Βικιπαίδεια

Προφύλαξη οθόνης επιχείρηση : Βικιπαίδεια

Προφύλαξη οθόνης Βικιπαίδεια

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Βικιπαίδεια

Προφύλαξη Οθόνης Βικιπαίδεια
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ποιος δεν έχει κληθεί ποτέ το περίφημο Βικιπαίδεια; Η μεγαλύτερη ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια όλων των εποχών έχει τη δική του εντελώς δωρεάν screensaver της, για όλους εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν την σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων που συμβάλλουν ή έχουν συμβάλει σε αυτό το ισχυρό εργαλείο της γνώσης, η οποία βασίζεται στην ανταλλαγή πληροφοριών χωρίς κανένα κέρδος . Σήμερα υπάρχουν 285 διαφορετικές εκδόσεις Βικιπαίδεια, και 17 από αυτούς έχουν πάνω από 300.000 άρθρα. Γνωρίζατε ότι το όνομά του, Βικιπαίδεια, προέρχεται από την Χαβάης έκφραση "wikiwiki", που σημαίνει "γρήγορα", και η λέξη "εγκυκλοπαίδεια"; Επίσκεψη άρθρο θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, καθώς και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Με μια απίστευτη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, Βικιπαίδεια είναι ένας από τους 10 πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο, και η δημοτικότητά του αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Αυτό το μεγάλο έργο της μια ελεύθερη και συνεργατική εγκυκλοπαίδεια διευθύνεται από το Ίδρυμα Wikimedia, το οποίο είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, και επιδιώκει να ενοποιήσει όλες τις γνώσεις σε ένα μέρος. Παρά το γεγονός ότι έχει λάβει πολλές επικρίσεις για την αξιοπιστία του παράγει πολλή διαμάχη γι 'αυτό, η αλήθεια είναι ότι κάνουν μια σκληρή δουλειά μετριασμό και την εποπτεία, το φιλτράρισμα των σχετικών πληροφοριών και την εξάλειψη άστοχες ή λανθασμένες πληροφορίες. Οι μεγάλες δυνατότητες του εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια είναι η φύση της, ως ένα ενιαίο πηγή πληροφοριών, η τεχνολογία wiki του που μπορεί να επεξεργαστεί από οποιονδήποτε ο οποίος πληροί ορισμένες προϋποθέσεις, και ότι το περιεχόμενό τους είναι ανοιχτή, δηλαδή, σύμφωνα με τη μη περιοριστική άδεια αναδιανομή, τροποποίηση και τον επικάλυψη. Πολύγλωσσος χαρακτήρας του κάνει επίσης τη Βικιπαίδεια μπορεί να φτάσει κανείς στον κόσμο, ανεξάρτητα από το ποια γλώσσα μιλούν, το περιεχόμενό τους είναι πάντα και συνεχώς επεκτείνεται χάρη σε όλους τους εκδότες και τους χρήστες σε όλο τον κόσμο, γεγονός που καθιστά Βικιπαίδεια μια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια για όλους και για όλα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Βικιπαίδεια κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής επιχείρηση, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του επιχείρηση, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 20 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-05-21 15:05:14, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: επιχείρηση. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Βικιπαίδεια του επιχείρηση για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 35 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 20 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1258 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1507 φορές

Σε αυτή την ελεύθερη προφύλαξη οθόνης από μια μελλοντική εταιρεία μπορούμε να δούμε πώς μπορούμε να πάρει ένα ρομπότ στη ρεσεψιόν, με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Στο εγγύς μέλλον, οι πιο βασικές λειτουργίες των υπηρεσιών και προσοχή θα πάνε αντικατασταθεί από ηλεκτρονικά και, ποιος ξέρει, ίσως τα ρομπότ θα αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ζωής, όπως είναι ήδη συσκευές. Δημοσίευση την προφύλαξη οθόνης για τα κοινωνικά δίκτυα σας και να το απολαύσετε με τους φίλους σας.

7
7 από 10 - 2 ψήφους
Αριθμό 1448 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1580 φορές

Ποιος δεν ξέρει το iPhone 5; Αυτό το τηλέφωνο από την Apple με το iOS 6.1.4 είναι η καλύτερη πώληση τηλέφωνο τελευταίας γενιάς στον κόσμο. Αν είστε fan του smartphone σας, μπορείτε τώρα να εγκαταστήσετε ένα iPhone screensaver στον υπολογιστή σας. Το iPhone 5 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, το iPhone 4S. Ωστόσο, το νέο iPhone είναι 20% ελαφρύτερο. Όπως μπορείτε να δείτε στην προφύλαξη οθόνης μας είναι το λεπτότερο iPhone που δημιουργήθηκε από την Apple. Απολαύστε ορίζεται μορφές και νέα χαρακτηριστικά σε ελεύθερη προφύλαξη οθόνης μας.