Gru τσιράκια

Προφύλαξη οθόνης χιούμορ και αστεία : Gru τσιράκια

Προφύλαξη οθόνης Gru τσιράκια

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Gru τσιράκια

Προφύλαξη Οθόνης Gru τσιράκια
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Με τη νέα ταινία Gru, Εγώ, ο Απαισιότατος 2, μπορείτε να απολαύσετε και πάλι δύο τσιράκια. Τα τσιράκια είναι αυτά τα λίγα άτομα που βοηθούν Gru στα σχέδιά τους, αν και είναι κάπως περίεργη. Εδώ βλέπουμε ένα τσιράκι με μια χαριτωμένη όπλο, ένα μπαζούκα που ξεκινά τσιράκια της οθόνης του υπολογιστή σας ξανά και ξανά. Τσιράκια του φιλικό Gru θα φέρει μια παράλογη πινελιά χιούμορ στην ταινία. Έχουν κερδίσει τη συμπάθεια όλων των θεατών με τα αστεία του. Αν θέλετε να προστατεύσετε την οθόνη του υπολογιστή σας, να το κάνει με τον πιο αστείο τρόπο με τα τσιράκια.

Τα τσιράκια είναι δημοφιλείς μπράβους Gru στο Εγώ, ο Απαισιότατος 2. Πρόκειται για μικροσκοπικά κίτρινα χαρακτήρες που βοηθούν Gru στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Οι αλλαγές αυτές δημιουργούν από Gru, αν και είναι κάπως αδέξια και είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό ανοησίες που διαπράττουν. Εδώ βλέπουμε το ένα τσιράκι με ένα μεγάλο μπαζούκα με τη ρίψη τους συμπαίκτες του. Μετά την επιτυχία της ταινίας του πρώτου Gru το 2010, το 2013 κυκλοφόρησαν Εγώ, ο Απαισιότατος 2. Σε αυτή την ταινία, υπάρχουν νέοι χαρακτήρες, όπως ο εκπρόσωπος Lucy Wilde, ο οποίος φτάνει για να βοηθήσει Gru. Είναι μαζί, και με τη βοήθεια της Margo, Edith και Agnes, μπορεί να λύσει τα προβλήματα που θα συναντήσουν. Τσιράκια επίσης να είναι μια μεγάλη βοήθεια στην ομάδα, καθώς συνειδητοποιούν όταν κάτι είναι λάθος, και να δώσει τον κώδωνα του κινδύνου. Αν θέλετε να απολαύσετε ένα καλό σχέδιο οικογένεια, μπορείτε να πάτε στο σινεμά να δείτε τη νέα οικογενειακή ταινία Εγώ, ο Απαισιότατος 2. Αυτή η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Chris Renaud και Pierre Coffin. Η ταινία διανέμεται από την Universal Pictures και υπόσχεται να είναι μια επιτυχία σε θέατρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2013. Και αν είστε ένας ανεμιστήρας των τσιράκια, μπορείτε να απολαύσετε την ταινία τους το Δεκέμβριο του 2014.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Gru τσιράκια κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής χιούμορ και αστεία, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του χιούμορ και αστεία, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 54 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-07-08 09:07:22, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: χιούμορ και αστεία. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Gru τσιράκια του χιούμορ και αστεία για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 1498 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 54 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 395 ψήφους
Αριθμό 337 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 7784 φορές

Έχετε σκεφτεί να δουν την παρέμβαση των τηλεοπτικών μηνυμάτων κρυφό; Στη συνέχεια, θα σας αγαπούν αυτή την προφύλαξη οθόνης. Βλάβη στην τηλεοπτική εκπομπή σήματος θα σας επιτρέψει να προβάλετε μόνο μικρά κομμάτια ενός τηλεοπτικού προγράμματος. Ακούστε τη μουσική και τα μηνύματα και να βρούμε την έννοια του παρόντος τρελό και πρωτότυπο προφύλαξη οθόνης.

7
7 από 10 - 93 ψήφους
Αριθμό 788 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3930 φορές

Λογότυπο της Χαβάης κορίτσι χορό χούλα, μια μορφή χορού που συνοδεύεται από το άσμα ή το τραγούδι που είναι παραδοσιακά στα νησιά της Χαβάης. Αυτό αναπτύχθηκε στα νησιά της Χαβάης από τις καλλιέργειες Πολυνήσιοι που εγκαταστάθηκαν εκεί. Το άσμα ή το τραγούδι ονομάζεται mele. Δοκιμάστε χούλα με αυτό το ελεύθερο προφύλαξη οθόνης στην οποία ένα κορίτσι σε μια φούστα κατασκευασμένη από φύλλα χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής. Μια Χαβάης τοπίο στο οποίο υπάρχουν φοίνικες και μια παραλία για να συνοδεύσει τον χορευτή.