Candy Crush

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : Candy Crush

Προφύλαξη οθόνης Candy Crush

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Candy Crush

Προφύλαξη Οθόνης Candy Crush
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Candy Crush Saga έρχεται στο screensaver του υπολογιστή σας! Αυτό το δημοφιλές παιχνίδι βίντεο είναι μια γλυκιά εκδοχή του κλασικού Bejeweled παιχνίδια τύπου στο οποίο θα πρέπει να ανταλλάξουν τα γύρω αντικείμενα να κάνουν ομάδες των 3 ​​ή περισσότερα. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μια κινούμενη εικόνα ενός παιχνιδιού Candy Crush, σε καμία άλλη από το επίπεδο 250! Αυτό το παιχνίδι έχει μια απλή δυναμική, αλλά καταλήγει να είναι διασκεδαστικό και εθιστικό. Μπορείτε να το παίξετε στον υπολογιστή, στο Facebook και σε κινητές συσκευές, όπως το iPhone, το iPad και άλλα smartphones και δισκία. Συμπληρώστε οθόνη του υπολογιστή σας με το χρώμα και δίνουν μια γλυκιά επαφή με όλους αυτούς τους διαφορετικούς τύπους της καραμέλας, όπως gummi, πίτες, ζελέ φασόλια, ζελέ ψάρια, και μια ολόκληρη άλλη δέσμη των γλυκών.

Αν σας αρέσει το Bejeweled τύπου παιχνίδια, τότε θα είχατε να παίξετε Candy Crush Saga κάποια στιγμή. Πρόκειται για ένα βιντεοπαιχνιδιών που αναπτύχθηκε από King.com το 2012 που ξεπέρασε σύντομα Farmville 2 ως το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο Facebook. Αυτό το παιχνίδι για την ένταξή 3 γλυκά είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες iOS, Android και το Facebook. Αυτή η κοινωνική βιντεοπαιχνιδιών είναι πολύ δημοφιλής και έχει μια πραγματική επανάσταση στα είδη παζλ ή την ικανότητα των παιχνιδιών. Το μεγαλύτερο επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο μπορείτε να παίξετε αποτελείται από 9 κύτταρα πλάτος 9 κύτταρα ψηλός, με έως και έξι διαφορετικούς τύπους εμποδίων γλυκά, και ειδικά αντικείμενα που κάνουν Candy Crush ένα εθιστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι που έχει γοητεύσει εκατομμύρια χρήστες μέσω της Διαδίκτυο. Η σελίδα στο Facebook αυτό το παιχνίδι έχει περισσότερα από 20 εκατομμύρια οπαδούς μέχρι τώρα, και είναι το μεγαλύτερο τζίρο app στο Apple Store και το Google Play. Για να πάρετε την ιδέα του την απίστευτη επιτυχία του παιχνιδιού, στο Χονγκ Κονγκ, για παράδειγμα, ένας στους επτά πολίτες διαδραματίζουν Candy Crush Saga σε τακτική βάση. Έχετε το δικό σας προσωπικό αρχείο σας; Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε τι περιμένεις; Ενώστε το κοινωνικό παιχνίδι που θριαμβεύει στις πιο σύγχρονες και πραγματικές πλατφόρμες της στιγμής!. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Candy Crush κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 106 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-05-29 12:05:16, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Candy Crush του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 119 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 106 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 4 ψήφους
Αριθμό 1764 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 689 φορές

Το κόκκινο ρομπότ που εμφανίζεται σε αυτή τη σκηνή είναι το περπάτημα μέσα από το διάδρομο του ένα υπόγειο φρούριο. Είναι ένα droid μάχη με πρωταγωνιστή φουτουριστικό βιντεοπαιχνίδια ή πάρα πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αυτή η μηχανική ανθρωποειδές έχει ένα κόκκινο πλαίσιο, κατασκευασμένο από ανθρακονήματα που το καθιστά ελαφρύ και ανθεκτικό, το μόνο που χρειάζεται ένα καλό ρομπότ φρουρός. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια καλή δουλειά ως φύλακας.

8
8 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1775 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 815 φορές

Σε αυτό το προστατευτικό οθόνης μπορείτε να δείτε το λογότυπο του Δέντρου του Σωτήρος, ένα νέο MMORPG βιντεοπαιχνίδια που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε πώς τα χρυσά γράμματα λάμπουν με το μεγάλο δέντρο σιλουέτα πίσω τους. Στο παρασκήνιο υπάρχουν κύματα φωτός που ταλαντώνονται απαλά για να διακοσμήσετε την οθόνη του υπολογιστή σας. Αν είστε οπαδός του multiplayer RPG βιντεοπαιχνίδια, βεβαιωθείτε ότι αυτό το παιχνίδι θα σας ενθουσιάσει, καθώς φέρνει την ουσία του πρώτου MMORPGs όπως το Ragnarok Online, η οποία θεωρείται ο προκάτοχός του. Απολαύστε ανακαλύπτουν τις μαγικές κόσμοι του Δέντρου του Σωτήρος, που ονομάζεται επίσης R-1 Έργο!