Gru τσιράκια

Προφύλαξη οθόνης χιούμορ και αστεία : Gru τσιράκια

Προφύλαξη οθόνης Gru τσιράκια

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Gru τσιράκια

Προφύλαξη Οθόνης Gru τσιράκια
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Με τη νέα ταινία Gru, Εγώ, ο Απαισιότατος 2, μπορείτε να απολαύσετε και πάλι δύο τσιράκια. Τα τσιράκια είναι αυτά τα λίγα άτομα που βοηθούν Gru στα σχέδιά τους, αν και είναι κάπως περίεργη. Εδώ βλέπουμε ένα τσιράκι με μια χαριτωμένη όπλο, ένα μπαζούκα που ξεκινά τσιράκια της οθόνης του υπολογιστή σας ξανά και ξανά. Τσιράκια του φιλικό Gru θα φέρει μια παράλογη πινελιά χιούμορ στην ταινία. Έχουν κερδίσει τη συμπάθεια όλων των θεατών με τα αστεία του. Αν θέλετε να προστατεύσετε την οθόνη του υπολογιστή σας, να το κάνει με τον πιο αστείο τρόπο με τα τσιράκια.

Τα τσιράκια είναι δημοφιλείς μπράβους Gru στο Εγώ, ο Απαισιότατος 2. Πρόκειται για μικροσκοπικά κίτρινα χαρακτήρες που βοηθούν Gru στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Οι αλλαγές αυτές δημιουργούν από Gru, αν και είναι κάπως αδέξια και είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό ανοησίες που διαπράττουν. Εδώ βλέπουμε το ένα τσιράκι με ένα μεγάλο μπαζούκα με τη ρίψη τους συμπαίκτες του. Μετά την επιτυχία της ταινίας του πρώτου Gru το 2010, το 2013 κυκλοφόρησαν Εγώ, ο Απαισιότατος 2. Σε αυτή την ταινία, υπάρχουν νέοι χαρακτήρες, όπως ο εκπρόσωπος Lucy Wilde, ο οποίος φτάνει για να βοηθήσει Gru. Είναι μαζί, και με τη βοήθεια της Margo, Edith και Agnes, μπορεί να λύσει τα προβλήματα που θα συναντήσουν. Τσιράκια επίσης να είναι μια μεγάλη βοήθεια στην ομάδα, καθώς συνειδητοποιούν όταν κάτι είναι λάθος, και να δώσει τον κώδωνα του κινδύνου. Αν θέλετε να απολαύσετε ένα καλό σχέδιο οικογένεια, μπορείτε να πάτε στο σινεμά να δείτε τη νέα οικογενειακή ταινία Εγώ, ο Απαισιότατος 2. Αυτή η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Chris Renaud και Pierre Coffin. Η ταινία διανέμεται από την Universal Pictures και υπόσχεται να είναι μια επιτυχία σε θέατρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2013. Και αν είστε ένας ανεμιστήρας των τσιράκια, μπορείτε να απολαύσετε την ταινία τους το Δεκέμβριο του 2014.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Gru τσιράκια κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής χιούμορ και αστεία, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του χιούμορ και αστεία, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 37 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-07-08 09:07:22, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: χιούμορ και αστεία. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Gru τσιράκια του χιούμορ και αστεία για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 1477 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 37 φορές
ΠΊΣΩ
5
5 από 10 - 1 ψήφους
Αριθμό 914 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2321 φορές

Ένα αστείο δωρεάν προφύλαξη οθόνης που μας φέρνει αυτή την κωμική σκηνή από έναν Εσκιμώο που έχει βγει έξω από το ιγκλού του με μια πολική αρκούδα, και έχει να κοιμηθεί στην οροφή του σπιτιού, ενώ η πολική αρκούδα κάθεται άνετα στην είσοδο του ιγκλού. Είναι πολύ κρύο στον Αρκτικό Κύκλο, και γι 'αυτό οι Εσκιμώοι χτίσει ιγκλού τους, γιατί αν και είναι κατασκευασμένα από πάγο, προστατεύει και μονώνει τους από το κρύο έξω.

6
6 από 10 - 1933 ψήφους
Αριθμό 99 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 19166 φορές

Έχετε ποτέ σκεφτεί γαργαλάω τον υπολογιστή σας; Καθώς η επίδραση που θα παράγουν περισσότερο ή λιγότερο, όπως το τρέμουλο της οθόνης. Βρείτε τον γαργαλάω το PC σας και εγκαταστήστε το δωρεάν προφύλαξη οθόνης και επιφάνεια εργασίας σας για να ελέγξετε ανατριχιάζω, αν σταματήσει να κινείται. Ολόκληρη η οθόνη τρέμει, ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή κάποιου άλλου για να δώσει έναν τρόμο, όταν νομίζετε ότι έχει σπάσει η οθόνη. Ένα πολύ αστείο ανέκδοτο.