Πετώντας Πήγασος

Προφύλαξη οθόνης Φαντασία : Πετώντας Πήγασος

Προφύλαξη οθόνης Πετώντας Πήγασος

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Πετώντας Πήγασος

Προφύλαξη Οθόνης Πετώντας Πήγασος
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Πήγασος, το φτερωτό άλογο της ελληνικής μυθολογίας, πετούν μέσα από τα σύννεφα της οθόνης. Το ύφος παιδί αυτής της οθόνης κάνει για όλες τις ηλικίες. Μπορείτε να δείτε πώς λάμψη αυτό φέρουν ιπποειδών χαίτες. Σύμφωνα με τη μυθολογική παράδοση, Πήγασος γεννήθηκε όταν ο Περσέας έκοψε το κεφάλι της Μέδουσας, και το αίμα που έρεε από την πληγή έκανε αυτό το άλογο με φτερά. Πήγασος, ο οποίος ήταν το άλογο του Δία, ήταν το πρώτο άλογο ανέβηκε στον Όλυμπο, δίπλα στους Έλληνες θεούς. Μπορείτε να το έχετε επίσης μαζί σας με αυτή την ελεύθερη προφύλαξη οθόνης.

Σίγουρα πολλά παιδιά γνωρίζουν τον Πήγασο, το φτερωτό άλογο, χάρη στην ταινία της Disney, ο Ηρακλής. Σε αυτό, ο Πήγασος είναι ο κολλητός του Ηρακλή, ο ηρωικός γιος του Δία. Σε πολλές ταινίες του κινηματογράφου έχει λάβει αυτό το μυθολογικό άλογο, όπως το μυθικό τέρας της μονόκερος. Η ελληνική μυθολογία είναι μια μεγάλη σειρά από ιστορίες θρύλους και τους μύθους ότι οι πολίτες της αρχαίας Ελλάδα χρησιμοποιείται για να εξηγήσει την προέλευση του σύμπαντος και να δημιουργήσει την εικόνα των θεοτήτων τους. Ο Δίας θεωρείται ο πατέρας των θεών, και όλα έχουν μια ισχυρή παρουσία στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Πολλοί καλλιτέχνες κλασικής γλυπτά βασίζονται σε χαρακτήρες και σκηνές από τους μύθους της ελληνικής μυθολογίας. Σίγουρα ξέρετε έργα της ελληνικής λογοτεχνίας, την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, μεγάλες ιστορίες περιπέτειας που περιστρέφονται γύρω από τον Τρωικό πόλεμο, μια άλλη δημοφιλής ιστορία στην οποία Έλληνες στρατιώτες έδωσε στην Τροία μακριά ένα ξύλινο άλογο στο οποίο κρύφτηκαν για να καταλάβουν την πόλη. Οι πιο διάσημους ήρωες της ελληνικής μυθολογίας ήταν ο Ηρακλής, ο Αχιλλέας, ο Ιάσων, ο Οδυσσέας, ο Θησέας και ο Βελλεροφόντης.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Πετώντας Πήγασος κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Φαντασία, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Φαντασία, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 162 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 9 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-07-17 12:07:44, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Φαντασία. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Πετώντας Πήγασος του Φαντασία για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
9

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 42 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 162 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 11 ψήφους
Αριθμό 1438 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1790 φορές

γίγας είναι μυθολογικά πλάσματα και μαγεία του λαϊκού πολιτισμού που οδηγούν σε κόσμους της μαγείας και της φαντασίας ιστορίες και θρύλους. Η συρτή είναι τερατώδες ή παραμορφωμένα όντα που ζουν στην παρανομία και χρησιμοποιείται για να φοβίσουν τα παιδιά. Η καταγωγή του είναι από τις σκανδιναβικές θρύλους και έρχονται σε πολλές μορφές, από την πιο τερατώδη εξανθρωπισμένη.

8
8 από 10 - 19 ψήφους
Αριθμό 865 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3758 φορές

Η προφύλαξη οθόνης με ένα εντυπωσιακό δράκο πυρκαγιά αυξάνεται από τις φλόγες. Εικόνα με μαύρο φόντο και ένα δράκο από πυρκαγιά σε πρώτο πλάνο. Ένα φοβερό δράκο που βγαίνει από τις φλόγες της φωτιάς και συνθέτουν την οθόνη σας άνοδο της θερμοκρασίας.