BioShock 2

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : BioShock 2

Προφύλαξη οθόνης BioShock 2

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης BioShock 2

Προφύλαξη Οθόνης BioShock 2
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Η δεύτερη δόση του BioShock που ξεκίνησε το 2010, Bioshock 2, έχει επίσης την έκδοση της οθόνης ώστε να μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν. Σε ένα απόσπασμα από το τρέιλερ εκτοξευτή παιχνίδι μπορούμε να δούμε ένα μικρό Little Sister ξαπλωμένη στο πάτωμα, και μια τεράστια Big Daddy πηγαίνει σε αυτήν για βοήθεια, καθώς οι Big μπαμπάδες είναι οι προστάτες αυτών των μικρών συγκέντρωση του Αδάμ, μια ουσία που κάνει είναι δυνατόν να ξαναγράψουμε το DNA των ατόμων με τη διαδικασία του ανασυνδυασμού. Αν έχετε γαντζώθηκε την πλοκή του BioShock 2, μην χάσετε το δωρεάν προφύλαξη οθόνης μας.

BioShock 2 είναι η συνέχεια του BioShock, ένα παιχνίδι σκοποβολής βίντεο σε πρώτο πρόσωπο-στόχο. Σε αυτό το παιχνίδι, Delta, ένα πρωτότυπο Big Daddy, θα πρέπει να περιπλανηθεί στη Rapture για να βρει Eleanor, 10 χρόνια μετά τι συνέβη στην πρώτη δόση του BioShock, μετά Τζακ δραπέτευσε από Rapture με κάποιες μικρές αδελφές. Delta θα έχει ένα σύμμαχο, Αύγουστος Sinclair, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του Sinclair Solutions, υπεύθυνος για την Vita-τμήμα που επέστρεψε στη ζωή Delta μετά τη Σόφια έκανε τον αυτοκτονία. Ενώ ψάχνουν για Eleanor, θα συναντηθούν στο δρόμο με πολλές μικρές αδελφές, ο οποίος μπορεί να τους βοηθήσει να συλλέξει ADAM. Είναι σημαντικό να αποφασίσετε αν θέλετε να αποθηκεύσετε ή να θερίσουν τις μικρές αδελφές, επειδή οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα αλλάξει το τέλος. Όπως και το προηγούμενο παιχνίδι, BioShock 2 ήταν πολύ επιτυχής και ξεκίνησε ένα νέο sequel, που ονομάζεται BioShock Άπειρο. Επιπλέον, BioShock 2 διαθέτει μερικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες που μπορούν να είναι όλων εναντίον όλων, ή ακόμη και μεταξύ των δύο ομάδων. Ο στόχος μπορεί να είναι να σκοτώσει τους αντιπάλους, ή να συλλάβει ή να προστατεύσουν μικρές αδελφές. Ένα παιχνίδι που προσφέρει πολλές δυνατότητες και ασυνήθιστο επιχείρημα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της BioShock 2 κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 135 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-08-23 09:08:01, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç BioShock 2 του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 126 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 135 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 139 ψήφους
Αριθμό 765 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2770 φορές

φωτοστέφανος οθόνης. φωτοστέφανοςis ένα τηλεοπτικό παιχνίδι δράσης που δημιουργήθηκε από Bungie στούντιο και αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Σε αυτό, ένας άνθρωπος γνωστός ως ο κύριος αρχηγός (κύριος αρχηγός) καταλήγει σε ένα σύμπαν επιστημονικής φαντασίας, όπου η ανθρωπότητα αγωνίζεται εναντίον μιας ισχυρής φυλή εξωγήινων το Σύμφωνο ονομάζεται συλλογική. Δάσκαλος αρχικελευστής John-117 είναι ένας χαρακτήρας παίκτης στην τριλογία των ατόμων επιστημονικής φαντασίας πρώτο βίντεο σκοπευτές παιχνίδια φωτοστέφανος.

7
7 από 10 - 6 ψήφους
Αριθμό 1452 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1302 φορές

Μια δωρεάν Sephiroth προφύλαξη οθόνης, ο ισχυρός εχθρός Strife Cloud στο Final Fantasy VII, οι οποίοι στη συνέχεια εμφανίζονται σε άλλα παιχνίδια Square Enix όπως το Final Fantasy Κρίση πυρήνα, Kingdom Hearts και Final Fantasy Dissidia. Σε αυτό το προφύλαξη οθόνης βλέπουμε Sephiroth, Jenova έργου Σ., που περιβάλλεται από τις φλόγες. Sephiroth ήταν ένας στρατιώτης Shinra που αναζητά εκδίκηση εναντίον της οργάνωσης.