στέμμα

Προφύλαξη οθόνης Όλα τα είδη : στέμμα

Προφύλαξη οθόνης στέμμα

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης στέμμα

Προφύλαξη Οθόνης στέμμα
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Σε αυτό το ελεύθερο screensaver είναι αντιπροσώπευε ένα στέμμα, το οποίο είναι ένα σήμα που συμβολίζει την εξουσία και την κυριαρχία του βασιλιά. Είναι ένα πολύ αρχαίο σύμβολο, γιατί από τα πρώτα χρόνια της ιστορίας έχουν επιδιώξει πάντα ηγέτες στολίδια που συμβολίζουν ανώτερη θέση τους. Αυτό το στέμμα διαπνέεται σε 3D, και μπορείτε να δείτε με μεγάλη λεπτομέρεια τα διάφορα μέρη του ένα στέμμα. Βασιλιάδες σήμερα να λάβει το στέμμα του σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις κατά τις επίσημες εκδηλώσεις της μεγάλης σημασίας.

Σε αυτό το 3D βίντεο στέμμα μπορείτε να δείτε καθαρά τα διάφορα μέρη που συνθέτουν ένα βασιλικό στέμμα. Το βασικό μέρος είναι ένα χρυσό δαχτυλίδι, το οποίο είναι το μέρος που κάθεται στο κεφάλι του μονάρχη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συνήθως διακοσμημένο με μεγάλους ρόδακες με το σχήμα των φύλλων σέλινο, αλλά δεν είναι έτσι σε αυτή την περίπτωση. Έχει, επίσης, πτυχωτά διαφόρων πολύτιμους λίθους, διαμάντια, ρουμπίνια και σμαράγδια. Από το βασικό μέρος της κόμης έξω αρκετές τιάρες με αρμαθιές μαργαριτάρια που διασχίζουν την κορυφή με μια σφαίρα χρυσή, με σταυρό στην κορυφή. Η σφαίρα συμβολίζει το χριστιανικό σταυρό στον κόσμο, και από την αρχαιότητα ήταν ένα σύμβολο της εκκλησιαστικής αρχής, που δείχνει ότι ο μονάρχης είναι υπέρ της Εκκλησίας. Σε διάφορα βασίλεια του κόσμου, μπορείτε να βρείτε διάφορα σχέδια κορώνες, αλλά έχουν κοινά στοιχεία. στέμμα ίδιο σχέδιο, αλλά με την ανοικτή κορυφή χρησιμοποιείται τυπικά για βρέφη και χάρακες. Μια κορώνα είναι ένα σύμβολο της δύναμης, το σήμα κατατεθέν των κορυφαίων ηγέτης ενός έθνους. Γι 'αυτό σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται στέμμα εραλδικά παραστάσεις για να δείξει έχουν κάποια σχέση με τη μοναρχία.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της στέμμα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Όλα τα είδη, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Όλα τα είδη, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 35 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 9 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-08-22 12:08:06, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Όλα τα είδη. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç στέμμα του Όλα τα είδη για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
9

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 49 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 35 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 17 ψήφους
Αριθμό 1191 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1903 φορές

Η καρδιά χτυπάει σε αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης, με το όραμα Ακτίνες Χ ταυτόχρονα βλέπουμε ρυθμό του παρακολουθείται. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα ανθρώπινο σκελετό μέσα από το Χ Ακτίνες, το οποίο είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τους χειρουργούς και τους γιατρούς να λαμβάνουν φωτογραφίες από τα διάφορα οστά του σώματος. Αν σας αρέσει το ευρύ θέμα της ιατρικής, μπορείτε να μοιραστείτε αυτό το Ακτίνες Χ προφύλαξη οθόνης με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

7
7 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1240 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1917 φορές

Η προφύλαξη οθόνης από έναν τοίχο του πάγου. Έχουμε μια ατελείωτη τοίχο κατασκευασμένο από ένα γιγαντιαίο κομμάτι πάγου που ταξιδεύουν ως ένα ταξίδι στον πάγο του Βόρειου Πόλου (Αρκτική) ή το Νότιο Πόλο (Ανταρκτική), στην οποία το νερό παγώνει για πάντα και να έχουν αυτό το χρώμα μπλε κρύο. Για τους λάτρεις του πάγου και του χιονιού που έχουμε αυτή την ελεύθερη προφύλαξη οθόνης.