Χάλοουϊν Smiley

Προφύλαξη οθόνης Χάλοουϊν : Χάλοουϊν Smiley

Προφύλαξη οθόνης Χάλοουϊν Smiley

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Χάλοουϊν Smiley

Προφύλαξη Οθόνης Χάλοουϊν Smiley
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ένας βρικόλακας μας τρομάζει από αυτό το Χάλοουϊν screensaver! Αλλά μην ανησυχείτε, όπως μπορείτε να δείτε είναι ένα χαριτωμένο smiley που μεταμφιέζεται ως ένα βαμπίρ για την περίσταση. Αυτός ο χαρακτήρας έχει πάρει στο ρόλο του ως Δράκουλας και μας κοιτάζει με τα κόκκινα κόκκινα μάτια, ενώ μας επιτρέπει να δούμε αιχμηρά δόντια του. Όλα γύρω τρέμοντας από το φόβο σε αυτή τη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων των αποκριών λέξη που εμφανίζεται σε κίτρινο χρώμα. Αν θέλετε να δώσετε μια αστεία πινελιά στον υπολογιστή σας σε αυτό πλησιάζει το χρόνο, μην διστάσετε και να κατεβάσετε αυτή την τερατώδη smiley.

Το κοστούμι βαμπίρ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τέρατα στο ντύνοντας στις Απόκριες. Αυτό το emoticon έχει ψευδή δόντια και κόκκινα φακούς επαφής, με ισχύ αίματος. Στο βάθος μπορείτε να δείτε ένα στοιχειωμένο σπίτι με μια ζοφερή δέντρο δίπλα σε αυτό. Υπάρχουν πολλές νυχτερίδες κοιμάται κρέμονται από τα κλαδιά του ανάποδα. Είναι όλα τα τυπικά στοιχεία του Χάλοουϊν, τα οποία δίνουν μια ατμόσφαιρα τρόμου. Το μπλε χρώμα της σκηνής έρχεται σε αντίθεση με το κείμενο και το smiley σε κίτρινο και πορτοκαλί αποχρώσεις. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας με θέμα τρόμου, αλλά για τα παιδιά, με έναν αστείο τρόπο. Αν έχετε παιδιά στο σπίτι, θα γελάσετε πολύ αν δουν στον υπολογιστή αυτή η τρελή smiley κουνώντας ασταμάτητα. Έκπληξη τα παιδιά σας με αστεία 3D Απόκριες μας κινούμενα σχέδια και αστεία τρόμου! Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για να μπορείτε να δείτε σε αυτή την κατηγορία που σας αρέσει. Και αν προτιμάτε κάποια λιγότερο παιδαριώδη κινήσεις τρόμου, επισκεφτείτε την κατηγορία για screensaver τρόμου.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Χάλοουϊν Smiley κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Χάλοουϊν, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Χάλοουϊν, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 29 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 5 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-10-22 09:10:04, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Χάλοουϊν. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Χάλοουϊν Smiley του Χάλοουϊν για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
5

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 84 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 29 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 10 ψήφους
Αριθμό 1568 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1532 φορές

Με αυτό το 3D εμψύχωση από ένα άλμα κρανία θα έχετε ένα screensaver για μια πιο τρομακτικό Απόκριες. Ορισμένα προϊόντα Απόκριες είναι πιο παιδαριώδη, αλλά όπως μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο φαίνεται πιο τρομακτικό από ό, τι συνήθως. Αυτά τα κρανία οστά είναι ζωντανοί και έχουν ζωή, και φαίνεται να είναι το γέλιο με ένα πονηρό γέλιο. Είναι ένας τρόπος για να δώσει κίνηση στον υπολογιστή σας, ενώ έχετε προετοιμάσει τις λεπτομέρειες της διακόσμησης αποκριών. Σύμφωνα με αυτούς, το ξύλινο πάτωμα φαίνεται έτοιμο να καταρρεύσει.

6
6 από 10 - 6 ψήφους
Αριθμό 1628 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1398 φορές

Οι μαύρες γάτες είναι τα αγαπημένα κατοικίδια ζώα των μαγισσών και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ζώα του Χάλοουϊν μέρη. Σε αυτό το προφύλαξη οθόνης έχουμε μια μαύρη γάτα που περπατά μέσα από την βεράντα του σπιτιού, πέρα από την πόρτα, ενώ ένα σκαλιστό κολοκύθα Χάλοουϊν λάμπει δίπλα από την πόρτα. Μην πανικοβάλλεστε όταν περάσει η γάτα, αυτό είναι κακή τύχη!