Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο

Προφύλαξη οθόνης Σημαίες : Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο

Προφύλαξη οθόνης Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο

Προφύλαξη Οθόνης Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Όλες οι χώρες σε όλο τον κόσμο συναντιούνται για να γεμίσει το χρώμα οθόνης σας, με τις σημαίες των διαφόρων χωρών θα τακτοποιημένα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ωκεανία και την Αφρική, όλα έρχονται μαζί με τις σημαίες τους με ένα screensaver που θα αγωνιστεί για μια δίκαιη και δίκαιου κόσμου για όλους εξίσου. Αν, επίσης, ότι πρέπει να υπάρχει ένας πολίτης του κόσμου και να ξεχάσουμε τα σύνορα που μας χωρίζουν, αυτό το animation στον υπολογιστή σας είναι τέλειο για σας, ότι το αίτημα αυτό ό, τι νομίζετε. Ένας καλύτερος κόσμος είναι εφικτός, εφ 'όσον όλοι οι άνθρωποι συμφωνούν και με τα πόδια προς την ίδια κατεύθυνση για την επίλυση των προβλημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Πάρτε μέρος στη μάχη για την παγκόσμια αλλαγή!

Σε αυτό το ελεύθερο προφύλαξη οθόνης μπορούμε να δούμε τις πιο δημοφιλείς σημαίες σε όλο τον κόσμο, όπως η Ιαπωνία, η σημαία του Μεξικού, της Γαλλίας, της Ιταλίας ή της Ισπανίας, η βραζιλιάνικη σημαία, η σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Ηνωμένο Βασίλειο, και αμέτρητα άλλα που περνούν σημαίες ξεχωριστά από την οθόνη. Πόσες σημαίες είναι σε θέση να προσδιορίσει με γυμνό μάτι; Μπορείτε να ανταγωνίζονται με τους φίλους σας για να δείτε που βρίσκει περισσότερα ονόματα των σημαιών καθώς περνούν. Τα χρώματα της κάθε χώρας εμφανίζονται στην οθόνη σας, όταν ο υπολογιστής είναι αδρανής για λίγα λεπτά, όταν η προστασία οθόνης σκάει. Οι σημαίες είναι μεγάλα κομμάτια υφάσματος με τα χρώματα εκπρόσωπος μιας ομάδας, αν μια χώρα, μια πόλη, μια εταιρεία ή μια ήπειρο. Μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές μορφές, όχι μόνο ορθογώνιο, υπάρχουν τριγωνικές σημαίες. Πολλοί συνοδεύονται από τις ασπίδες της επικράτειάς τους, ως κορυφές ή οικόσημα αποτελούν επίσης τη θέση που τους ανήκουν. Είναι ευρέως χρησιμοποιείται ως διακριτικό, να εντοπίζουν γρήγορα την υπηκοότητα ενός συγκεκριμένου προϊόντος, για παράδειγμα, ή τη γλώσσα του κειμένου. Αν σας αρέσει το θέμα των σημαιών, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκαλερί κινούμενα σχέδια 3D σημαίες, σημαίες με HD βίντεο.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Σημαίες, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Σημαίες, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 16 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-27 13:06:00, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Σημαίες. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Σημαίες από ολόκληρο τον κόσμο του Σημαίες για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 70 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 16 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 6 ψήφους
Αριθμό 1247 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1887 φορές

Η εθνική σημαία του Αζερμπαϊτζάν αποτελείται από μια οριζόντια τρίχρωμη σημαία της, από πάνω προς τα κάτω, μπλε, κόκκινο και πράσινο. Σε πολύ μέση της κόκκινη ταινία, που έχει ένα λευκό μισοφέγγαρο και ένα οκτώ-δειγμένο αστέρι. Η μπλε ταινία αναφέρεται σε Τουρκικές κληρονομιά του έθνους, το κόκκινο συμβολίζει την πρόοδο, και το πράσινο αντιπροσωπεύει το Ισλάμ. Τα χρώματα και το μέγεθος εκδόθηκαν το 1991 Νιώστε αζερμπαϊτζάν πνεύμα σας στον υπολογιστή σας με την προφύλαξη οθόνης για τη σημαία της χώρας σας, κυματίζει σε πλήρη οθόνη, έτσι ώστε να νιώσετε τα χρώματα της σημαίας σας. Λήψη, εγκατάσταση, και αν σας αρέσει, να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να μπορούν να έχουν πάρα πολύ!

8
8 από 10 - 1253 ψήφους
Αριθμό 274 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 8288 φορές

Η σημαία της Ισπανίας, σύμφωνα με το ισπανικό σύνταγμα του 1978, αποτελείται από τρεις οριζόντιες λωρίδες που είναι, από πάνω προς τα κάτω, κόκκινο, κίτρινο και κόκκινο. Η κίτρινη ρίγα είναι διπλάσιο de μέγεθος της κάθε κόκκινη γραμμή. Η προέλευση της τρέχουσας σημαία της Ισπανίας είναι το ναυτικό σημαία του 1783, που επιλέχθηκε από τον Charles III μεταξύ 12 διαφορετικές σημαίες σχεδιασμένο από τον Antonio Valdés y Bazán. Al από τις 12 προβλεπόμενες σημαίες κρατούνται στο Ναυτικό Μουσείο της Μαδρίτης. Αν είστε από εδώ ή απλά σαν αυτή τη χώρα, θα πρέπει να έχετε αυτό το προφύλαξη οθόνης και να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας πάνω από τα κοινωνικά δίκτυα!