Android

Προφύλαξη οθόνης επιχείρηση : Android

Προφύλαξη οθόνης Android

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Android

Προφύλαξη Οθόνης Android
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Μπορείτε να αναγνωρίζουν σίγουρα αυτό το πράσινο ρομπότ με μια ημισφαιρική κεφαλή, καθώς είναι η μασκότ και το λογότυπο του Android, ένα δημοφιλές λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux που σχεδιάστηκε ειδικά για φορητές συσκευές, οι δύο smartphones και tablets. Εδώ μπορείτε να δείτε, σε αυτό το προφύλαξη οθόνης, την αστεία ρομπότ με το κεφάλι του και τα χέρια ταλαντεύεται ομαλά, ενώ τα γράμματα Android, έχει σχεδιαστεί με την τυπογραφία γραμματοσειράς Droid, αιωρούνται στον αέρα. Αυτό το λειτουργικό σύστημα αγοράστηκε από την Google το 2005, και είναι ο ισχυρότερος ανταγωνιστής αντιμετωπίζει το λειτουργικό σύστημα ότι η Apple έχει στο iPhone και iPad συσκευές, το iOS, και κάθε χρόνο, η απόσταση μεταξύ των δύο εταιρειών είναι μικρότερο. Είστε περισσότερο υπέρ του Android; Στη συνέχεια, κατεβάστε screensaver της εντελώς δωρεάν!

Σε αυτό το screensaver Android θα δείτε το περίφημο πράσινο ρομπότ, το λογότυπο και το κατοικίδιο ζώο της εταιρείας στο χρώμα του, δίπλα στα γράμματα της μάρκας. Η εταιρεία για την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος, Android Inc, που ξεκίνησε την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος τους βασίζοντας για το Linux να ανταγωνιστούν το γίγαντα της Apple Inc, και υπολογίζονται με την οικονομική υποστήριξη της Google, ο οποίος αργότερα αγόρασε την εταιρεία των Ηνωμένων Εθνών του 2005. Υπάρχει μεγάλες κοινότητες των προγραμματιστών που δημιουργούν συνεχώς νέες εφαρμογές ή εφαρμογές, και οι περισσότερες από τις εταιρείες που πούλησαν τα προϊόντα τους στο κατάστημα της Apple δημιούργησε τις εκδόσεις τους να τα διανείμουν, επίσης, με το λειτουργικό σύστημα τους στο Google Play, την παλιά αγορά Android, όπου η διανέμονται Android εφαρμογές. Ήδη από την έναρξη τους, έχουν υπάρξει πολλές αναβαθμίσεις που έχουν δει το φως, τα οποία χρονολογικά φέρουν το όνομα του Cupcake, Donut, Éclair, Froyo, Gingerbread (GB), Honeycomb (HC), Ice Cream Sandwich (ICS) και Jelly Belly (JB), η οποία είναι μέχρι σήμερα η πιο πρόσφατη. Ένα από τα πιο εγκατεστημένες εφαρμογές για όλες τις συσκευές είναι το κατάστημα Play, η οποία σας επιτρέπει να περιηγηθείτε μέσα από το κατάστημα του προγράμματος για το Android, και να κατεβάσετε διάφορες εφαρμογές οι οποίες δημοσιεύονται από τα μέρη των προγραμματιστών, και το Google επιβραβεύει το 70% των κερδών από τις εφαρμογές τους συγγραφείς ή προγραμματιστές.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Android κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής επιχείρηση, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του επιχείρηση, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 47 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 4 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-18 11:06:58, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: επιχείρηση. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Android του επιχείρηση για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
4

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 168 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 47 φορές
ΠΊΣΩ
5
5 από 10 - 5 ψήφους
Αριθμό 1176 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2026 φορές

Δωρεάν προφύλαξη οθόνης γραφείο, όπου οι συμμαθητές σας και Διευθύνων γιορτάσει την προαγωγή σας. Σήμερα, η προώθηση είναι μια μεγάλη αιτία για γιορτή, για μια προαγωγή ή μια αύξηση είναι η αναγνώριση των εκτελούμενων εργασιών. Αν αισθάνεστε κολλήσει στη δουλειά σας και θα δείτε καμία πρόοδο, και θετική επιχειρηματική μπορεί να το αλλάξει αυτό. Μην τα παρατάτε και να πάρει ό, τι έχετε ορίσει! Μοιραστείτε αυτό το μήνυμα υποστήριξης με τους φίλους σας σε κοινωνικά δίκτυα.

5
5 από 10 - 1 ψήφους
Αριθμό 1010 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2028 φορές

Δώστε στον υπολογιστή του γραφείου σας, ένα αστείο επαφή με αυτό το προφύλαξη οθόνης από ένα διασκεδαστικό γραφείου, στην οποία οι εργαζόμενοι εμφανίζονται άλμα σε καμπίνες τους, όπου εργάζονται. Εάν εργάζεστε σε ένα παρόμοιο γραφείο, τότε εσείς και οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας θα βρείτε σίγουρα αυτό το προφύλαξη οθόνης ως αστείο, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να είναι άνετα στο γραφείο.