Iphone 5

Προφύλαξη οθόνης επιχείρηση : iphone 5

Προφύλαξη οθόνης iphone 5

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης iphone 5

Προφύλαξη Οθόνης iPhone 5
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ποιος δεν ξέρει το iPhone 5; Αυτό το τηλέφωνο από την Apple με το iOS 6.1.4 είναι η καλύτερη πώληση τηλέφωνο τελευταίας γενιάς στον κόσμο. Αν είστε fan του smartphone σας, μπορείτε τώρα να εγκαταστήσετε ένα iPhone screensaver στον υπολογιστή σας. Το iPhone 5 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, το iPhone 4S. Ωστόσο, το νέο iPhone είναι 20% ελαφρύτερο. Όπως μπορείτε να δείτε στην προφύλαξη οθόνης μας είναι το λεπτότερο iPhone που δημιουργήθηκε από την Apple. Απολαύστε ορίζεται μορφές και νέα χαρακτηριστικά σε ελεύθερη προφύλαξη οθόνης μας.

Το iPhone 5 ξεκίνησε στις 12 Σεπτεμβρίου, 2012. Διαθέτει μια οθόνη αμφιβληστροειδή με την τεχνολογία αφής. Αν θέλετε να απολαύσετε τα καλύτερα βίντεο σε HD, μπορείτε να τα δείτε άνετα στο iPhone 5. Γνωρίζατε ότι η επιφάνεια της κάμερας θέαμα είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι; Μόνο το διαμάντι είναι hardner από ζαφείρι. Ετσι, ο φακός είναι λιγότερο ευαίσθητα στις γρατσουνιές ή γρατζουνιές. Το πίσω μέρος του iPhone 5 είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται σε Apple MacBooks. Η κάμερα είναι χτισμένο αυτό το smartphone φέρνει 8MP (mega pixels) με ακριβείς φλας LED. Με την Apple A6 επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.3 GHz, το iPhone 5 είναι μια νέα γενιά κινητών τηλεφώνων σε θέση να εκτελέσετε τις περισσότερες λειτουργίες όπως ένας υπολογιστής. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πούλησε περισσότερα από 5 εκατομμύρια μονάδες από τις πρώτες ημέρες του στην πώληση. Το iPhone γραμμή τηλέφωνα έχουν γίνει ένα σύμβολο, μια σειρά από high-end smartphones που θα βελτιώσουν με κάθε νέα έκδοση. Με τις βελτιώσεις, το τηλέφωνο της Apple είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, της πληροφορικής και της επικοινωνίας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την τεχνολογία οθόνης σας.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της iPhone 5 κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής επιχείρηση, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του επιχείρηση, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 33 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-07-23 09:07:47, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: επιχείρηση. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç iPhone 5 του επιχείρηση για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 14 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 33 φορές
ΠΊΣΩ
9
9 από 10 - 6 ψήφους
Αριθμό 1270 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1467 φορές

Το Δέντρο χρήματα σε αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται, ένα δέντρο που τα χρήματα θα αυξηθεί από μόλις ένα φύτευση σπόρων. Αλλά πρέπει να προσέξουμε από τα φυτά για να αναπτυχθούν υγιείς, έτσι ώστε να γίνουν μεγάλα δέντρα και τα φρούτα. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μια αλληγορία που μας λέει ότι αν αναλάβει τη φροντίδα του κάτι με προσοχή και περιμένουν να αυξηθεί, θα δώσει καρπούς και οφέλη.

6
6 από 10 - 6 ψήφους
Αριθμό 1404 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1363 φορές

Σε αυτή την ελεύθερη προφύλαξη οθόνης μπορούμε να δούμε πάγκο εργασίας ενός αρχιτέκτονα με σχεδιασμούς και τα εργαλεία για να το πράξουν. Υπάρχει ένα μοιρογνωμόνιο που δεν παύει εργασίας και ένα χάρακα υπεύθυνο για τη λήψη διαφόρων μέτρων. Οι αρχιτέκτονες είναι υπεύθυνοι για τη σύλληψη των ιδεών που θα οδηγήσει σε νέα κτίρια και κατασκευές. Εάν γνωρίζετε έναν αρχιτέκτονα, συμμερίζεται αυτή την προφύλαξη οθόνης με αυτόν ή αυτήν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, όπως ο ίδιος θα ήθελε σίγουρα.