Pocahontas

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ : Pocahontas

Προφύλαξη οθόνης Pocahontas

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Pocahontas

Προφύλαξη Οθόνης Pocahontas
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Σε αυτό το νέο screensaver έχουμε ανακτήσει μια παλιά ταινία της Disney, που κυκλοφόρησε το 1995. Pocahontas εμφανίζεται με μια λυπημένη έκφραση, όπως ο άνεμος φυσάει τα μαλλιά της να ανεμίζουν. Τα ξερά φύλλα που πετούν γύρω, ενώ παραμένει σταθερή. Η ιστορία αυτής της ταινίας από την Walt Disney Pictures βασίζεται στην αληθινή ιστορία του John Smith, ένας Βρετανός ναύτης, και μια μητρική ινδική ονομάζεται Matoaka, που ονομάζεται επίσης Pocahontas με τα μακριά μαλλιά της. Αν αυτή η ταινία σας έκανε να πάρετε ενθουσιασμένος, μπορείτε τώρα να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας σας με αυτή την προφύλαξη οθόνης.

Αυτό το παραδοσιακό φιλμ εμψύχωσηέκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 16 Ιουνίου 1995. Pocahontas βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία. Αφηγείται την ιστορία αγάπης μεταξύ ενός Ινδού από το "νέο κόσμο" με μια βρετανική οικιστή ονόματι John Smith. Η ηθοποιός που δίνει φωνή σε Pocahontas στην αρχική έκδοση, Ειρήνη Bedard, χρησίμευσε επίσης ως μοντέλο για να σχεδιάσουμε το χαρακτήρα. Η άλλη πηγή έμπνευσης ήταν το μοντέλο Naomi Campbell. Αυτή η ταινία Walt Disney Pictures απέσπασε πολλά βραβεία και ήταν καλά αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο. Μερικά από αυτά τα βραβεία είναι δύο Οσκαρ για το καλύτερο ηχητική ζώνη ταινίας και το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι, ένα Grammy για το καλύτερο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για μια κινηματογραφική ταινία ή για την τηλεόραση, και τέσσερα βραβεία Annie, μία Χρυσή Σφαίρα και πολλά άλλα βραβεία. Στην αρχική εκδοχή εργάστηκε ως δράστες φωνής Ειρήνη Bedard, Μελ Γκίμπσον, David Ogden Stiers και Russell μέσα, μεταξύ άλλων. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Mike Gabriel και Eric Goldberg, και η μουσική που παρέχονται από τον Alan Menken και Stephen Schwartz. Μερικά από τα πλευρικά χαρακτήρες που εμφανίζονται είναι ο Διοικητής Ratcliffe, Powhatan, Willow γιαγιά ή το ρακούν Meeko.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Pocahontas κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ντίσνεϋ, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ντίσνεϋ, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 37 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2014-02-21 09:02:07, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ντίσνεϋ. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Pocahontas του Ντίσνεϋ για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 56 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 37 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 12 ψήφους
Αριθμό 987 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2482 φορές

Διαφανής προφύλαξη οθόνης Ralph Το ναυάγιο, στο οποίο οι χαρακτήρες της ταινίας, όπως ο Ralph, Vanellope, Ταμόρα Jean Felix ή εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας για την εργασία που γίνεται, όταν φεύγετε από τον υπολογιστή σας ρελαντί. Ας τους χαρακτήρες του Ralph Το ναυάγιο εισβάλουν στον υπολογιστή σας με αυτό το υπέροχο δωρεάν προφύλαξη οθόνης του Disney Pictures Το ναυάγιο Ralph ταινία.

9
9 από 10 - 8 ψήφους
Αριθμό 1251 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2217 φορές

Το ναυάγιο Ralph είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων από την Walt Disney αφηγείται την ιστορία του Ralph, ένας χαρακτήρας σε ένα βιντεοπαιχνιδιών που ξεφεύγει από το παιχνίδι με άλλα παιχνίδια που θέλουν να βελτιώσουν και να έχουν περισσότερους φίλους. Ralph γνωρίζει τους χαρακτήρες παιχνίδι και κάνει νέους φίλους στο τέλος σώζει τον κόσμο του παιχνιδιού και γίνεται ήρωας.