Bioshock

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : Bioshock

Προφύλαξη οθόνης Bioshock

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Bioshock

Προφύλαξη Οθόνης Bioshock
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Εάν έχετε απολαύσει το σύνολο των δόσεων του Bioshock έπος παιχνιδιών βίντεο, μπορείτε να έχετε πλέον χαρακτήρες που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας για να προστατέψετε την οθόνη σας. Αυτό το διαφανές screensaver θα σας δείξει Jack Ryan, ο πρωταγωνιστής των αγώνων, ο τίτλος του Bioshock Άπειρο, μια Little Sister με ADAM απαγωγέας της βελόνας, ένα Big Daddy Gorilla ή Bouncer ή Big Sister. Οι χαρακτήρες αυτοί θα συνεχίζουν να εμφανίζονται στην κορυφή των εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σας όταν ο υπολογιστής παραμένει αδρανής για λίγα λεπτά. Τώρα στον υπολογιστή σας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε Bioshock, μια δράση και περιπέτεια παιχνιδιών βίντεο στο οποίο ο Τζακ αντιμετωπίζει ορισμένα γενετικά τροποποιημένα όντα.

Σε αυτό το screensaver, θα είστε σε θέση να δείτε τους χαρακτήρες από τις τρεις δόσεις που υπάρχουν μέχρι σήμερα από το Bioshock έπος, που εκτός από το πρωτότυπο υπάρχει Bioshock 2 και το Bioshock Άπειρο, η τρίτη δόση. Σε κάθε ένα από τα τμήματα ο χαρακτήρας που ο παίκτης ελέγχει είναι Jack Ryan, ο οποίος πηγαίνει γύρω από τη συλλογή χρήματα για να αγοράσουν όπλα και αναβαθμίσεις, καθώς και τα λεγόμενα πλασμίδια, τα οποία είναι γενετικά αναβαθμίσεις. Ένας οργανισμός ιδρύθηκε ως μία ουτοπική κοινωνία από μια ομάδα επιστημόνων, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών γεμάτη ιδανικά, αλλά και με τους αρχικούς στόχους κατέληξαν να καταστραφεί, με αποτέλεσμα οι εχθροί ότι ο Jack θα πρέπει να αντιμετωπίσει, όπως τα κόλλησης, το Big Daddy δίπλα στο προστάτες τους, το λεγόμενο little Sister, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή ADAM από τα πτώματα, μια γενετική ουσία με την οποία αυτά τα μικρά αυτά λαμβάνονται οφέλη. Τα παιχνίδια Bioshock ξεκίνησαν για PC Windows, Mac OS X, Xbox 360 και Playstation 3 πλατφόρμες, καθώς και την ανάπτυξη παρέχεται από παράλογες παιχνίδια. Η πρώτη δόση ξεκίνησε για πρώτη φορά το έτος 2007, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε το 2010 και μετράει με τη λειτουργία multiplayer, και Bioshock άπειρο ξεκίνησε το έτος 2013. Απολαύστε τώρα το Bioshock έπος, ενώ σας προστατεύει LED ή LCD οθόνη.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Bioshock κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 230 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 9 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-04 11:06:58, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Bioshock του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
9

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 49 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 230 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 24 ψήφους
Αριθμό 917 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2968 φορές

Αυτό το screensaver δείχνει την εμφάνιση της 'άπειρον νυχτερινό, ένας από τους πρωταθλητές από την MOBA League of Legends (LoL). Αυτό το τρομακτικό πλάσμα είναι ένα τέρας που προέκυψε από τον κόσμο των ονείρων, όπου τρομοκρατούσε όλες επικαλεστές. Εμφανίστηκε όταν ένας καλών έχει περάσει ένα Nexus κατά τη στιγμή της ένα από αυτά τα όνειρα, και νυχτερινό υλοποιήθηκε. Για να αποφευχθεί αυτός έσφαξαν τα πάντα, η ψυχή του συνδέθηκε σε ένα Nexus, που θα κληθεί στις μάχες του Συνδέσμου για τα επικαλεστές μισεί, ως τιμωρία.

6
6 από 10 - 2 ψήφους
Αριθμό 1554 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1697 φορές

Λογότυπο του Μπουντρούμι και δράκους δασοφύλακας σε ένα φρούριο είσοδο. Μπορούμε να δούμε τον τυχοδιώκτη στο μπροστινό μέρος του σκληρού πόρτα, που πλαισιώνεται από δύο δάδες ανάβουν με φωτιά. Στο «Μπουντρούμι και δράκους" μπορείτε να δείτε όλα τα τυπικά στερεότυπα των ΑΟΠ, τοξότες, ιππότες, φοβερό θηρία και γενναίους πολεμιστές. Υπάρχουν διάφοροι πολυ-πλατφόρμα video games για διάφορες κονσόλες, εμπνευσμένη από το πρωτότυπο παιχνίδι. Μερίδιο στα κοινωνικά σας δίκτυα αυτό το Μπουντρούμι και δράκους οθόνης.