Ύμνο και σημαία της Αλγερίας

Προφύλαξη οθόνης Σημαίες : Ύμνο και σημαία της Αλγερίας

Προφύλαξη οθόνης Ύμνο και σημαία της Αλγερίας

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Ύμνο και σημαία της Αλγερίας

Προφύλαξη Οθόνης Ύμνο και σημαία της Αλγερίας
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Αυτή είναι η σημαία της Αλγερίας σε ιστό που συνοδεύεται από τον εθνικό ύμνο της Αλγερίας, για όλους εκείνους που αισθάνονται πολύ συνδεδεμένοι με αυτή την όμορφη χώρα που βρίσκεται στη Βόρεια Αφρική, δίπλα στο Μαρόκο. Απολαύστε αυτό το υπέροχο δωρεάν προφύλαξη οθόνης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Αλγερίας, με το πράσινο και λευκό χρώμα και το φεγγάρι και το αστέρι στο κόκκινο. Αλγερίας, της οποίας πρωτεύουσα είναι Αλγέρι, είναι μια χώρα με πληθυσμό σχεδόν 35 εκατομμύρια πολίτες. Η σημαία κυματίζει αργά και σκόπιμα για τον ιστό του, ενώ τα σύννεφα κινούνται αθόρυβα μέσα σε ένα μπλε ουρανό με τα μεγάλα κενά που μας επιτρέπουν να απολαύσει το λαμπρό χρώμα της σημαίας και όλο της το μεγαλείο. Ελπίζουμε ότι οι πολλοί άνθρωποι που βλέπουν αυτό το προφύλαξη οθόνης και να ακούσετε τον ύμνο της Αλγερίας θα τους κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερη.

Οθόνης του ύμνου και τη σημαία της Αλγερίας. Η σημαία αποτελείται από ένα πράσινο και λευκό φόντο με ένα κόκκινο αστέρι και το φεγγάρι σε αυτό. Ο ύμνος της Αλγερίας έχει τίτλο Qasaman (Kassaman της γαλλικής μεταγραφή), Ορκωμοσία έννοια, αν και είναι επίσημα ονομάζεται "al-Nashid al-al-Watani yaza'iri", που σημαίνει Αλγερίας Εθνικού Ύμνου, και εγκρίθηκε το 1963. Αυτή η χώρα έχει σαφώς επηρεαστεί τόσο από την ήπειρο στην οποία ανήκει, τη μεγάλη αφρικανική ήπειρο, και τη θέση του στη Μεσόγειο Θάλασσα, καθώς και της εγγύτητάς της στην περιοχή της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, η οποία εμπλούτισε αυτή τη χώρα πολιτισμικά του Μαγκρέμπ. Από τη διαίρεση του Σουδάν, η Αλγερία έχει γίνει η μεγαλύτερη χώρα της Αφρικής, με 2.381.740 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η χώρα αυτοαποκαλείται Arab, Berber και μουσουλμάνων. Είναι μέρος της Αφρικανικής Ένωσης, η Ένωση του Αραβικού Μαγκρέμπ (μαζί με το Μαρόκο, τη Λιβύη, την Τυνησία και τη Μαυριτανία) και του Αραβικού Συνδέσμου. Στην Αλγερία μπορείτε να βρείτε σημεία ενδιαφέροντος, όπως τα ερείπια της ρωμαϊκής Thamugadi (Timgad) ή το μεγαλύτερο μουσείο φυσικής στον κόσμο, που βρίσκεται νότια της χώρας.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Ύμνο και σημαία της Αλγερίας κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Σημαίες, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Σημαίες, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 110 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 6 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-05-13 12:05:35, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Σημαίες. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Ύμνο και σημαία της Αλγερίας του Σημαίες για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
6

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 231 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 110 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 4 ψήφους
Αριθμό 1739 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 987 φορές

Η σημαία κυματίζει σε αυτό το προφύλαξη οθόνης είναι το νέο σχέδιο της σημαίας του Ιράκ, που υιοθετήθηκε επίσημα στις 22 Ιανουαρίου 2008 Αυτή η σημαία αποτελείται από τρεις λωρίδες από κόκκινο, λευκό και μαύρο χρώμα. Η φράση Allahu Akbar εμφανίζεται σε πράσινο χρώμα στη μέση της λευκής λωρίδας γραμμένο σε Kufic καλλιγραφία (το παλαιότερο αραβική καλλιγραφία) και μέσα; Αλλάχ είναι ο μεγαλύτερος ?. Τώρα μπορείτε να έχετε στον υπολογιστή σας το νέο σχεδιασμό της σημαίας του Ιράκ.

6
6 από 10 - 23 ψήφους
Αριθμό 907 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2318 φορές

Πορτογαλία σημαία προφύλαξη οθόνης. Σημαία της Πορτογαλίας. Νιώστε πατριωτικό πνεύμα σας στον υπολογιστή σας, έχοντας την προφύλαξη οθόνης για τη σημαία της χώρας σας, κυματίζει σε πλήρη οθόνη, έτσι ώστε να νιώσετε τα χρώματα της χώρας σας. Δεν μπορείτε να χάσετε στη συλλογή σας από προφύλαξη οθόνης Πορτογαλία σημαία εθνική.