4 Ιουλ.

Προφύλαξη οθόνης Ηνωμένεs Πολιτείεs : 4 Ιουλ.

Προφύλαξη οθόνης 4 Ιουλ.

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης 4 Ιουλ.

Προφύλαξη Οθόνης 4 Ιουλ.
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Το τέλειο screensaver για να γιορτάσει την 4η Ιουλίου! Με αυτή την κίνηση, στην οποία θα δείτε το περίγραμμα του το Άγαλμα της Ελευθερίας ανάμεσα σε πολλά πυροτεχνήματα, μπορείτε να προστατεύσετε την οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ μια πολύ πατριωτικό γιορτάσει την 4η Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Στο βάθος μπορείτε να δείτε τα αστέρια και ρίγες που συνθέτουν τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κυματίζει ανάμεσα στο φως και δίπλα στο κείμενο του χρυσού 4 Ιουλ έχουν μια συναρπαστική εντελώς δωρεάν screensaver. Για να δώσει τον υπολογιστή σας μια εορταστική νότα με αυτό αργία στις ΗΠΑ εθνική, εγκαταστήστε αυτό το προφύλαξη οθόνης στον υπολογιστή σας και να τιμά την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας το 1776 διακοσμώντας οθόνη του υπολογιστή σας.

Ως ανάμνηση της υπογραφής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας το 1776, στη Βόρεια Αμερική γιόρτασε την εθνική εορτή στις 4 Ιουλίου στην οποία διοργάνωσε πολλές από τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό αυτό το ορόσημο. Στην επιστολή αυτή, οι βασικές αρχές προκηρύχθηκαν, με δικαιώματα και υποχρεώσεις των πολιτών και των αρχόντων, και οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισε την ανεξαρτησία από τη βρετανική αυτοκρατορία δίνοντας έτσι αφορμή για το έθνος τους. Για τον αμερικανικό λαό αυτό το βασικό γεγονός είναι ένα γεγονός που σημάδεψε την καταγωγή της χώρας τους, γι 'αυτό είναι μια σημαντική ημερομηνία για να γιορτάζεται με στυλ. Για να συμμετάσχετε στον εορτασμό, αυτή η 4η οθόνης Ιούλιο είναι ένας πολύ κατάλληλος τρόπος για να προσθέσετε εορταστική στον υπολογιστή ότι ο χαρακτήρας αναπνέουν σε αυτή την ημερομηνία για κάθε αμερικανική πόλη. Το πρωτότυπο έγγραφο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας στις Ηνωμένες κράτος Εθνικά Αρχεία. Ορισμένες εκδηλώσεις που διοργανώνονται για την περίσταση είναι τα παιχνίδια του μπέιζμπολ, το άθλημα βασιλιάς στη Βόρεια Αμερική, μερικές συναυλίες, ή διαφορετικά αγώνες αυτοκινήτου, όπως μια εκδήλωση NASCAR. Απολαύστε τέταρτης Ιουλίου με καταπληκτική δωρεάν screensaver μας με το Άγαλμα της Ελευθερίας και πολλά φωτεινά πυροτεχνήματα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της 4 Ιουλ. κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ηνωμένεs Πολιτείεs, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ηνωμένεs Πολιτείεs, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 41 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 3 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-07-04 13:07:00, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ηνωμένεs Πολιτείεs. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç 4 Ιουλ. του Ηνωμένεs Πολιτείεs για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
3

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 21 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 41 φορές
ΠΊΣΩ
9
9 από 10 - 5 ψήφους
Αριθμό 1395 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2337 φορές

Στρατιωτική οθόνης. Σε αυτή την προφύλαξη οθόνης μπορείτε να δείτε ένα στρατιώτη του αμερικανικού στρατού επιθεώρησαν το πεδίο με προσοχή. Αυτό το 3D οθόνης έχει μια αμερικανική στρατιωτική περπάτημα στους δρόμους της πόλης. Ο στρατός είναι ένας οργανισμός που έχει εξουσιοδοτηθεί από την μεγαλύτερη κοινωνία της χρήσης βίας, συνήθως συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των όπλων, για την υπεράσπιση της χώρας του με την καταπολέμηση πραγματική ή πλασματική απειλές.

6
6 από 10 - 199 ψήφους
Αριθμό 590 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 4178 φορές

Προφύλαξη οθόνης του θεματικό πάρκο Legoland στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Legoland προσφέρει μια ποικιλία από ζωντανές εμφανίσεις και τα αξιοθέατα, και έχει καταπληκτικές τοποθεσίες που περιλαμβάνουν τον Λευκό Οίκο, Νέα Υόρκη και πιο Lego κατασκευές. Εικόνες των μνημείων και αρχαιολογικών χώρων αναπαραχθεί με Lego παιχνίδια στο Legoland Καλιφόρνια.