Έποικοι

Προφύλαξη οθόνης Ηνωμένεs Πολιτείεs : Έποικοι

Προφύλαξη οθόνης Έποικοι

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Έποικοι

Προφύλαξη Οθόνης Έποικοι
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Νιώστε σαν μια πραγματική οικιστή με αυτή την προφύλαξη οθόνης του μια αποστολή! Σε αυτό το 3D animation μπορείτε να δείτε πώς μερικοί τολμηροί εξερευνητές ανακαλύπτουν νέες θέσεις. Για να γίνει αυτό, θα ply ποτάμια και λίμνες σε ένα κανό με κουπιά. Ο ηγέτης των εποίκων της αποστολής είναι στην πλώρη του κανό, το οποίο είναι το μέτωπο, και βλέποντας τον ορίζοντα. Πίσω του είναι κωπηλασία ενός από τους αξιόπιστους τους άνδρες του και μια γυναίκα μητρική αμερικανική ινδική που τους καθοδηγεί μέσα από τις νέες θέσεις που έχουν ανακαλυφθεί. Ζήστε τις περιπέτειες με την αμερικανική screensaver εποίκων!

Οι πρώτοι άποικοι της Αμερικής έθεσε ως στόχο να διερευνήσει την τεράστια περιοχή που καταλαμβάνεται από την παρούσα Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αν και διανομή του δεν αρέσει στο παρόν. Όταν η μεγάλη χώρα διαμορφώθηκε, νέα εδάφη ανακαλύφθηκαν από τις αποστολές. Ένα πολύ γνωστό εκστρατευτικού σώματος ήταν ο Λιούις και Κλαρκ εκστρατεία μεταξύ 1804 και 1806, υπό την ηγεσία του William Clark και Meriwether Lewis, ο οποίος ταξίδεψε οδικώς από τη βόρεια Βόρεια Αμερική, φτάνοντας στον Ειρηνικό Ωκεανό, και στη συνέχεια επέστρεψε για να δείξει τα ευρήματά τους. Οι πρώτοι ιθαγενείς Αμερικανοί ήταν αυτοί που κατέλαβαν αρχικά το έδαφος, οι αυτόχθονες έθνη ασχολούνται με την αλιεία, το κυνήγι ή τη γεωργία. Ήταν εκείνοι που γνώριζαν τη γη για την τελειότητα, και πολλά από αυτά υπηρέτησε ως οδηγοί για τις πρώτες αποστολές. Το περιπετειώδες πνεύμα του ανθρώπου κατευθυντήριες εποίκων για να ανακαλύψουν νέα εδάφη και ανακαλύψτε τι βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα. Χάρη σε αυτή την επιθυμία να ανταποκριθεί στις νέες εδάφη ανακαλύφθηκαν όλα τα εδάφη των ΗΠΑ με μεγάλες αποστολές που διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των περιορισμένων πόρων της αποικιακής εποχής.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Έποικοι κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ηνωμένεs Πολιτείεs, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ηνωμένεs Πολιτείεs, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 18 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-08-07 09:08:07, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ηνωμένεs Πολιτείεs. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Έποικοι του Ηνωμένεs Πολιτείεs για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 63 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 18 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 8 ψήφους
Αριθμό 1046 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2408 φορές

Συλλογή κινούμενες εικόνες της Πολιτείας της Αλαμπάμα, μια νότια πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ένα τουριστικό προορισμό γνωστό για το καλό της κλίμα, που βρίσκεται στη νότια περιοχή της χώρας. Η πρωτεύουσα είναι η πόλη του Μοντγκόμερι. Σε αυτή τη ζωντανή συλλογή δωρεάν εικόνες μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από Mount Whitney, το Καπιτώλιο της Αλαμπάμα, Huntsville Πόλη ή Orange Beach. Το πιο γνωστό από αυτή την κατάσταση και τα πιο επισκέφθηκε ιστοσελίδες. Ένας προορισμός για ένα ταξίδι μπορείτε να ξεκινήσετε την οθόνη σας.

6
6 από 10 - 232 ψήφους
Αριθμό 527 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 4602 φορές

Η συλλογή των εικόνων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σημαία. Η αμερικανική σημαία σε διαφορετικές υποστηρίζει: σημαίες, γραμματοκιβώτια, περιδέραια για το σκυλί, ζωγραφισμένο στο τοίχο, πίσω μερικά μοτοσικλετιστές, κλπ. Δωρεάν προφύλαξη οθόνης από τα κύρια εικόνα του αμερικανικού πατριωτισμού. Το έναστρο έμβλημα αστεριών.