Βικιπαίδεια

Προφύλαξη οθόνης επιχείρηση : Βικιπαίδεια

Προφύλαξη οθόνης Βικιπαίδεια

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Βικιπαίδεια

Προφύλαξη Οθόνης Βικιπαίδεια
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ποιος δεν έχει κληθεί ποτέ το περίφημο Βικιπαίδεια; Η μεγαλύτερη ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια όλων των εποχών έχει τη δική του εντελώς δωρεάν screensaver της, για όλους εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν την σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων που συμβάλλουν ή έχουν συμβάλει σε αυτό το ισχυρό εργαλείο της γνώσης, η οποία βασίζεται στην ανταλλαγή πληροφοριών χωρίς κανένα κέρδος . Σήμερα υπάρχουν 285 διαφορετικές εκδόσεις Βικιπαίδεια, και 17 από αυτούς έχουν πάνω από 300.000 άρθρα. Γνωρίζατε ότι το όνομά του, Βικιπαίδεια, προέρχεται από την Χαβάης έκφραση "wikiwiki", που σημαίνει "γρήγορα", και η λέξη "εγκυκλοπαίδεια"; Επίσκεψη άρθρο θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, καθώς και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Με μια απίστευτη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, Βικιπαίδεια είναι ένας από τους 10 πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο, και η δημοτικότητά του αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Αυτό το μεγάλο έργο της μια ελεύθερη και συνεργατική εγκυκλοπαίδεια διευθύνεται από το Ίδρυμα Wikimedia, το οποίο είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, και επιδιώκει να ενοποιήσει όλες τις γνώσεις σε ένα μέρος. Παρά το γεγονός ότι έχει λάβει πολλές επικρίσεις για την αξιοπιστία του παράγει πολλή διαμάχη γι 'αυτό, η αλήθεια είναι ότι κάνουν μια σκληρή δουλειά μετριασμό και την εποπτεία, το φιλτράρισμα των σχετικών πληροφοριών και την εξάλειψη άστοχες ή λανθασμένες πληροφορίες. Οι μεγάλες δυνατότητες του εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια είναι η φύση της, ως ένα ενιαίο πηγή πληροφοριών, η τεχνολογία wiki του που μπορεί να επεξεργαστεί από οποιονδήποτε ο οποίος πληροί ορισμένες προϋποθέσεις, και ότι το περιεχόμενό τους είναι ανοιχτή, δηλαδή, σύμφωνα με τη μη περιοριστική άδεια αναδιανομή, τροποποίηση και τον επικάλυψη. Πολύγλωσσος χαρακτήρας του κάνει επίσης τη Βικιπαίδεια μπορεί να φτάσει κανείς στον κόσμο, ανεξάρτητα από το ποια γλώσσα μιλούν, το περιεχόμενό τους είναι πάντα και συνεχώς επεκτείνεται χάρη σε όλους τους εκδότες και τους χρήστες σε όλο τον κόσμο, γεγονός που καθιστά Βικιπαίδεια μια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια για όλους και για όλα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Βικιπαίδεια κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής επιχείρηση, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του επιχείρηση, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 14 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-05-21 15:05:14, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: επιχείρηση. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Βικιπαίδεια του επιχείρηση για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 35 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 14 φορές
ΠΊΣΩ
5
5 από 10 - 1 ψήφους
Αριθμό 1367 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1265 φορές

Δουλεύετε σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της ιατρικής; Με αυτή την προφύλαξη οθόνης θα δείτε μια κινούμενη εικόνα του κάποια πράγματα που ένας γιατρός χρησιμοποιεί στην καθημερινή τους ημέρα ως ένα στηθοσκόπιο για να ακούσετε τους ασθενείς, ένα φάκελο με το κλινικό ιστορικό του ασθενούς ή την διαπίστευση γιατρό για να το κρεμάσετε από το λευκό παλτό οι γιατροί συχνά φορούν. Αν σας αρέσει τον κόσμο της επιστήμης και της ιατρικής, αυτό είναι η προφύλαξη οθόνης σας.

8
8 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1318 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1594 φορές

Μπορείτε να αναγνωρίζουν σίγουρα αυτό το πράσινο ρομπότ με μια ημισφαιρική κεφαλή, καθώς είναι η μασκότ και το λογότυπο του Android, ένα δημοφιλές λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux που σχεδιάστηκε ειδικά για φορητές συσκευές, οι δύο smartphones και tablets. Εδώ μπορείτε να δείτε, σε αυτό το προφύλαξη οθόνης, την αστεία ρομπότ με το κεφάλι του και τα χέρια ταλαντεύεται ομαλά, ενώ τα γράμματα Android, έχει σχεδιαστεί με την τυπογραφία γραμματοσειράς Droid, αιωρούνται στον αέρα. Αυτό το λειτουργικό σύστημα αγοράστηκε από την Google το 2005, και είναι ο ισχυρότερος ανταγωνιστής αντιμετωπίζει το λειτουργικό σύστημα ότι η Apple έχει στο iPhone και iPad συσκευές, το iOS, και κάθε χρόνο, η απόσταση μεταξύ των δύο εταιρειών είναι μικρότερο. Είστε περισσότερο υπέρ του Android; Στη συνέχεια, κατεβάστε screensaver της εντελώς δωρεάν!