Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο

Προφύλαξη οθόνης Σημαίες : Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο

Προφύλαξη οθόνης Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο

Προφύλαξη Οθόνης Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Όλες οι χώρες σε όλο τον κόσμο συναντιούνται για να γεμίσει το χρώμα οθόνης σας, με τις σημαίες των διαφόρων χωρών θα τακτοποιημένα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ωκεανία και την Αφρική, όλα έρχονται μαζί με τις σημαίες τους με ένα screensaver που θα αγωνιστεί για μια δίκαιη και δίκαιου κόσμου για όλους εξίσου. Αν, επίσης, ότι πρέπει να υπάρχει ένας πολίτης του κόσμου και να ξεχάσουμε τα σύνορα που μας χωρίζουν, αυτό το animation στον υπολογιστή σας είναι τέλειο για σας, ότι το αίτημα αυτό ό, τι νομίζετε. Ένας καλύτερος κόσμος είναι εφικτός, εφ 'όσον όλοι οι άνθρωποι συμφωνούν και με τα πόδια προς την ίδια κατεύθυνση για την επίλυση των προβλημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Πάρτε μέρος στη μάχη για την παγκόσμια αλλαγή!

Σε αυτό το ελεύθερο προφύλαξη οθόνης μπορούμε να δούμε τις πιο δημοφιλείς σημαίες σε όλο τον κόσμο, όπως η Ιαπωνία, η σημαία του Μεξικού, της Γαλλίας, της Ιταλίας ή της Ισπανίας, η βραζιλιάνικη σημαία, η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Ηνωμένο Βασίλειο, και αμέτρητα άλλα που περνούν σημαίες ξεχωριστά από την οθόνη. Πόσες σημαίες είναι σε θέση να προσδιορίσει με γυμνό μάτι; Μπορείτε να ανταγωνίζονται με τους φίλους σας για να δείτε που βρίσκει περισσότερα ονόματα των σημαιών καθώς περνούν. Τα χρώματα της κάθε χώρας εμφανίζονται στην οθόνη σας, όταν ο υπολογιστής είναι αδρανής για λίγα λεπτά, όταν η προστασία οθόνης σκάει. Οι σημαίες είναι μεγάλα κομμάτια υφάσματος με τα χρώματα εκπρόσωπος μιας ομάδας, αν μια χώρα, μια πόλη, μια εταιρεία ή μια ήπειρο. Μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές μορφές, όχι μόνο ορθογώνιο, υπάρχουν τριγωνικές σημαίες. Πολλοί συνοδεύονται από τις ασπίδες της επικράτειάς τους, ως κορυφές ή οικόσημα αποτελούν επίσης τη θέση που τους ανήκουν. Είναι ευρέως χρησιμοποιείται ως διακριτικό, να εντοπίζουν γρήγορα την υπηκοότητα ενός συγκεκριμένου προϊόντος, για παράδειγμα, ή τη γλώσσα του κειμένου. Αν σας αρέσει το θέμα των σημαιών, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκαλερί κινούμενα σχέδια 3D σημαίες, σημαίες με HD βίντεο.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Σημαίες, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Σημαίες, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 20 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-27 13:06:00, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Σημαίες. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο του Σημαίες για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 70 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 20 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 48 ψήφους
Αριθμό 776 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2759 φορές

Η εθνική σημαία της Αυστρίας έχει τρεις οριζόντιες ζώνες εξίσου ψηλό που είναι το κόκκινο, λευκό και κόκκινο, αντίστοιχα. Αυτό το tri-band από την Αυστρία είναι η δεύτερη αρχαιότερη σημαία στην χρήση. Μπορεί επίσης να έχει το οικόσημο άνω. Σημαία της χώρας σας είναι κυματίζει σε πλήρη οθόνη, έτσι ώστε να αισθάνονται τα χρώματα της χώρας σας. Μερικές φορές είναι επίσης περιλαμβάνεται η ασπίδα της Αυστρίας, το οποίο είναι ένα μαύρο κοκκώδης αετό που μεταφέρουν ένα δρεπάνι και σφυρί στα νύχια του και έχει σπάσει τις αλυσίδες από τα πόδια της. Φοράει επίσης ένα στέμμα στο κεφάλι του.

8
8 από 10 - 4 ψήφους
Αριθμό 1739 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1287 φορές

Η σημαία κυματίζει σε αυτό το προφύλαξη οθόνης είναι το νέο σχέδιο της σημαίας του Ιράκ, που υιοθετήθηκε επίσημα στις 22 Ιανουαρίου 2008 Αυτή η σημαία αποτελείται από τρεις λωρίδες από κόκκινο, λευκό και μαύρο χρώμα. Η φράση Allahu Akbar εμφανίζεται σε πράσινο χρώμα στη μέση της λευκής λωρίδας γραμμένο σε Kufic καλλιγραφία (το παλαιότερο αραβική καλλιγραφία) και μέσα; Αλλάχ είναι ο μεγαλύτερος ?. Τώρα μπορείτε να έχετε στον υπολογιστή σας το νέο σχεδιασμό της σημαίας του Ιράκ.