Βικιπαίδεια

Προφύλαξη οθόνης επιχείρηση : Βικιπαίδεια

Προφύλαξη οθόνης Βικιπαίδεια

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Βικιπαίδεια

Προφύλαξη Οθόνης Βικιπαίδεια
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ποιος δεν έχει κληθεί ποτέ το περίφημο Βικιπαίδεια; Η μεγαλύτερη ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια όλων των εποχών έχει τη δική του εντελώς δωρεάν screensaver της, για όλους εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν την σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων που συμβάλλουν ή έχουν συμβάλει σε αυτό το ισχυρό εργαλείο της γνώσης, η οποία βασίζεται στην ανταλλαγή πληροφοριών χωρίς κανένα κέρδος . Σήμερα υπάρχουν 285 διαφορετικές εκδόσεις Βικιπαίδεια, και 17 από αυτούς έχουν πάνω από 300.000 άρθρα. Γνωρίζατε ότι το όνομά του, Βικιπαίδεια, προέρχεται από την Χαβάης έκφραση "wikiwiki", που σημαίνει "γρήγορα", και η λέξη "εγκυκλοπαίδεια"; Επίσκεψη άρθρο θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, καθώς και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Με μια απίστευτη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, Βικιπαίδεια είναι ένας από τους 10 πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο, και η δημοτικότητά του αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Αυτό το μεγάλο έργο της μια ελεύθερη και συνεργατική εγκυκλοπαίδεια διευθύνεται από το Ίδρυμα Wikimedia, το οποίο είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, και επιδιώκει να ενοποιήσει όλες τις γνώσεις σε ένα μέρος. Παρά το γεγονός ότι έχει λάβει πολλές επικρίσεις για την αξιοπιστία του παράγει πολλή διαμάχη γι 'αυτό, η αλήθεια είναι ότι κάνουν μια σκληρή δουλειά μετριασμό και την εποπτεία, το φιλτράρισμα των σχετικών πληροφοριών και την εξάλειψη άστοχες ή λανθασμένες πληροφορίες. Οι μεγάλες δυνατότητες του εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια είναι η φύση της, ως ένα ενιαίο πηγή πληροφοριών, η τεχνολογία wiki του που μπορεί να επεξεργαστεί από οποιονδήποτε ο οποίος πληροί ορισμένες προϋποθέσεις, και ότι το περιεχόμενό τους είναι ανοιχτή, δηλαδή, σύμφωνα με τη μη περιοριστική άδεια αναδιανομή, τροποποίηση και τον επικάλυψη. Πολύγλωσσος χαρακτήρας του κάνει επίσης τη Βικιπαίδεια μπορεί να φτάσει κανείς στον κόσμο, ανεξάρτητα από το ποια γλώσσα μιλούν, το περιεχόμενό τους είναι πάντα και συνεχώς επεκτείνεται χάρη σε όλους τους εκδότες και τους χρήστες σε όλο τον κόσμο, γεγονός που καθιστά Βικιπαίδεια μια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια για όλους και για όλα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Βικιπαίδεια κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής επιχείρηση, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του επιχείρηση, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 17 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-05-21 15:05:14, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: επιχείρηση. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Βικιπαίδεια του επιχείρηση για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 35 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 17 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 8 ψήφους
Αριθμό 1584 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1532 φορές

Χρήματα πετά σε αυτό το προφύλαξη οθόνης, όπου μπορείτε να δείτε όλη την πολλά δολάρια τραπεζογραμματίων. Το πρόσωπο του George Washington, ο οποίος ήταν ο πρώτος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εμφανίζεται στους λογαριασμούς ένα δολάριο. Μπορείτε να δείτε φόντο διαφάνειες αεροπορική εταιρεία, ενώ ένα χέρι μετρώντας λεφτά για ένα κομμάτι των μετρητών είναι. Όλοι θέλουν τα χρήματα, έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι θα ήθελαν αυτό το animation στις οθόνες των υπολογιστών τους.

8
8 από 10 - 19 ψήφους
Αριθμό 1286 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1878 φορές

Χρήματα πετάει! Σε αυτό το screensaver, ευρώ νομοσχέδια που πετούν στον αέρα με το χάρτη της Ευρώπης ως φόντο. Μπορούμε να δούμε από τις μικρές σημειώσεις γκρι € 5 σε € 500 μωβ νομοσχέδιο. Μετά τα χρήματα, θα δείτε τις χώρες της ευρωζώνης. Μην συγχέετε τις χώρες της Ευρώπης με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι δεν είναι όλες οι χώρες αυτής της ηπείρου είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χάρη στο ευρώ, νόμισμα, στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, χρησιμοποιεί το ίδιο νόμισμα, το οποίο επιδιώκει να ενοποιήσει την οικονομία της Ένωσης.