ΓΟΥΟΛ·Υ

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ : ΓΟΥΟΛ·Υ

Προφύλαξη οθόνης ΓΟΥΟΛ·Υ

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης ΓΟΥΟΛ·Υ

Προφύλαξη Οθόνης ΓΟΥΟΛ·Υ
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Σε αυτό το ωραίο Disney Pixar οθόνης μπορούμε να δούμε τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας ΓΟΥΟΛ·Υ. Το ρομπότ εξερεύνησης γνωστή ως EVA γελάει σαν ΓΟΥΟΛ·Υ διακυμάνσεις πάνω και κάτω. Το έργο του αυτό το μικρό ρομπότ είναι να μαζεύουμε σκουπίδια και συμπιέζονται σε μικρούς κύβους αποβλήτων. Χτίζει σταδιακά μεγάλη πύργους των σκουπιδιών. Λειτουργία EVA είναι να αναλύσει τον πλανήτη και κάθε ίχνος ζωής δείχνει ότι η Γη επιστρέφει για να είναι κατοικήσιμος. Αυτά τα δύο ρομπότ, τόσο διαφορετικές, ζουν μια εντελώς διαφορετική και ιδιόμορφη ιστορία αγάπης.

Αυτή η ταινία είναι μια παραγωγή από την Walt Disney Pictures και η Pixar Animation Studios. Αυτή η 3D ταινία κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία του Andrew Stanton και έκανε πρεμιέρα το 2008. Κέρδισε το Όσκαρ για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων. Ένα πολύ χαρακτηριστικό ήταν ότι το πρώτο μέρος της ταινίας έλειπε το διάλογο, τη μετάδοση του θεατή οπτικά και γραφικά. ΓΟΥΟΛ·Υ είναι μια μονάδα καθαρισμού που είναι υπεύθυνο για την οργάνωση των καταλοίπων που συσσωρεύονται στον πλανήτη Γη. Όταν το ρομπότ φτάσει τον πλανήτη EVA, ΓΟΥΟΛ·Υ ερωτεύεται και ζει μια πολύ ασυνήθιστη ρομαντική ιστορία. Αυτή η ταινία ήταν μια μεγάλη επιτυχία, επειδή ο χαρακτήρας ΓΟΥΟΛ·Υ, παρά το γεγονός ότι ένα ρομπότ, έχει μια παιδιάστικη προσωπικότητα που τον κάνει πολύ χαριτωμένο και αγαπήθηκε από το κοινό. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε αυτά αγαπημένους χαρακτήρες για να προστατεύει την οθόνη σας και να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας. Μια περιέργεια αυτής της ταινίας είναι ότι οι χαρακτήρες ρομπότ δεν έχουν ανθρώπινη φωνή, αλλά χρησιμοποιούν τη γλώσσα του σώματος και ρομποτικά ήχους, σχεδιασμένο από τον Ben Burtt να είναι παρόμοια με τις φωνές.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της ΓΟΥΟΛ·Υ κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ντίσνεϋ, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ντίσνεϋ, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 42 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2014-04-08 10:04:00, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ντίσνεϋ. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç ΓΟΥΟΛ·Υ του Ντίσνεϋ για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 84 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 42 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1636 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2229 φορές

Σε αυτό το screensaver η κορυφαία σκηνή εμφανίζεται από το Lion King, που αντιμετωπίζουν μια μεγάλη μάχη Simba και το κακό θείο του Scar Disney. Simba έχει επιστρέψει για να διεκδικήσει το θρόνο του πατέρα του, και αυτό πρέπει να εκδιώξει το Scar σφετεριστή, ο οποίος έχει αναλάβει ολόκληρο το βασίλειο. Μάχονται τόσο έντονα στην κορυφή του βράχου Pride, το οποίο φιλοξενεί την υπερηφάνεια των λιονταριών. Μια σκηνή μπορεί τώρα να προστατεύει την οθόνη του υπολογιστή σας.

7
7 από 10 - 53 ψήφους
Αριθμό 790 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 4063 φορές

Screensaver από «Μπλεγμένος», Disney κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί τις περιπέτειες της Ραπουνζέλ. Μια ιστορία που βασίζεται στο κλασικό παραμύθι κορίτσι μακριά ξανθά μαλλιά που ζει σε έναν πύργο. Έχει το μαγικό μαλλιά. Revive με αυτό το ελεύθερο screensaver η όμορφη ιστορία αγάπης μεταξύ της Ραπουνζέλ και Flynn. Όμορφες εικόνες σε HD και πλήρες χρώμα. Μια ιστορία της δράσης, κωμωδίας και της αγάπης, τώρα στην προφύλαξη οθόνης σας, καθώς και δωρεάν!