Πύραυλος Saturn V

Προφύλαξη οθόνης διάστημα και αστρονομία : Πύραυλος Saturn V

Προφύλαξη οθόνης Πύραυλος Saturn V

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Πύραυλος Saturn V

Προφύλαξη Οθόνης Πύραυλος Saturn V
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ένα καταπληκτικό πύραυλο, ο πύραυλος Saturn V, παλεύουν με όλη τη δύναμη των κινητήρων του να ξεφύγει από την ατμόσφαιρα της Γης. Με αυτή την προφύλαξη οθόνης θα αισθανθείτε τη δύναμη της βαρύτητας και την πλήρη ισχύ του διαστημικού λεωφορείου. Ο άνθρωπος πάντα ήθελε να μάθει περισσότερα για το σύμπαν, και ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψετε νέα μέρη διεξάγει διαστημικές αποστολές. Έτσι, οι αστροναύτες μπορούν να εξερευνήσουν νέους γαλαξίες και να ανακαλύψουν νέα συστήματα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος. Κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτό το screensaver και να πετάξετε μαζί μας. Ολόκληρο το σύμπαν είναι στα χέρια σας.

Οι πύραυλοι χώρο ειδικά σχεδιασμένο για τα διαστημικά ταξίδια. Έχουν ένα ισχυρό κινητήρα εσωτερικής καύσης με jet συστήματα πρόωσης που θα τους επιτρέψουν να ξεφύγουν από την βαρυτική έλξη. Όταν απογειώνεται κάθετα, ανέρχονται σε υψηλή ταχύτητα για να ξεφύγουν από τη γήινη ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με κάποιους ιστορικούς, οι πύραυλοι δεν προέρχεται από την Κίνα, η οποία είναι όπου πυρίτιδα εφευρέθηκε. Τα μικρά είδη πυροτεχνίας ρουκέτες προήλθαν υπήρχαν εισήχθη στην Ευρώπη από τους Άραβες. Από τον δέκατο πέμπτο αιώνα άρχισε να χρησιμοποιείται ως εμπρηστικών όπλων, αλλά πάντα είχε στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει ως όχημα, και άρχισε να κάνει όλο και μεγαλύτερες. Η παλιά Ρωσία άρχισε να σχεδιάζει ρουκέτες ως οχήματα αεροδιαστημικής, τη φυλή αργότερα προσχώρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, και όλο και περισσότερο, οδήγησε σε βελτιώσεις για να φθάσει το προηγμένο αεροσκάφος που γνωρίζουμε σήμερα. Το ένα που εμφανίζονται σε αυτό το screensaver είναι η πύραυλος Saturn V, ένα καύσιμο πυραύλων και μιας πολλαπλές φάσεις. Χρησιμοποιήθηκε για να ξεκινήσει κάποια από τα διαστημόπλοια Apollo από τη NASA, και Skylab διαστημικό σταθμό.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Πύραυλος Saturn V κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής διάστημα και αστρονομία, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του διάστημα και αστρονομία, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 15 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 6 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-09-05 09:09:12, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: διάστημα και αστρονομία. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Πύραυλος Saturn V του διάστημα και αστρονομία για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
6

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 133 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 15 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 27 ψήφους
Αριθμό 811 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2467 φορές

Αυτός ο πλανήτης που περιστρέφεται είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε, τον πλανήτη Γη. Σε αυτό το screensaver του πλανήτη μας έχει μια ωραία λάμψη ενώ αργά στροφή. Μπορείτε να δείτε τη Γη στροφή στην οθόνη του υπολογιστή σας κάθε φορά που είναι σε αδράνεια για λίγο. Το προϊόν αυτό έχει μια πολύ χαλαρωτική και γαλήνια εμψύχωση που θα σας δώσει μια αρκετά σοφιστικέ στυλ στην επιφάνεια εργασίας σας. Φαίνεται να είναι ένα ολόγραμμα εκδοχή του πλανήτη, σε μια επίπεδη επιφάνεια, όπως μια πλατφόρμα. Η Γη είναι ο τρίτος πλανήτης του ηλιακού συστήματος μέσα στην κατοικήσιμη ζώνη του. Δείτε τον πλανήτη Γη στην οθόνη του υπολογιστή σας.

8
8 από 10 - 373 ψήφους
Αριθμό 421 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 5468 φορές

Οθόνη σας θα μετατραπεί σε μια εικόνα της επιφάνειας της γης. Ένας αστροναύτης επιπλέει στο χώρο, ενώ μια βόλτα χώρο και κρύβεται πίσω από τη γη. Μπορούμε να δούμε αστροναύτης επιπλέουν στο διάστημα από την απουσία της βαρύτητας. Στο φόντο μπορούμε να δούμε το πλήρες σύμπαν των άστρων και του πλανήτη γη. Ο αστροναύτης φορώντας μια διαστημική στολή, κράνος και ένα πακέτο τζετ για απευθείας πτήση, αντί να παρασύρεται. Αν θέλετε η οθόνη σας είναι αστρικό χώρο, κατεβάστε αυτό το εμψύχωση.