Μινώταυρος

Προφύλαξη οθόνης Φαντασία : Μινώταυρος

Προφύλαξη οθόνης Μινώταυρος

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Μινώταυρος

Προφύλαξη Οθόνης Μινώταυρος
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Αυτό το φοβερό θηρίο με ένα σωματείο είναι ένα Μινώταυρο, ένα μυθικό πλάσμα με ένα σώμα όπως και ο άνθρωπος και το κεφάλι ενός ταύρου. Η αίθουσα του σπηλαίου φρουρείται από ένα άγριο φύλακα, καθώς αυτό Μινώταυρος φαίνεται πολύ απειλητική με ένα μεγάλο ξύλινο σφυρί σε ένα από τα χέρια του. Αυτό υποδηλώνει ότι ίσως είναι η φροντίδα κάποιου κρυμμένο θησαυρό ή κάποιος έχει υπό την προστασία του. Στη φαντασία ιστορίες εμφανίζονται πολλούς χαρακτήρες, όπως αυτό, τα οποία μερικές φορές είναι σύμμαχοι των πρωταγωνιστών ή ένας ισχυρός εχθρός που πρέπει να πολεμήσουμε. Αν θέλετε να διακοσμήσετε τον υπολογιστή σας με θέμα φαντασίας, αυτό το μυθικό ζώο είναι τέλεια ως προφύλαξη οθόνης.

Αυτό το πλάσμα έχει τις ρίζες του στους μύθους και τους θρύλους της αρχαίας Ελλάδα. Ο Μινώταυρος είναι ένα μυθικό πλάσμα που έχει το σώμα του ανθρώπου και κεφάλι ταύρου. Εκπροσώπηση τους μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το συγγραφέα να αντιπροσωπεύουν με σχέδια, χαρακτικά ή έργα τέχνης. Η ιστορία διαδόθηκε αυτό το μυθολογικό ον ήταν ο λαβύρινθος της Κρήτης. Αυτός ο μύθος λέει ότι ο Δαίδαλος κατασκεύασε ένα λαβύρινθο για να κλείσει το Μινώταυρο στο κέντρο. Για να είναι σε θέση να έρθουν και να βγει και πάλι, ο Θησέας χρησιμοποίησε ένα κουβάρι από χρυσή κλωστή σήμανση το δρόμο για να ακολουθήσουν όταν αυτός θα φύγει. Λόγω αυτού του μύθου είναι επίσης ονομάζεται το λαβύρινθο του Μινώταυρου, όπου προσφέρονται μερικές φορές νεολαία που ήταν να περιφέρεται στους διαδρόμους, έως ότου συνάντησε το θηρίο, και υπηρέτησε ως ένα αφιέρωμα στην Κρήτη. Όταν ο Θησέας πήγε σε αυτόν τον τόπο, που χρησιμοποιούνται έδωσε μίτο της Αριάδνης. Ως αποτέλεσμα, κατάφερε να νικήσει το θηρίο και να βγει. Όλοι οι λάτρεις της μυθολογίας, θα απολαύσετε αυτό το 3D εμψύχωση, και, επίσης, τους οπαδούς των RPG παιχνίδια, παραμύθια ή ταινίες φαντασίας.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Μινώταυρος κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Φαντασία, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Φαντασία, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 34 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2014-05-20 11:05:53, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Φαντασία. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Μινώταυρος του Φαντασία για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 63 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 34 φορές
ΠΊΣΩ
4
4 από 10 - 2 ψήφους
Αριθμό 1250 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1818 φορές

Κάμελοτ είναι το όνομα του κάστρου και το βασίλειο του μυθικού βασιλιά Αρθούρου, όπου ήταν το περίφημο Στρογγυλή Τράπεζα του βασιλιά Αρθούρου. Κάμελοτ ήταν το όνομα του βασιλείου, όπου οι ιστορίες του διάσημου βασιλιάδες και βασίλισσες όλων των εποχών. Στην πραγματικότητα, υπάρχει η πεποίθηση ότι αν πραγματικά υπήρχε Κάμελοτ και θρύλους προέκυψε από αυτό το πραγματικό σημείο, αν και σήμερα η θέση του είναι άγνωστη.

2
2 από 10 - 22 ψήφους
Αριθμό 1762 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1395 φορές

Αυτό ρουνικός ιππότης μόλις νίκησε τρομερή αντιπάλους να αποκατασταθεί η φυσική ροή της μαγείας, τώρα ρέει πίσω παντού. Με αυτόν τον θαρραλέο πολεμιστή φαντασία μπορείτε να προστατεύσετε την οθόνη του υπολογιστή σας, έτσι ώστε όταν ο υπολογιστής σας είναι αδρανής, δεν είναι μια εικόνα που βλάπτει να καθοριστεί οθόνη pixel. Αν σας αρέσει το θέμα της επικής μεσαιωνικής φαντασίας ή μαγείας, θα συνιστούσα αυτό το προφύλαξη οθόνης ένα μαγικό στρατιώτη.