Πύραυλος Saturn V

Προφύλαξη οθόνης διάστημα και αστρονομία : Πύραυλος Saturn V

Προφύλαξη οθόνης Πύραυλος Saturn V

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Πύραυλος Saturn V

Προφύλαξη Οθόνης Πύραυλος Saturn V
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ένα καταπληκτικό πύραυλο, ο πύραυλος Saturn V, παλεύουν με όλη τη δύναμη των κινητήρων του να ξεφύγει από την ατμόσφαιρα της Γης. Με αυτή την προφύλαξη οθόνης θα αισθανθείτε τη δύναμη της βαρύτητας και την πλήρη ισχύ του διαστημικού λεωφορείου. Ο άνθρωπος πάντα ήθελε να μάθει περισσότερα για το σύμπαν, και ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψετε νέα μέρη διεξάγει διαστημικές αποστολές. Έτσι, οι αστροναύτες μπορούν να εξερευνήσουν νέους γαλαξίες και να ανακαλύψουν νέα συστήματα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος. Κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτό το screensaver και να πετάξετε μαζί μας. Ολόκληρο το σύμπαν είναι στα χέρια σας.

Οι πύραυλοι χώρο ειδικά σχεδιασμένο για τα διαστημικά ταξίδια. Έχουν ένα ισχυρό κινητήρα εσωτερικής καύσης με jet συστήματα πρόωσης που θα τους επιτρέψουν να ξεφύγουν από την βαρυτική έλξη. Όταν απογειώνεται κάθετα, ανέρχονται σε υψηλή ταχύτητα για να ξεφύγουν από τη γήινη ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με κάποιους ιστορικούς, οι πύραυλοι δεν προέρχεται από την Κίνα, η οποία είναι όπου πυρίτιδα εφευρέθηκε. Τα μικρά είδη πυροτεχνίας ρουκέτες προήλθαν υπήρχαν εισήχθη στην Ευρώπη από τους Άραβες. Από τον δέκατο πέμπτο αιώνα άρχισε να χρησιμοποιείται ως εμπρηστικών όπλων, αλλά πάντα είχε στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει ως όχημα, και άρχισε να κάνει όλο και μεγαλύτερες. Η παλιά Ρωσία άρχισε να σχεδιάζει ρουκέτες ως οχήματα αεροδιαστημικής, τη φυλή αργότερα προσχώρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, και όλο και περισσότερο, οδήγησε σε βελτιώσεις για να φθάσει το προηγμένο αεροσκάφος που γνωρίζουμε σήμερα. Το ένα που εμφανίζονται σε αυτό το screensaver είναι η πύραυλος Saturn V, ένα καύσιμο πυραύλων και μιας πολλαπλές φάσεις. Χρησιμοποιήθηκε για να ξεκινήσει κάποια από τα διαστημόπλοια Apollo από τη NASA, και Skylab διαστημικό σταθμό.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Πύραυλος Saturn V κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής διάστημα και αστρονομία, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του διάστημα και αστρονομία, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 35 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 6 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-09-05 09:09:12, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: διάστημα και αστρονομία. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Πύραυλος Saturn V του διάστημα και αστρονομία για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
6

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 133 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 35 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 6 ψήφους
Αριθμό 1105 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2938 φορές

Ένας δορυφόρος είναι σε μια τροχιά πολύ κοντά στον ήλιο. Ίσως μια μέρα μπορεί να είναι δυνατή η κατασκευή ενός τεχνητού δορυφόρου που μπορούσε να πλησιάζει τόσο από τον Ήλιο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαμε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις που ακόμα και σήμερα παραμένουν αναπάντητα. Αυτή η προφύλαξη οθόνης σίγουρα θα ήθελε τους λάτρεις της αστρονομίας. Το σύμπαν και screensavers χώρο μας προσφέρει ένα παράθυρο σε εξωτερικό χώρο. Πλησιάζουν τον ήλιο, όπως δεν έχετε κάνει με 3D εμψύχωση μας ενός ηλιακού δορυφόρου κοντά στον ήλιο.

8
8 από 10 - 8 ψήφους
Αριθμό 1052 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2786 φορές

Ένας πύραυλος ταξιδεύει ένα πεδίο αστεροειδών σε πλήρη ταχύτητα σε αυτό το προφύλαξη οθόνης. Ένας πύραυλος, ένας πύραυλος, πετά μεταξύ μετεωρίτες και αστεροειδείς σε ένα χώρο αστεροειδή τον τομέα. Αν σας αρέσει αστρονομία και το διάστημα έχουν μια οθόνη που πετούν σε πλήρη ταχύτητα με αυτό το τόσο δυναμικό.