4 Ιουλ.

Προφύλαξη οθόνης Ηνωμένεs Πολιτείεs : 4 Ιουλ.

Προφύλαξη οθόνης 4 Ιουλ.

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης 4 Ιουλ.

Προφύλαξη Οθόνης 4 Ιουλ.
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Το τέλειο screensaver για να γιορτάσει την 4η Ιουλίου! Με αυτή την κίνηση, στην οποία θα δείτε το περίγραμμα του το Άγαλμα της Ελευθερίας ανάμεσα σε πολλά πυροτεχνήματα, μπορείτε να προστατεύσετε την οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ μια πολύ πατριωτικό γιορτάσει την 4η Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Στο βάθος μπορείτε να δείτε τα αστέρια και ρίγες που συνθέτουν τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κυματίζει ανάμεσα στο φως και δίπλα στο κείμενο του χρυσού 4 Ιουλ έχουν μια συναρπαστική εντελώς δωρεάν screensaver. Για να δώσει τον υπολογιστή σας μια εορταστική νότα με αυτό αργία στις ΗΠΑ εθνική, εγκαταστήστε αυτό το προφύλαξη οθόνης στον υπολογιστή σας και να τιμά την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας το 1776 διακοσμώντας οθόνη του υπολογιστή σας.

Ως ανάμνηση της υπογραφής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας το 1776, στη Βόρεια Αμερική γιόρτασε την εθνική εορτή στις 4 Ιουλίου στην οποία διοργάνωσε πολλές από τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό αυτό το ορόσημο. Στην επιστολή αυτή, οι βασικές αρχές προκηρύχθηκαν, με δικαιώματα και υποχρεώσεις των πολιτών και των αρχόντων, και οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισε την ανεξαρτησία από τη βρετανική αυτοκρατορία δίνοντας έτσι αφορμή για το έθνος τους. Για τον αμερικανικό λαό αυτό το βασικό γεγονός είναι ένα γεγονός που σημάδεψε την καταγωγή της χώρας τους, γι 'αυτό είναι μια σημαντική ημερομηνία για να γιορτάζεται με στυλ. Για να συμμετάσχετε στον εορτασμό, αυτή η 4η οθόνης Ιούλιο είναι ένας πολύ κατάλληλος τρόπος για να προσθέσετε εορταστική στον υπολογιστή ότι ο χαρακτήρας αναπνέουν σε αυτή την ημερομηνία για κάθε αμερικανική πόλη. Το πρωτότυπο έγγραφο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας στις Ηνωμένες κράτος Εθνικά Αρχεία. Ορισμένες εκδηλώσεις που διοργανώνονται για την περίσταση είναι τα παιχνίδια του μπέιζμπολ, το άθλημα βασιλιάς στη Βόρεια Αμερική, μερικές συναυλίες, ή διαφορετικά αγώνες αυτοκινήτου, όπως μια εκδήλωση NASCAR. Απολαύστε τέταρτης Ιουλίου με καταπληκτική δωρεάν screensaver μας με το Άγαλμα της Ελευθερίας και πολλά φωτεινά πυροτεχνήματα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της 4 Ιουλ. κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ηνωμένεs Πολιτείεs, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ηνωμένεs Πολιτείεs, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 41 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 3 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-07-04 13:07:00, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ηνωμένεs Πολιτείεs. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç 4 Ιουλ. του Ηνωμένεs Πολιτείεs για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
3

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 21 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 41 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1287 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2075 φορές

Ημέρα Μνήμης οθόνης. Ημέρα Μνήμης είναι μια Ηνωμένες Πολιτείες ομοσπονδιακή αργία παρατηρείται κάθε χρόνο την τελευταία Δευτέρα του Μαΐου. Οι ετήσιες ημέρες Διακόσμηση για συγκεκριμένα νεκροταφεία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού σε ορισμένες αγροτικές περιοχές του αμερικανικού Νότου, κυρίως στα βουνά. Σε περιπτώσεις που αφορούν ένα νεκροταφείο οικογένεια, όπου οι πρόγονοί απομακρυσμένες καθώς και εκείνοι που είχαν αποβιώσει, πιο πρόσφατα, είναι θαμμένοι, αυτό μπορεί να πάρει το χαρακτήρα μιας εκτεταμένης οικογενειακής επανένωσης το οποίο μερικοί άνθρωποι ταξιδεύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα.

5
5 από 10 - 5 ψήφους
Αριθμό 747 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3841 φορές

Παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων διαφορετικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όσον αφορά τις ομάδες της πόλης του Κάνσας, Ινδιανάπολη, Νέα Αγγλία και Όκλαντ. Οι παίκτες, ντυμένοι με στολές της κάθε ομάδας και μπορούμε να δούμε εικόνες από το πώς τελειώνει το παιχνίδι αυτό το ομαδικό άθλημα, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες.