Έποικοι

Προφύλαξη οθόνης Ηνωμένεs Πολιτείεs : Έποικοι

Προφύλαξη οθόνης Έποικοι

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Έποικοι

Προφύλαξη Οθόνης Έποικοι
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Νιώστε σαν μια πραγματική οικιστή με αυτή την προφύλαξη οθόνης του μια αποστολή! Σε αυτό το 3D animation μπορείτε να δείτε πώς μερικοί τολμηροί εξερευνητές ανακαλύπτουν νέες θέσεις. Για να γίνει αυτό, θα ply ποτάμια και λίμνες σε ένα κανό με κουπιά. Ο ηγέτης των εποίκων της αποστολής είναι στην πλώρη του κανό, το οποίο είναι το μέτωπο, και βλέποντας τον ορίζοντα. Πίσω του είναι κωπηλασία ενός από τους αξιόπιστους τους άνδρες του και μια γυναίκα μητρική αμερικανική ινδική που τους καθοδηγεί μέσα από τις νέες θέσεις που έχουν ανακαλυφθεί. Ζήστε τις περιπέτειες με την αμερικανική screensaver εποίκων!

Οι πρώτοι άποικοι της Αμερικής έθεσε ως στόχο να διερευνήσει την τεράστια περιοχή που καταλαμβάνεται από την παρούσα Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αν και διανομή του δεν αρέσει στο παρόν. Όταν η μεγάλη χώρα διαμορφώθηκε, νέα εδάφη ανακαλύφθηκαν από τις αποστολές. Ένα πολύ γνωστό εκστρατευτικού σώματος ήταν ο Λιούις και Κλαρκ εκστρατεία μεταξύ 1804 και 1806, υπό την ηγεσία του William Clark και Meriwether Lewis, ο οποίος ταξίδεψε οδικώς από τη βόρεια Βόρεια Αμερική, φτάνοντας στον Ειρηνικό Ωκεανό, και στη συνέχεια επέστρεψε για να δείξει τα ευρήματά τους. Οι πρώτοι ιθαγενείς Αμερικανοί ήταν αυτοί που κατέλαβαν αρχικά το έδαφος, οι αυτόχθονες έθνη ασχολούνται με την αλιεία, το κυνήγι ή τη γεωργία. Ήταν εκείνοι που γνώριζαν τη γη για την τελειότητα, και πολλά από αυτά υπηρέτησε ως οδηγοί για τις πρώτες αποστολές. Το περιπετειώδες πνεύμα του ανθρώπου κατευθυντήριες εποίκων για να ανακαλύψουν νέα εδάφη και ανακαλύψτε τι βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα. Χάρη σε αυτή την επιθυμία να ανταποκριθεί στις νέες εδάφη ανακαλύφθηκαν όλα τα εδάφη των ΗΠΑ με μεγάλες αποστολές που διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των περιορισμένων πόρων της αποικιακής εποχής.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Έποικοι κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Ηνωμένεs Πολιτείεs, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Ηνωμένεs Πολιτείεs, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 30 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-08-07 09:08:07, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Ηνωμένεs Πολιτείεs. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Έποικοι του Ηνωμένεs Πολιτείεs για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 63 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 30 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 46 ψήφους
Αριθμό 667 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3729 φορές

Από την εποχή της αμερικανικής επανάστασης έρχονται ζωντανή υπενθύμιση ότι η ελευθερία δεν είναι ποτέ δωρεάν. Κατεβάστε αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης με την αμερικανική ταπετσαρία, ως φόρο τιμής στους προγόνους της Αμερικής και της ελευθερίας, για την οποία τόσο γενναία πολέμησαν.

8
8 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1287 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2075 φορές

Ημέρα Μνήμης οθόνης. Ημέρα Μνήμης είναι μια Ηνωμένες Πολιτείες ομοσπονδιακή αργία παρατηρείται κάθε χρόνο την τελευταία Δευτέρα του Μαΐου. Οι ετήσιες ημέρες Διακόσμηση για συγκεκριμένα νεκροταφεία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού σε ορισμένες αγροτικές περιοχές του αμερικανικού Νότου, κυρίως στα βουνά. Σε περιπτώσεις που αφορούν ένα νεκροταφείο οικογένεια, όπου οι πρόγονοί απομακρυσμένες καθώς και εκείνοι που είχαν αποβιώσει, πιο πρόσφατα, είναι θαμμένοι, αυτό μπορεί να πάρει το χαρακτήρα μιας εκτεταμένης οικογενειακής επανένωσης το οποίο μερικοί άνθρωποι ταξιδεύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα.