Πόκεμον X και Y

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : Πόκεμον X και Y

Προφύλαξη οθόνης Πόκεμον X και Y

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Πόκεμον X και Y

Προφύλαξη Οθόνης Πόκεμον X και Y
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Πόκεμον Χ και Υ Πόκεμον είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια των Πόκεμον που ανήκουν στην έκτη γενιά. Τα βιντεοπαιχνίδια είναι, για πρώτη φορά, σε 2D και 3D, την καινοτομία, τη ματιά των δρομολογίων, τις μάχες και τους ίδιους τους χαρακτήρες Πόκεμον. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι ο προπονητής μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα Πόκεμον τους για να αυξήσουν το επίπεδο της αγάπης μεταξύ τους. Οι βασικοί χαρακτήρες είναι προσαρμόσιμη στη φυσική τους εμφάνιση και τα ρούχα που φορούν. Ένα δροσερό πράγμα που πρέπει να είναι το δικό σας παιχνίδι, όπως το δικό σας υπολογιστή με το screensaver μας Πόκεμον Χ και screensaver του Πόκεμον Υ.

Το σενάριο του παιχνιδιού θυμίζει την πόλη του Παρισιού στη Γαλλία. Δύο νέα παιχνίδια που μας δίνουν το περιεχόμενο για να δημιουργήσετε screensaver του Πόκεμον Χ και screensaver του Πόκεμον Υ. Υπάρχει ένα νέο Pokédex σχεδιασμό, με παρόμοιο με ένα ηλεκτρονικό δισκίο που είναι τόσο δημοφιλής τώρα φαίνονται. Είναι το πρώτο παιχνίδι του παιχνιδιού Πόκεμον βίντεο στο οποίο ο χαρακτήρας είναι προσαρμόσιμες από το χρήστη σε όλες τις πτυχές. Είναι το βιντεοπαιχνίδια Nintendo 3DS πούλησε περισσότερα ιστορίας. Οι πρωταγωνιστές είναι το Πόκεμον Yveltal και Xerneas. Το εμψύχωση του προγράμματός μας βασίζεται σε δύο χαρακτήρες, οι οποίοι θα δουν τη μύγα και να μετακινήσετε την οθόνη σας. Τα μεγαλύτερα ζώα φανταστικό σύμπαν ζωντανεύουν στην οθόνη σας με μεγάλη 3D εφέ.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Πόκεμον X και Y κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 25 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 9 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2014-04-19 03:04:27, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Πόκεμον X και Y του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
9

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 98 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 25 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 22 ψήφους
Αριθμό 1487 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1232 φορές

Χειμώνας έρχεται στο League of Legends! Μερικά πρωταθλητές αυτού του παιχνιδιού βίντεο MOBA έχουν νέες πτυχές για την Snowdown Showdown. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά χειμωνιάτικα δέρματα, όπως Snowtorm Sivir, Winter Wonder Lulu, ή την ημέρα χιονιού Σιντζντ. Η Snowdown του LoL αγωνίζονται 1v1 και 2v2 στο Howling άβυσσο. Το πεδίο της μάχης είναι καλυμμένο με χιόνι, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το προφύλαξη οθόνης από αυτό το δημοφιλές online παιχνίδι. Αν θέλετε να απολαύσετε τα παιχνίδια γεμάτο δράση και αδυσώπητο αγώνα, σίγουρα θα αγαπήσετε για να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας με το προστατευτικό ελεύθερη οθόνη μας.

9
9 από 10 - 9 ψήφους
Αριθμό 1193 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1533 φορές

Θέλετε να είναι ο πρώτος που γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της Nintendo 2ΔΣ; Έχουμε ήδη την προφύλαξη οθόνης με τις πρώτες φωτογραφίες της! Όπως μπορείτε να δείτε, τα πρώτα μοντέλα της Nintendo 2ΔΣ θα εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ συνεχίζετε να παρακολουθείτε το φόντο της επιφάνειας εργασίας σας. Αυτό το μοντέλο είναι η τρίτη αναθεώρηση του Nintendo 3DS, αλλά όπως μπορείτε να δείτε έχει υποστεί ένα συνολικό επανασχεδιασμό. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια Nintendo 3DS παιχνίδια σε 2 διαστάσεις (από εκεί προέρχεται και το όνομα). Γίνε ο πρώτος που θα απολαύσετε αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης του Nintendo 2ΔΣ!