Μαλλιά Κουβάρια

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ : Μαλλιά Κουβάρια

Προφύλαξη οθόνης Μαλλιά Κουβάρια

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Μαλλιά Κουβάρια

Προφύλαξη Οθόνης Μαλλιά Κουβάρια
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Διαφανής screensaver Μπλεγμένος από την Disney. Μια νέα κλασικά κινούμενα σχέδια που παράγονται από την Walt Disney Animation Studios. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού που δεν μπορεί να κόψει τα μαλλιά σας, είναι μαγικό, αλλά χάνει την διακοπή ρεύματος. Μητριά της εκμεταλλεύεται να είναι πάντα νέος, και πραγματοποιήθηκε σε αιχμαλωσία σε έναν πύργο, μέχρι να τρέχει στον απατεώνων Flynn Rider. Μαζί ζουν μια υπόθεση με τον Pascal ο χαμαιλέοντας και ο Μάξιμος το άλογο ψάχνει για τους πραγματικούς του γονείς. Στη συνέχεια, το μοιραστώ με όλους σας να σκεφτείτε για τα καλύτερα κοινωνικά δίκτυα είναι εκεί!

Μπλεγμένος ταινία βασίζεται στο κλασικό παραμύθι της Ραπουνζέλ. Μια πριγκίπισσα δέχεται το δώρο της ένα μαγικό μαλλιά που έχει την εξουσία. Μια μάγισσα απάγει της να κρατήσει για πάντα νέοι. Οι ζωές κοπέλα κλειδωμένη σε έναν πύργο. Μια μέρα ένας κλέφτης έρχεται από την ίδια και ερωτεύονται. Η μητριά που προσπαθεί να ξεφύγουν, αλλά προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πύργο και να αναζητήσουν βασιλιάδες. Οι βασιλιάδες του βασιλείου είναι οι πραγματικοί γονείς της Ραπουνζέλ. Έχει πολύ μακριά μαλλιά που δεν μπορεί να κοπεί για να κρατήσει τις μαγικές δυνάμεις. Χρησιμοποιήστε τα μακριά ξανθά μαλλιά της στη μητέρα της μέχρι την κορυφή του πύργου. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός χαμένου πριγκίπισσα με μακριά μαλλιά μαγικό που λαχταράει να αφήσει απομονωμένη πύργο της. Ενάντια στις επιθυμίες της μητέρας της, που στρατολογεί τη βοήθεια ενός κλέφτη ληστή να την πάρει έξω στον κόσμο που δεν έχει δει ποτέ.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Μαλλιά Κουβάρια κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ντίσνεϋ, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ντίσνεϋ, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 47 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 6 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2012-04-23 16:04:07, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ντίσνεϋ. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Μαλλιά Κουβάρια του Ντίσνεϋ για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
6

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 238 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 47 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 67 ψήφους
Αριθμό 766 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3248 φορές

Προφύλαξη οθόνης για Χαρακτήρες του Η Ιστορία των Παιχνιδιών 2, μια αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων υπολογιστών κωμωδία σε σκηνοθεσία Τζον Λάσετερ και συν-σκηνοθεσία με τον Lee Unkrich και Ash Brannon. Είναι η συνέχεια της ταινίας 1995 Η Ιστορία των Παιχνιδιών, που κυκλοφόρησε από την Walt Disney Pictures και η τρίτη ταινία που θα παράγεται από την Pixar. 11 χρόνια αργότερα, μια δεύτερη συνέχεια, Η Ιστορία των Παιχνιδιών 3 κυκλοφόρησε στις 18 Ιουνίου, 2010.

7
7 από 10 - 53 ψήφους
Αριθμό 790 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3561 φορές

Screensaver από «Μπλεγμένος», Disney κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί τις περιπέτειες της Ραπουνζέλ. Μια ιστορία που βασίζεται στο κλασικό παραμύθι κορίτσι μακριά ξανθά μαλλιά που ζει σε έναν πύργο. Έχει το μαγικό μαλλιά. Revive με αυτό το ελεύθερο screensaver η όμορφη ιστορία αγάπης μεταξύ της Ραπουνζέλ και Flynn. Όμορφες εικόνες σε HD και πλήρες χρώμα. Μια ιστορία της δράσης, κωμωδίας και της αγάπης, τώρα στην προφύλαξη οθόνης σας, καθώς και δωρεάν!