντάμορφη και το Τέρας από την Walt Disney. Υπάρχει ένα κτήνος με τα καλά του και ένα άλλο με Πεντάμορφη, επίσης, ντυμένος, άλλος ένας από αυτούς που χορεύουν στην κύρια αίθουσα, και ένα άλλο με όλες τις φιλικό χαρακτήρες της ταινίας. Αν είστε fan των κλασικών της Disney, σίγουρα δική αυτή την ταινία. Μια ιστορία αγάπης που σπάει το καλούπι. Το παρακάτω έχουν το ήμισυ παραδοσιακό στυλ μισό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ξαναζήστε ένα από τα καλύτερα κλασικά Disney με αυτό το ελεύθερο screensaver της αυτή την όμορφη ιστορία αγάπης και της περιπέτειας.