Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι

Προφύλαξη οθόνης Όλα τα είδη : Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι

Προφύλαξη οθόνης Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι

Προφύλαξη Οθόνης Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι φτάνει στην προφύλαξη οθόνης σας, ένα ερωτικό μυθιστόρημα που έχει προκαλέσει παγκόσμια αναταραχή. Βρετανός συγγραφέας E.L. James, με τη δημοσίευση της Πενήντα αποχρώσεις του γκρι, το 2011, κατάφερε να πει μια ιστορία γεμάτη πάθος και τον ερωτισμό που δεν έχει αφήσει κανέναν αδιάφορο. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας από την ίδια στιγμή που σας προστατεύει την οθόνη σας με ένα screensaver στο οποίο μπορείτε να δείτε Christian Grey, πρωταγωνιστή του μυθιστορήματος παράλληλα Αναστασία Steele, τυλιγμένο σε μια αινιγματική ατμόσφαιρα, η ίδια με εκείνη που περιβάλλει το σύνολο του οικοπέδου του βιβλίο. Σε πολύ λίγο χρόνο, αυτό το μυθιστόρημα, μαζί Πενήντα αποχρώσεις πιο σκούρο και πενήντα αποχρώσεις απελευθερωθεί, αποτελούν μια τριλογία, και έχει καταφέρει να είναι ένα τεράστιο best seller, πολύ πιο γρήγορα από ό, τι το έπος Χάρι Πότερ.

Δωρεάν έγχρωμο Πενήντα αποχρώσεις του γκρι, το μυθιστόρημα του E.L. James, που έχει μετατραπεί σε ένα από τα best-seller της στιγμής. Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι ανήκει στο είδος της ερωτικής λογοτεχνίας με πολύ σαφή σκηνές σχετικά με τις διαφορετικές ερωτικές πρακτικές. Η πλοκή του βιβλίου αυτού είναι περίπου ένας μεταπτυχιακός φοιτητής στη λογοτεχνία ονομάζεται Αναστασία Steele, που συνήθως αναφέρεται ως Ana για το βιβλίο, που συναντά έναν επιχειρηματία εκατομμυριούχος ονόματι Christian Grey. Ana συναντά Christian κατά την προετοιμασία για μια συνέντευξη για να αντικαταστήσει το φίλο της Katherine, και αρχίζει να ανακαλύπτει ότι η αινιγματική επιχειρηματίας κρύβει κάποια μυστικά που την κάνει να αισθάνεται πολύ έλκονται από αυτόν. Όταν παίρνουν για να γνωριστούν καλύτερα, Ana ανακαλύπτει ότι Grey αρέσει να ζουν προσωπικές σχέσεις του με πιο διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο, αλλά παίρνει σε εκείνο το αισθησιακό παιχνίδι και να συμμετέχει σε αυτές. Αυτό το μυθιστόρημα έχει προκαλέσει μεγάλη διαμάχη λόγω του περιεχομένου του, η οποία απευθύνεται σε ορισμένους και προσβάλλει τους άλλους, αλλά η αλήθεια είναι ότι για το ευρύ κοινό, και ιδιαίτερα τις γυναίκες, 50 σκιές είναι μια τριλογία των μυθιστορημάτων που ανακαλύπτει ένα κρυμμένο και άγνωστο κόσμο, γεμάτο μυστικά και ψευδείς εντυπώσεις.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Όλα τα είδη, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Όλα τα είδη, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 24 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 6 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-05-22 11:05:12, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Όλα τα είδη. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι του Όλα τα είδη για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
6

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 133 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 24 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 5 ψήφους
Αριθμό 1513 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1293 φορές

Το screensaver της ιστοσελίδας μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας, αλλά και ένας τρόπος για να φέρει τα γεγονότα που σημάδεψαν τη μνήμη της κοινωνίας. Αυτός είναι ο τρόπος μας να αποτίσω φόρο τιμής σε όλα τα θύματα των επιθέσεων της 11 Μαρ, 2004 στη Μαδρίτη, γνωστό ως 11-Μ. Κάθε 11 Μάρ πολυάριθμα μνημεία και αφιερώματα σε πολλά μέρη σε εκδηλώσεις Μαδρίτη συμβαίνουν, αλλά και σε όλη τη χώρα, ακόμη και πέρα από τα σύνορά της. Αν θέλετε, μπορείτε να με αυτό το screensaver της αλληλεγγύης και εσείς.

4
4 από 10 - 192 ψήφους
Αριθμό 402 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 5392 φορές

προφύλαξη οθόνης του μια ποσότητα μαγειρεμένα φαγητά όλων των τύπων. καυτός πιάτα της ζυμαρικά, ρύζι, λαχανικά, θαλασσινά, ζυμαρικά… Με διάφορες σάλτσες και τα πλευρικά πιάτα. Για εκείνους που αγαπούν και το μαγείρεμα των τροφίμων, την άκρως ορεκτικές προφύλαξη οθόνης.