Nintendo 2DS

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : Nintendo 2DS

Προφύλαξη οθόνης Nintendo 2DS

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Nintendo 2DS

Προφύλαξη Οθόνης Nintendo 2DS
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Θέλετε να είναι ο πρώτος που γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της Nintendo 2ΔΣ; Έχουμε ήδη την προφύλαξη οθόνης με τις πρώτες φωτογραφίες της! Όπως μπορείτε να δείτε, τα πρώτα μοντέλα της Nintendo 2ΔΣ θα εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ συνεχίζετε να παρακολουθείτε το φόντο της επιφάνειας εργασίας σας. Αυτό το μοντέλο είναι η τρίτη αναθεώρηση του Nintendo 3DS, αλλά όπως μπορείτε να δείτε έχει υποστεί ένα συνολικό επανασχεδιασμό. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια Nintendo 3DS παιχνίδια σε 2 διαστάσεις (από εκεί προέρχεται και το όνομα). Γίνε ο πρώτος που θα απολαύσετε αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης του Nintendo 2ΔΣ!

Το νέο Nintendo 2ΔΣ αντιπροσωπεύει μια επανάσταση όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση του νέου Nintendo φορητή κονσόλα. Σε αντίθεση με τις τελευταίες φορητές κονσόλες της Nintendo από το Advance Game Boy SP, Nintendo 2ΔΣ δεν είναι αρθρωτά ή πτυχώσεις στον εαυτό της, αλλά μοιάζει περισσότερο με την εμφάνιση ενός δισκίου. Έχει δύο ασύμμετρα οθόνες, όπως το Nintendo 3DS, και διατηρεί το χαρακτηριστικό του συστήματος με οθόνη αφής, επίσης, με ένα ραβδί. Επιβεβαιώθηκε ότι η νέα κονσόλα θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου 2013, με τις τιμές να είναι περίπου 129,99 δολάρια στις ΗΠΑ και € 130 στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι φθηνότερο από το Nintendo 3DS XL, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τιμών γύρω $ 199,99 ή € 179,99. Ίσως Nintendo προσπαθεί να φτάσει σε ένα κοινό που δεν προκύπτει να απολαύσετε όλα τα παιχνίδια του φορητή κονσόλα της Nintendo σε οποιαδήποτε τιμή, παρέχοντας μια πιο προσιτή επιλογή. Αυτή η νέα φορητή κονσόλα από την ιαπωνική εταιρεία θα είναι πλήρως συμβατό με όλα τα Nintendo DS και το Nintendo 3DS παιχνίδια, αλλά μπορούν να απολαμβάνουν μόνο σε 2 διαστάσεις. Με αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης μπορείτε να δείτε πώς θα είναι η νέα κονσόλα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Nintendo 2DS κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 32 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 9 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-08-29 09:08:32, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Nintendo 2DS του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
9

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 63 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 32 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 6 ψήφους
Αριθμό 1452 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1430 φορές

Μια δωρεάν Sephiroth προφύλαξη οθόνης, ο ισχυρός εχθρός Strife Cloud στο Final Fantasy VII, οι οποίοι στη συνέχεια εμφανίζονται σε άλλα παιχνίδια Square Enix όπως το Final Fantasy Κρίση πυρήνα, Kingdom Hearts και Final Fantasy Dissidia. Σε αυτό το προφύλαξη οθόνης βλέπουμε Sephiroth, Jenova έργου Σ., που περιβάλλεται από τις φλόγες. Sephiroth ήταν ένας στρατιώτης Shinra που αναζητά εκδίκηση εναντίον της οργάνωσης.

8
8 από 10 - 18 ψήφους
Αριθμό 929 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2435 φορές

Candy Crush Saga έρχεται στο screensaver του υπολογιστή σας! Αυτό το δημοφιλές παιχνίδι βίντεο είναι μια γλυκιά εκδοχή του κλασικού Bejeweled παιχνίδια τύπου στο οποίο θα πρέπει να ανταλλάξουν τα γύρω αντικείμενα να κάνουν ομάδες των 3 ​​ή περισσότερα. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μια κινούμενη εικόνα ενός παιχνιδιού Candy Crush, σε καμία άλλη από το επίπεδο 250! Αυτό το παιχνίδι έχει μια απλή δυναμική, αλλά καταλήγει να είναι διασκεδαστικό και εθιστικό. Μπορείτε να το παίξετε στον υπολογιστή, στο Facebook και σε κινητές συσκευές, όπως το iPhone, το iPad και άλλα smartphones και δισκία. Συμπληρώστε οθόνη του υπολογιστή σας με το χρώμα και δίνουν μια γλυκιά επαφή με όλους αυτούς τους διαφορετικούς τύπους της καραμέλας, όπως gummi, πίτες, ζελέ φασόλια, ζελέ ψάρια, και μια ολόκληρη άλλη δέσμη των γλυκών.