Σκελετός στον τοίχο

Προφύλαξη οθόνης τρόμος & φόβος : Σκελετός στον τοίχο

Προφύλαξη οθόνης Σκελετός στον τοίχο

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Σκελετός στον τοίχο

Προφύλαξη Οθόνης Σκελετός στον τοίχο
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Για αν θέλετε κάποια τρομακτικό προφύλαξη οθόνης, το σκελετό προτίθεται τρομάξει μας μέσα από μια τρύπα στον τοίχο. Μεταξύ των τούβλων, η τρομακτική φιγούρα ενός σκελετού φαίνεται να βγείτε από την οθόνη, με 3D αποτέλεσμα. Ένας σκελετός μας φοβίζει, διότι αντιπροσωπεύει το θάνατο ως ένα δημιούργημα του τρόμου που έχει επιστρέψει από τους νεκρούς. Αν θέλετε να δώσετε μια ματιά του τρόμου στον υπολογιστή σας, μπορείτε να κάνετε με αυτό το τρομακτικό 3D screensaver αυτού χωρίς κόκαλα τέρας που προκύπτουν από τον τοίχο μέσα από μια τρύπα στο βράχο που τον κρατούσε. ¡Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση Απόκριες!

Τα φρικτά σκελετοί βρίσκονται τα οστά των νεκρών έρχονται πίσω στη ζωή. Necromancers είναι εκείνοι που, μέσα από σκούρο μαύρο μαγικά ξόρκια, μπορούν να αναβιώσει το νεκρό. Σε πολλές περιπτώσεις, τα νεκρά πολεμιστές αναβιώνουν να δημιουργήσουν στρατιές των πολεμιστών σκελετού. Αυτές οι σκελετοί φορούν τα ερείπια του πανοπλία, η οποία ήταν κατά τον χρόνο του θανάτου του. Σε άλλες εποχές, αυτά τα πλάσματα δεν έχουν καμία ενδυμασία, επειδή έχουν αυτά τα ρούχα έχουν αποσυντεθεί. Λόγω κατάρα, υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με ένα πειρατικό πλήρωμα που δεν θα μπορούσαν να πεθάνουν. Οι οργανισμοί τους κατεστραμμένα, όπως πτώματα, αλλά ακόμα ζωντανός για όλη την αιωνιότητα, περιπλάνηση από τους ωκεανούς. Υπάρχουν πολλές ιστορίες για φαντάσματα πλοία που τρομοκρατούσαν όλους τους εμπόρους στις θάλασσες και τους ωκεανούς. Οι σκελετοί ενεργεί ως αυτόματα, χωρίς δική του πρωτοβουλία. Το μόνο που θέλουν να καταστρέψουν τους αντιπάλους τους. Αλλά υπάρχουν σκελετοί συμπαθής κωμικούς, όλα εξαρτώνται από την προσέγγιση που θα δούμε αυτά τα πλάσματα της φαντασίας τρόμου. Το τέρας της οθόνης δεν πρόκειται να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά, ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε χωρίς φόβο.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Σκελετός στον τοίχο κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής τρόμος & φόβος, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του τρόμος & φόβος, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 31 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-07-24 10:07:05, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: τρόμος & φόβος. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Σκελετός στον τοίχο του τρόμος & φόβος για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 266 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 31 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 2700 ψήφους
Αριθμό 97 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 19657 φορές

Τρομακτικό κινούμενα προφύλαξη οθόνης του σκελετού σε ένα νεκροταφείο, το γέλιο τρελλά. Μερικά είναι επιπλέουν γύρω από φαντάσματα, που εξέρχονται από τάφους να εισβάλει στον κόσμο των ζώντων. Σκηνικό του τρόμου, η οποία συνοδεύεται από οξείες και σκληρή γέλιο, γεγονός που υποδηλώνει την απόλαυση του σκελετού κατά τη θανατηφόρα θέαμα.

6
6 από 10 - 11 ψήφους
Αριθμό 1461 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2574 φορές

Μερικοί τάφοι στο νεκροταφείο ως προφύλαξη οθόνης για την προστασία της οθόνης σας. ένα πέτρινες πλάκες με επιγραφές σχετικά με τον θανόντα. Μια θυελλώδη νύχτα στο νεκροταφείο, με αστραπές και ομίχλη. Τι φοβάσαι; Η νύχτα είναι σκοτεινή, αλλά τίποτα δεν κινείται ανάμεσα στα μνήματα στο νεκροταφείο αυτό της τρομοκρατίας.