BioShock 2

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : BioShock 2

Προφύλαξη οθόνης BioShock 2

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης BioShock 2

Προφύλαξη Οθόνης BioShock 2
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Η δεύτερη δόση του BioShock που ξεκίνησε το 2010, Bioshock 2, έχει επίσης την έκδοση της οθόνης ώστε να μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν. Σε ένα απόσπασμα από το τρέιλερ εκτοξευτή παιχνίδι μπορούμε να δούμε ένα μικρό Little Sister ξαπλωμένη στο πάτωμα, και μια τεράστια Big Daddy πηγαίνει σε αυτήν για βοήθεια, καθώς οι Big μπαμπάδες είναι οι προστάτες αυτών των μικρών συγκέντρωση του Αδάμ, μια ουσία που κάνει είναι δυνατόν να ξαναγράψουμε το DNA των ατόμων με τη διαδικασία του ανασυνδυασμού. Αν έχετε γαντζώθηκε την πλοκή του BioShock 2, μην χάσετε το δωρεάν προφύλαξη οθόνης μας.

BioShock 2 είναι η συνέχεια του BioShock, ένα παιχνίδι σκοποβολής βίντεο σε πρώτο πρόσωπο-στόχο. Σε αυτό το παιχνίδι, Delta, ένα πρωτότυπο Big Daddy, θα πρέπει να περιπλανηθεί στη Rapture για να βρει Eleanor, 10 χρόνια μετά τι συνέβη στην πρώτη δόση του BioShock, μετά Τζακ δραπέτευσε από Rapture με κάποιες μικρές αδελφές. Delta θα έχει ένα σύμμαχο, Αύγουστος Sinclair, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του Sinclair Solutions, υπεύθυνος για την Vita-τμήμα που επέστρεψε στη ζωή Delta μετά τη Σόφια έκανε τον αυτοκτονία. Ενώ ψάχνουν για Eleanor, θα συναντηθούν στο δρόμο με πολλές μικρές αδελφές, ο οποίος μπορεί να τους βοηθήσει να συλλέξει ADAM. Είναι σημαντικό να αποφασίσετε αν θέλετε να αποθηκεύσετε ή να θερίσουν τις μικρές αδελφές, επειδή οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα αλλάξει το τέλος. Όπως και το προηγούμενο παιχνίδι, BioShock 2 ήταν πολύ επιτυχής και ξεκίνησε ένα νέο sequel, που ονομάζεται BioShock Άπειρο. Επιπλέον, BioShock 2 διαθέτει μερικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες που μπορούν να είναι όλων εναντίον όλων, ή ακόμη και μεταξύ των δύο ομάδων. Ο στόχος μπορεί να είναι να σκοτώσει τους αντιπάλους, ή να συλλάβει ή να προστατεύσουν μικρές αδελφές. Ένα παιχνίδι που προσφέρει πολλές δυνατότητες και ασυνήθιστο επιχείρημα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της BioShock 2 κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 124 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-08-23 09:08:01, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç BioShock 2 του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 126 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 124 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 11 ψήφους
Αριθμό 973 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1848 φορές

Ryu, η πιο δημοφιλής χαρακτήρας από το βίντεο παιχνίδι Street Fighter, είναι τώρα διαθέσιμη σε αυτήν την προφύλαξη οθόνης. Ryu φαίνεται από το πρώτο παιχνίδι βίντεο Street Fighter, στην οποία υπήρχαν πολύ λίγοι χαρακτήρες. Ryu είναι ένας μαχητής που χρησιμοποιεί Ansatsuken, ένα φανταστικό στυλ μάχης που αναμιγνύει τζούντο και καράτε. Ο Ryu καλύτερος φίλος είναι ο Ken Masters, ένας Αμερικανός μαχητής ansatsuken.

9
9 από 10 - 7 ψήφους
Αριθμό 1129 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2057 φορές

Εάν έχετε απολαύσει το σύνολο των δόσεων του Bioshock έπος παιχνιδιών βίντεο, μπορείτε να έχετε πλέον χαρακτήρες που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας για να προστατέψετε την οθόνη σας. Αυτό το διαφανές screensaver θα σας δείξει Jack Ryan, ο πρωταγωνιστής των αγώνων, ο τίτλος του Bioshock Άπειρο, μια Little Sister με ADAM απαγωγέας της βελόνας, ένα Big Daddy Gorilla ή Bouncer ή Big Sister. Οι χαρακτήρες αυτοί θα συνεχίζουν να εμφανίζονται στην κορυφή των εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σας όταν ο υπολογιστής παραμένει αδρανής για λίγα λεπτά. Τώρα στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε Bioshock, μια δράση και περιπέτεια παιχνιδιών βίντεο στο οποίο ο Τζακ αντιμετωπίζει ορισμένα γενετικά τροποποιημένα όντα.