Nintendo 2DS

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : Nintendo 2DS

Προφύλαξη οθόνης Nintendo 2DS

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Nintendo 2DS

Προφύλαξη Οθόνης Nintendo 2DS
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Θέλετε να είναι ο πρώτος που γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της Nintendo 2ΔΣ; Έχουμε ήδη την προφύλαξη οθόνης με τις πρώτες φωτογραφίες της! Όπως μπορείτε να δείτε, τα πρώτα μοντέλα της Nintendo 2ΔΣ θα εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ συνεχίζετε να παρακολουθείτε το φόντο της επιφάνειας εργασίας σας. Αυτό το μοντέλο είναι η τρίτη αναθεώρηση του Nintendo 3DS, αλλά όπως μπορείτε να δείτε έχει υποστεί ένα συνολικό επανασχεδιασμό. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια Nintendo 3DS παιχνίδια σε 2 διαστάσεις (από εκεί προέρχεται και το όνομα). Γίνε ο πρώτος που θα απολαύσετε αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης του Nintendo 2ΔΣ!

Το νέο Nintendo 2ΔΣ αντιπροσωπεύει μια επανάσταση όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση του νέου Nintendo φορητή κονσόλα. Σε αντίθεση με τις τελευταίες φορητές κονσόλες της Nintendo από το Advance Game Boy SP, Nintendo 2ΔΣ δεν είναι αρθρωτά ή πτυχώσεις στον εαυτό της, αλλά μοιάζει περισσότερο με την εμφάνιση ενός δισκίου. Έχει δύο ασύμμετρα οθόνες, όπως το Nintendo 3DS, και διατηρεί το χαρακτηριστικό του συστήματος με οθόνη αφής, επίσης, με ένα ραβδί. Επιβεβαιώθηκε ότι η νέα κονσόλα θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου 2013, με τις τιμές να είναι περίπου 129,99 δολάρια στις ΗΠΑ και € 130 στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι φθηνότερο από το Nintendo 3DS XL, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τιμών γύρω $ 199,99 ή € 179,99. Ίσως Nintendo προσπαθεί να φτάσει σε ένα κοινό που δεν προκύπτει να απολαύσετε όλα τα παιχνίδια του φορητή κονσόλα της Nintendo σε οποιαδήποτε τιμή, παρέχοντας μια πιο προσιτή επιλογή. Αυτή η νέα φορητή κονσόλα από την ιαπωνική εταιρεία θα είναι πλήρως συμβατό με όλα τα Nintendo DS και το Nintendo 3DS παιχνίδια, αλλά μπορούν να απολαμβάνουν μόνο σε 2 διαστάσεις. Με αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης μπορείτε να δείτε πώς θα είναι η νέα κονσόλα.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Nintendo 2DS κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 26 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 9 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-08-29 09:08:32, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Nintendo 2DS του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
9

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 63 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 26 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1775 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 893 φορές

Σε αυτό το προστατευτικό οθόνης μπορείτε να δείτε το λογότυπο του Δέντρου του Σωτήρος, ένα νέο MMORPG βιντεοπαιχνίδια που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε πώς τα χρυσά γράμματα λάμπουν με το μεγάλο δέντρο σιλουέτα πίσω τους. Στο παρασκήνιο υπάρχουν κύματα φωτός που ταλαντώνονται απαλά για να διακοσμήσετε την οθόνη του υπολογιστή σας. Αν είστε οπαδός του multiplayer RPG βιντεοπαιχνίδια, βεβαιωθείτε ότι αυτό το παιχνίδι θα σας ενθουσιάσει, καθώς φέρνει την ουσία του πρώτου MMORPGs όπως το Ragnarok Online, η οποία θεωρείται ο προκάτοχός του. Απολαύστε ανακαλύπτουν τις μαγικές κόσμοι του Δέντρου του Σωτήρος, που ονομάζεται επίσης R-1 Έργο!

8
8 από 10 - 24 ψήφους
Αριθμό 761 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2713 φορές

Για να δώσει μια ρετρό εμφάνιση στον υπολογιστή σας, τίποτα σαν αυτό το προφύλαξη οθόνης του θρυλικού παιχνιδιού πονγκ. Είναι ιδανικό για όσους με λίγη νοσταλγία, θα δείτε στην οθόνη σας ένα από τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια στην ιστορία. Αν είστε ένας καλός παίκτης, ίσως γνωρίζετε το πινγκ πονγκ. Αν μοιράζεστε τα κοινωνικά δίκτυα, θα διαπιστώσετε ότι πολλοί από τους φίλους σας θα αγαπήσουν αυτό το προφύλαξη οθόνης.