League of Legends νυχτερινό

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : League of Legends νυχτερινό

Προφύλαξη οθόνης League of Legends νυχτερινό

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης League of Legends νυχτερινό

Προφύλαξη Οθόνης League of Legends νυχτερινό
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Αυτό το screensaver δείχνει την εμφάνιση της 'άπειρον νυχτερινό, ένας από τους πρωταθλητές από την MOBA League of Legends (LoL). Αυτό το τρομακτικό πλάσμα είναι ένα τέρας που προέκυψε από τον κόσμο των ονείρων, όπου τρομοκρατούσε όλες επικαλεστές. Εμφανίστηκε όταν ένας καλών έχει περάσει ένα Nexus κατά τη στιγμή της ένα από αυτά τα όνειρα, και νυχτερινό υλοποιήθηκε. Για να αποφευχθεί αυτός έσφαξαν τα πάντα, η ψυχή του συνδέθηκε σε ένα Nexus, που θα κληθεί στις μάχες του Συνδέσμου για τα επικαλεστές μισεί, ως τιμωρία.

νυχτερινό είναι επίσης γνωστή ως η Αιώνια εφιάλτης, όπως λέγεται ότι είναι ένας εφιάλτης ότι κάποιος ονειρευτεί και να έρθουν αληθινός. Έχοντας ένα σκοτάδι γεμάτο δεξιοτήτων, μεταξύ των οποίων είναι Λεπίδες τους Umbra, σκοτεινό ξίφος Duskbringer του, σάβανο του Σκότους, ανείπωτο τρόμο και την παράνοια. Αυτό πρωταθλητής ενεργεί στα μυαλά των εχθρών τους, εισήχθη στα όνειρά τους και την μετατροπή τους σε εφιάλτες. Έτσι, πολλά από τα θύματά του τρελαίνομαι. Μεταξύ των νυχτερινό φίλοι και σύμμαχοι είναι Φίντλστιξ, η Harbinger of Doom, και Shaco, το Demon Jester. Μαζί είναι μια τρομερή ομάδα των τεράτων που αγαπούν τον πόνο και τη φρίκη. Αλλά πάντα να τους γενναίο πρόσωπο άλλα επικαλεστές στο πρωτάθλημα από τις μεγάλες μάχες του Rift Summoner, το Twisted Οικότονος, Howling Abyss ή κρύσταλλο Scar. Αν είστε ένας καλός οπαδός του League of Legends σίγουροι ότι θα αγαπήσετε αυτό το screensaver του πρωταθλητή όπως νυχτερινό, διότι θα εμφανιστεί στον υπολογιστή σας για να συμπληρώσετε το χρώμα της οθόνης σας με την αύρα του κακού και του σκότους.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της League of Legends νυχτερινό κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 18 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-12-19 14:12:26, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç League of Legends νυχτερινό του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 168 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 18 φορές
ΠΊΣΩ
9
9 από 10 - 7 ψήφους
Αριθμό 982 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1746 φορές

Μια προεπισκόπηση των νέων Καρδιές Βασιλείου 3D σε αυτή την ελεύθερη προφύλαξη οθόνης. Καρδιές Βασιλείου 3D: όνειρο απόσταση πτώσης είναι το τέταρτο παιχνίδι του Βασιλείου έπος καρδιές βγαίνει για φορητή κονσόλα της Νιντέντο, αυτή τη φορά για το Νιντέντο 3DS. Σε αυτό το παιχνίδι, θα επανέλθω στο φανταστικό σύμπαν του Καρδιές Βασιλείου, με νέους κόσμους της Disney, και κάποιες ήδη γνωστές. Μοιραστείτε τις ειδήσεις της ΚΗ 3D σε κοινωνικά δίκτυα για να συμβαδίσει με τις τελευταίες ειδήσεις.

9
9 από 10 - 12 ψήφους
Αριθμό 1252 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1227 φορές

Με αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης του Just Dance 4 μπορείτε να απολαύσετε την ΨΥΧ Style Gangnam όπως αν δείτε στο Nintendo Wii σας. Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού, λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία του τραγουδιού, αποφάσισε να λάβει μετά την απελευθέρωση παιχνίδι, το στυλ Gangnam τραγούδι σε μορφή DLC Νοεμβρίου 2012, ακολούθησε η Dance Central 3. Πρακτική του χορού άλογο με αυτό το προφύλαξη οθόνης για το Wii Dance Μόλις 4.