Χάλοουϊν Smiley

Προφύλαξη οθόνης Χάλοουϊν : Χάλοουϊν Smiley

Προφύλαξη οθόνης Χάλοουϊν Smiley

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Χάλοουϊν Smiley

Προφύλαξη Οθόνης Χάλοουϊν Smiley
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ένας βρικόλακας μας τρομάζει από αυτό το Χάλοουϊν screensaver! Αλλά μην ανησυχείτε, όπως μπορείτε να δείτε είναι ένα χαριτωμένο smiley που μεταμφιέζεται ως ένα βαμπίρ για την περίσταση. Αυτός ο χαρακτήρας έχει πάρει στο ρόλο του ως Δράκουλας και μας κοιτάζει με τα κόκκινα κόκκινα μάτια, ενώ μας επιτρέπει να δούμε αιχμηρά δόντια του. Όλα γύρω τρέμοντας από το φόβο σε αυτή τη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων των αποκριών λέξη που εμφανίζεται σε κίτρινο χρώμα. Αν θέλετε να δώσετε μια αστεία πινελιά στον υπολογιστή σας σε αυτό πλησιάζει το χρόνο, μην διστάσετε και να κατεβάσετε αυτή την τερατώδη smiley.

Το κοστούμι βαμπίρ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τέρατα στο ντύνοντας στις Απόκριες. Αυτό το emoticon έχει ψευδή δόντια και κόκκινα φακούς επαφής, με ισχύ αίματος. Στο βάθος μπορείτε να δείτε ένα στοιχειωμένο σπίτι με μια ζοφερή δέντρο δίπλα σε αυτό. Υπάρχουν πολλές νυχτερίδες κοιμάται κρέμονται από τα κλαδιά του ανάποδα. Είναι όλα τα τυπικά στοιχεία του Χάλοουϊν, τα οποία δίνουν μια ατμόσφαιρα τρόμου. Το μπλε χρώμα της σκηνής έρχεται σε αντίθεση με το κείμενο και το smiley σε κίτρινο και πορτοκαλί αποχρώσεις. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας με θέμα τρόμου, αλλά για τα παιδιά, με έναν αστείο τρόπο. Αν έχετε παιδιά στο σπίτι, θα γελάσετε πολύ αν δουν στον υπολογιστή αυτή η τρελή smiley κουνώντας ασταμάτητα. Έκπληξη τα παιδιά σας με αστεία 3D Απόκριες μας κινούμενα σχέδια και αστεία τρόμου! Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για να μπορείτε να δείτε σε αυτή την κατηγορία που σας αρέσει. Και αν προτιμάτε κάποια λιγότερο παιδαριώδη κινήσεις τρόμου, επισκεφτείτε την κατηγορία για screensaver τρόμου.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Χάλοουϊν Smiley κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Χάλοουϊν, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Χάλοουϊν, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 24 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 5 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-10-22 09:10:04, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Χάλοουϊν. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Χάλοουϊν Smiley του Χάλοουϊν για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
5

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 84 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 24 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 1790 ψήφους
Αριθμό 67 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 26532 φορές

προφύλαξη οθόνης του πολλές γλυπτές κολοκύθες. Οι κολοκύθες είναι το πιο αντιπροσωπευτικό σύμβολο του φεστιβάλ της Απόκριες. Το άδειασμα του, βάζοντας ένα κερί μέσα σ 'αυτήν την επιφάνεια και να στολίζουν με διάφορα σχέδια, είναι διασκεδαστικά τρόπους για να πάρει το πνεύμα του το μακάβριο νύχτα της Απόκριες, δημιουργώντας ένα είδος φανάρια. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έρχεται με ένα κατάλληλα στοιχειωμένος μουσική.

6
6 από 10 - 918 ψήφους
Αριθμό 262 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 9025 φορές

Τρομακτικό Απόκριες προφύλαξη οθόνης στην οποία βλέπουμε ένα σκελετό σε ένα νεκροταφείο που φτύνει φωτιά μέσα από το στόμα, ενώ οι κολοκύθες είναι για τις επιτύμβιες στήλες. Φοβάστε τα φαντάσματα; Και οι σκελετοί μιλάμε και να φτύνουν φωτιά; Είστε σίγουρος ότι μπορεί να επιβιώσει το σοκ από αυτό το προφύλαξη οθόνης σε μια νύχτα από τα φαντάσματα; Μην μείνετε μόνοι με τον υπολογιστή σας και τον σκελετό του αυτό το κινούμενο προφύλαξη οθόνης. ζόμπι χύτευσης πυρκαγιά-αναπνοής σε ένα νεκροταφείο γεμάτο κολοκύθες στους τάφους.