League of Legends Snowdown

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : League of Legends Snowdown

Προφύλαξη οθόνης League of Legends Snowdown

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης League of Legends Snowdown

Προφύλαξη Οθόνης League of Legends Snowdown
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Χειμώνας έρχεται στο League of Legends! Μερικά πρωταθλητές αυτού του παιχνιδιού βίντεο MOBA έχουν νέες πτυχές για την Snowdown Showdown. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά χειμωνιάτικα δέρματα, όπως Snowtorm Sivir, Winter Wonder Lulu, ή την ημέρα χιονιού Σιντζντ. Η Snowdown του LoL αγωνίζονται 1v1 και 2v2 στο Howling άβυσσο. Το πεδίο της μάχης είναι καλυμμένο με χιόνι, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το προφύλαξη οθόνης από αυτό το δημοφιλές online παιχνίδι. Αν θέλετε να απολαύσετε τα παιχνίδια γεμάτο δράση και αδυσώπητο αγώνα, σίγουρα θα αγαπήσετε για να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας με το προστατευτικό ελεύθερη οθόνη μας.

Στο League of Legends διάφορες εκδηλώσεις οργανώνονται συχνά από την εποχή. Σε αυτή την περίπτωση, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και των εορτών των Χριστουγέννων, η Riot Games έχει οργανώσει το Snowdown Showdown, μια μάχη στη Howling Abyss είναι 1v1 και 2v2, όπου οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν, χωρίς τη βοήθεια των θεμάτων. Σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες αποδεικνύουν πραγματικά τους μαεστρία των δεξιοτήτων τους ως πρωταθλητές και επικαλεστές του Συνδέσμου. Τα σενάρια σε αυτή την κατάσταση το παιχνίδι είναι καλά διατηρημένα, με το χειμερινό σκηνικό με το χιόνι και τον πάγο ως πρωταγωνιστές. Επιπλέον, ορισμένα ειδικά δέρματα ορισμένων πρωταθλητές αποκτά μια συνέπεια που βελτιώνει την εμπειρία του παιχνιδιού εκτός από την μεγάλη διασκέδαση των άλλων πτυχών του παιχνιδιού. Εκείνοι που απολαμβάνουν τα παιχνίδια και τις μάχες του LoL είναι στην τύχη, διότι αυτό το γεγονός χειμώνα, μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της League of Legends Snowdown κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 28 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 8 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-12-24 08:12:28, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç League of Legends Snowdown του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
8

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 161 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 28 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 11 ψήφους
Αριθμό 973 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1848 φορές

Ryu, η πιο δημοφιλής χαρακτήρας από το βίντεο παιχνίδι Street Fighter, είναι τώρα διαθέσιμη σε αυτήν την προφύλαξη οθόνης. Ryu φαίνεται από το πρώτο παιχνίδι βίντεο Street Fighter, στην οποία υπήρχαν πολύ λίγοι χαρακτήρες. Ryu είναι ένας μαχητής που χρησιμοποιεί Ansatsuken, ένα φανταστικό στυλ μάχης που αναμιγνύει τζούντο και καράτε. Ο Ryu καλύτερος φίλος είναι ο Ken Masters, ένας Αμερικανός μαχητής ansatsuken.

8
8 από 10 - 18 ψήφους
Αριθμό 1047 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1978 φορές

Η δεύτερη δόση του BioShock που ξεκίνησε το 2010, Bioshock 2, έχει επίσης την έκδοση της οθόνης ώστε να μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν. Σε ένα απόσπασμα από το τρέιλερ εκτοξευτή παιχνίδι μπορούμε να δούμε ένα μικρό Little Sister ξαπλωμένη στο πάτωμα, και μια τεράστια Big Daddy πηγαίνει σε αυτήν για βοήθεια, καθώς οι Big μπαμπάδες είναι οι προστάτες αυτών των μικρών συγκέντρωση του Αδάμ, μια ουσία που κάνει είναι δυνατόν να ξαναγράψουμε το DNA των ατόμων με τη διαδικασία του ανασυνδυασμού. Αν έχετε γαντζώθηκε την πλοκή του BioShock 2, μην χάσετε το δωρεάν προφύλαξη οθόνης μας.