BioShock 2

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : BioShock 2

Προφύλαξη οθόνης BioShock 2

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης BioShock 2

Προφύλαξη Οθόνης BioShock 2
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Η δεύτερη δόση του BioShock που ξεκίνησε το 2010, Bioshock 2, έχει επίσης την έκδοση της οθόνης ώστε να μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν. Σε ένα απόσπασμα από το τρέιλερ εκτοξευτή παιχνίδι μπορούμε να δούμε ένα μικρό Little Sister ξαπλωμένη στο πάτωμα, και μια τεράστια Big Daddy πηγαίνει σε αυτήν για βοήθεια, καθώς οι Big μπαμπάδες είναι οι προστάτες αυτών των μικρών συγκέντρωση του Αδάμ, μια ουσία που κάνει είναι δυνατόν να ξαναγράψουμε το DNA των ατόμων με τη διαδικασία του ανασυνδυασμού. Αν έχετε γαντζώθηκε την πλοκή του BioShock 2, μην χάσετε το δωρεάν προφύλαξη οθόνης μας.

BioShock 2 είναι η συνέχεια του BioShock, ένα παιχνίδι σκοποβολής βίντεο σε πρώτο πρόσωπο-στόχο. Σε αυτό το παιχνίδι, Delta, ένα πρωτότυπο Big Daddy, θα πρέπει να περιπλανηθεί στη Rapture για να βρει Eleanor, 10 χρόνια μετά τι συνέβη στην πρώτη δόση του BioShock, μετά Τζακ δραπέτευσε από Rapture με κάποιες μικρές αδελφές. Delta θα έχει ένα σύμμαχο, Αύγουστος Sinclair, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του Sinclair Solutions, υπεύθυνος για την Vita-τμήμα που επέστρεψε στη ζωή Delta μετά τη Σόφια έκανε τον αυτοκτονία. Ενώ ψάχνουν για Eleanor, θα συναντηθούν στο δρόμο με πολλές μικρές αδελφές, ο οποίος μπορεί να τους βοηθήσει να συλλέξει ADAM. Είναι σημαντικό να αποφασίσετε αν θέλετε να αποθηκεύσετε ή να θερίσουν τις μικρές αδελφές, επειδή οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα αλλάξει το τέλος. Όπως και το προηγούμενο παιχνίδι, BioShock 2 ήταν πολύ επιτυχής και ξεκίνησε ένα νέο sequel, που ονομάζεται BioShock Άπειρο. Επιπλέον, BioShock 2 διαθέτει μερικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες που μπορούν να είναι όλων εναντίον όλων, ή ακόμη και μεταξύ των δύο ομάδων. Ο στόχος μπορεί να είναι να σκοτώσει τους αντιπάλους, ή να συλλάβει ή να προστατεύσουν μικρές αδελφές. Ένα παιχνίδι που προσφέρει πολλές δυνατότητες και ασυνήθιστο επιχείρημα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της BioShock 2 κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 110 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-08-23 09:08:01, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç BioShock 2 του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 126 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 110 φορές
ΠΊΣΩ
5
5 από 10 - 1 ψήφους
Αριθμό 1414 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1232 φορές

Quina Quen, ο πολεμιστής μάγειρας από το Final Fantasy IX, να φροντίζει για την οθόνη σας με αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης. Quina ανήκει στην φυλή του Qu του, όντα που αφιερώνουν τη ζωή τους στη μελέτη της κουζίνας. Εδώ μπορείτε να δείτε Quina περιβάλλεται από τα αγαπημένα τρόφιμα, τα βατράχια της, και πολλά κύπελλα της νούγιες. Υποστήριξη Quina στην πορεία τους προς την υπερβατική γαστρονομία μαζί με τον Ζιντάν, Βιβή και τους άλλους χαρακτήρες από το Final Fantasy 9.

6
6 από 10 - 9 ψήφους
Αριθμό 1341 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1306 φορές

Ιλιγγιώδη ταχύτητα και καμπύλες αδύνατη την Xpeed οθόνης παιχνιδιού. Xpeed είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι μπορείτε να βρείτε διαθέσιμο για να παίξετε στο το καλύτερο δωρεάν online παιχνίδια ιστού. Σε αυτό το ελεύθερο προφύλαξη οθόνης θα δείτε το διαστημόπλοιο που μπορείτε να ελέγξετε, να πάρει μεγάλη ταχύτητα και μπροστά από τους αντιπάλους σας. Μοιραστείτε τα κοινωνικά δίκτυα αυτό το προφύλαξη οθόνης παιχνίδι.