κάκτος kawaii

Προφύλαξη οθόνης χιούμορ και αστεία : κάκτος kawaii

Προφύλαξη οθόνης κάκτος kawaii

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης κάκτος kawaii

Προφύλαξη Οθόνης κάκτος Kawaii
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Κοίτα αυτό το αστείο τρόπο για να διακοσμήσετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας! Αυτό το αξιολάτρευτο κάκτος που φωνάζουν για μια αγκαλιά, με αγάπη έκφραση. Το στυλ που βλέπουμε αυτό το χαρακτήρα που είναι γνωστό ως θαυμάσιες. Είναι ένα επίθετο που έχει ληφθεί από την ιαπωνική γλώσσα και θα μπορούσε να μεταφραστεί ως κάτι όμορφο, λατρευτός ή χαριτωμένα. Χρησιμοποιείται για να καρικατούρες ζώων, αντικειμένων ή οτιδήποτε που έχει μια ωραία εμφάνιση και προσφιλής. Αν αισθάνεστε ότι ο υπολογιστής σας χρειάζεται ένα αστείο αφής, μην διστάσετε και να θέσει αυτό το χαριτωμένο κάκτος οθόνης σας. Η kawaii στυλ θα γεμίσει χαρά του υπολογιστή σας!

Σε αυτή την προφύλαξη οθόνης μπορείτε να δείτε ένα αστείο γράφημα σε θαυμάσιες κάκτος στυλ, το οποίο είναι καλυμμένο με αγκάθια και αγκάθια, για να ζητήσει μια αγκαλιά. Σίγουρα κανείς δεν αγκάλιασε έναν κάκτο, επειδή τσιμπήματα και θα ήταν πολύ αγενής. Αλλά τόσο χαρούμενος και φιλικός πτυχή αυτού του μικρό εργοστάσιο μας κάνει να σκεφτούμε. Ένας κάκτος είναι ένα φυτό που συνήθως εμφανίζεται σε τοπία της ερήμου. Οι A είδη φυτών προσαρμόζονται σε ακραίες θερμοκρασίες, και χρειάζονται άφθονο νερό για να επιβιώσουν. Οι κάκτοι είναι αποθηκευμένα εκεί υγρών τα οποία χρησιμεύουν ως αποθέματα για να αντέχουν μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς νερό υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, είναι μια τεχνική επιβίωσης γνωστό στην έρημο που περιλαμβάνει την αφαίρεση του υγρού από τον κάκτο για να αποφευχθεί η αφυδάτωση. Ο όρος kawaii με το οποίο έχει συνδεθεί με αυτό το χαρακτήρα που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία για να περιγράψει την τρυφερότητα που νιώθει για ένα μωρό ή ένα ζώο (ιδιαίτερα τα κουτάβια και τα μικρά) με ένα τρυφερό και αξιολάτρευτο. Αυτό το ύφος έχει επίσης οδηγήσει σε κάθε είδους αντικειμένου δίνεται μια πολύ kawaii εμφάνιση προσθέτοντας στρογγυλεμένες μάτια και μικρό στόμα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της κάκτος Kawaii κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής χιούμορ και αστεία, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του χιούμορ και αστεία, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 40 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 9 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2014-03-14 09:03:07, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: χιούμορ και αστεία. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç κάκτος Kawaii του χιούμορ και αστεία για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
9

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 56 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 40 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 214 ψήφους
Αριθμό 258 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 10301 φορές

Με τη νέα ταινία Gru, Εγώ, ο Απαισιότατος 2, μπορείτε να απολαύσετε και πάλι δύο τσιράκια. Τα τσιράκια είναι αυτά τα λίγα άτομα που βοηθούν Gru στα σχέδιά τους, αν και είναι κάπως περίεργη. Εδώ βλέπουμε ένα τσιράκι με μια χαριτωμένη όπλο, ένα μπαζούκα που ξεκινά τσιράκια της οθόνης του υπολογιστή σας ξανά και ξανά. Τσιράκια του φιλικό Gru θα φέρει μια παράλογη πινελιά χιούμορ στην ταινία. Έχουν κερδίσει τη συμπάθεια όλων των θεατών με τα αστεία του. Αν θέλετε να προστατεύσετε την οθόνη του υπολογιστή σας, να το κάνει με τον πιο αστείο τρόπο με τα τσιράκια.

6
6 από 10 - 8 ψήφους
Αριθμό 1154 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2818 φορές

Σας άρεσε κόμματα; Εδώ δύο αστεία Μεξικού τσίλι είναι καβάλα σ 'ένα πάρτι. πιπεριές είναι ένας πολύ πικάντικο βρώσιμα φυτά που είναι πολύ χαρακτηριστική του Μεξικού και εδώ είναι κόμμα, με ένα καπέλο, μαράκες και μία κιθάρα, ενώ κομφετί πέφτει. Ξεκινήστε χορό!