Fuleco Βραζιλία το 2014

Προφύλαξη οθόνης Ποδόσφαιρο : Fuleco Βραζιλία το 2014

Προφύλαξη οθόνης Fuleco Βραζιλία το 2014

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Fuleco Βραζιλία το 2014

Προφύλαξη Οθόνης Fuleco Βραζιλία το 2014
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ξέρετε Fuleco, το φιλικό μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το 2014; Αυτό το αστείο χαρακτήρα εμφανίζεται κρατώντας μια μπάλα ποδοσφαίρου δίπλα στη Βραζιλία το 2014 λογότυπο, το οποίο είναι η πόλη όπου θα εορταστεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι ένα πολύχρωμο animation που θα προστατεύει την οθόνη του υπολογιστή σας. Το ζώο που βασίζεται Fuleco είναι Tolypeutes tricinctus, πιο γνωστό ως τρία κλιμακωτά Armadillo. Το όνομά του συνδυάζει τις πορτογαλικές λέξεις ”futbol” (ποδόσφαιρο) και ”Οικολογία” (οικολογία). Για να αποφασίσει το όνομά του έγινε ψηφοφορία, αποκλείοντας άλλες προτάσεις, όπως Amijubi ή Zuzeco.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 που πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία, και Fuleco είναι η επίσημη μασκότ του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος. Το 2004, η FIFA επέλεξε τη Νότια Αμερική σε κάποια από τις χώρες της έξω από την έδρα της το πιο σημαντικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αν και στην αρχή πολλές αφρικανικές χώρες ενδιαφέρονται, το γεγονός είναι ότι μόνο η Κολομβία και τη Βραζιλία παρουσίασε επίσημα τις υποψηφιότητές τους, η τελευταία θα επιλεγεί. Η μασκότ για αυτήν την εκδήλωση έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία 100 % σχεδιασμού, και έχει ως στόχο να δώσει μια νεανική και μοντέρνα προσωπικότητα, αλλά και την ευθύνη. Fuleco υποστηρίζει την οικολογία, δεδομένου ότι ανήκει σε ένα ενδημικά είδη ζώων στη Βραζιλία, και επίσης προωθεί την υγιεινή διατροφή και τον αθλητισμό. Ο στόχος είναι να φέρει στο κοινό μια σειρά από θετικά συναισθήματα και να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ορθές πρακτικές, τόσο στη ζωή και στον αθλητισμό.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Fuleco Βραζιλία το 2014 κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ποδόσφαιρο, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ποδόσφαιρο, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 49 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2014-05-13 09:05:46, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ποδόσφαιρο. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Fuleco Βραζιλία το 2014 του Ποδόσφαιρο για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 168 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 49 φορές
ΠΊΣΩ
9
9 από 10 - 4 ψήφους
Αριθμό 1669 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1417 φορές

Η Ολιμπίκ Λυών ονομάζεται επίσης Λιόν είναι ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος από την πόλη της Λυών στη Γαλλία. Παίζει στην Λιγκ 1, η κορυφαία κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1899. Ολιμπίκ Λυών παίζουν παιχνίδια στο σπίτι τους στο Stade Gerland της Λυών, με χωρητικότητα 41.044 θεατών για.

7
7 από 10 - 87 ψήφους
Αριθμό 685 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3989 φορές

Η Ρεάλ Μαδρίτης Λέσχη ποδοσφαίρου, που είναι γνωστή ως η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα τη Μαδρίτη, Ισπανία. Ιδρύθηκε στις 6 Μαρ 1902 και παίζει στην πρώτη ποδόσφαιρο διαίρεση στην Ισπανία. Παιχνίδι του είναι το γήπεδο Santiago Bernabeu στάδιο, χωρητικότητας 85.454 θεατών, το τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη.