Instagram

Προφύλαξη οθόνης επιχείρηση : instagram

Προφύλαξη οθόνης instagram

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης instagram

Προφύλαξη Οθόνης Instagram
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας καταχωρήθηκε στις Instagram, μια δωρεάν εφαρμογή που έχει γίνει ένα σημαντικό κοινωνικό δίκτυο όπου οι χρήστες μοιράζονται τις φωτογραφίες τους μετά την εφαρμογή διάφορες ψηφιακές φωτογραφικές φίλτρα και εφέ που δίνουν ένα μοναδικό στυλ σε κάθε στιγμιότυπο. Με αυτή την προφύλαξη οθόνης Instagram μπορείτε να προστατεύσετε την οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ μπορείτε να του δώσετε ένα hipster, ρετρό ή vintage στυλ στον υπολογιστή σας με συμπαθεί και τα χόμπι σας, όπως αυτή η δήλωση του iPhone και smartphones. Χάρη σε κοινωνικά δίκτυα, όλοι οι χρήστες να ανεβάσετε εικόνες με την εφαρμογή αυτή μπορεί να μοιραστεί σε Facebook, Twitter, Tumblr ή το Flickr για να τις δουν όλοι εκπληκτικές εικόνες σας. Απολαύστε αυτό το πραγματικό ελεύθερο screensaver.

Instagram, η δημοφιλής εφαρμογή φωτογραφιών για iPhone και smartphone, με την προφύλαξη οθόνης έρχεται επίσης με ένα νέο και μοναδικό screensaver σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο για τους ερασιτέχνες λάτρεις της φωτογραφίας. Αυτό το κινητό τηλέφωνο εφαρμογή δημιουργήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο από τον Mike Krieger και ο Kevin Systrom, και είναι αρκετά σύγχρονο ως την απελευθέρωσή του ήταν η 6 του Οκτώβρη, 2010. Στην αρχίζει, το σύστημα επινοήθηκε για το iPhone IOS 3.0.2, αλλά προσαρμόστηκε γρήγορα και για το Android, το 2012. Και χάρη στους γνωστούς hashtags ή ετικέτες, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις εικόνες, έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να βρουν ή να δείτε τις φωτογραφίες που σχετίζονται με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Το λογότυπο Instagram είναι μια εικόνα εμπνευσμένη από την Polaroid κάμερα, μια παλιά φωτογραφική μηχανή που εκτελούνται και αποκάλυψε φωτογραφίες αμέσως, και σήμερα είναι ένα cult προϊόν για το ρετρό ή hipster κουλτούρας. Επειδή η εφαρμογή επιτευχθεί μεγάλη επιτυχία, η εταιρεία Facebook το αγόρασε για ένα επιβλητικό ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Σήμερα έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των διασημοτήτων, καλλιτέχνες και μεγάλες εταιρείες που ενημερώνουν τα νέα τους μέσα από εικόνες σε αυτή τη μεγάλη φωτογραφία κοινωνικό δίκτυο.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Instagram κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής επιχείρηση, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του επιχείρηση, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 42 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 5 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-24 09:06:23, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: επιχείρηση. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Instagram του επιχείρηση για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
5

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 168 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 42 φορές
ΠΊΣΩ
4
4 από 10 - 24 ψήφους
Αριθμό 1685 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1376 φορές

Οι νοσηλευτές είναι οι εργαζόμενοι για την υγεία είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα των ασθενών, και αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την παροχή των φαρμάκων οι γιατροί τους συνταγογραφούν στους ασθενείς. Εδώ βλέπουμε μια νοσοκόμα που θα συμμετάσχουν σε μια επιχείρηση. Στο χειρουργείο πρέπει να φορούν γάντια λατέξ για επαφή με τον ασθενή είναι στείρο και δεν μπορεί να εξαπλωθεί οποιαδήποτε ασθένεια ή υπάρχουν μικρόβια ή άλλους οργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν μια μόλυνση.

6
6 από 10 - 6 ψήφους
Αριθμό 1279 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1720 φορές

Σε αυτό το προφύλαξη οθόνης μπορούμε να δούμε μια γραμματέα που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων που έρχονται σε ένα κεντρικό σταθμό, και την οργάνωση του χρονοδιαγράμματος της επιχείρησης και πιο σημαντικά έγγραφα. Σε όλες τις εταιρείες και επιχειρήσεων, ο ρόλος του γραμματέα είναι απαραίτητο να οργανώσει τις εργασίες και τις εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν για να κρατήσει τα πάντα σε τάξη.