ρομπότ περπάτημα

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : ρομπότ περπάτημα

Προφύλαξη οθόνης ρομπότ περπάτημα

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης ρομπότ περπάτημα

Προφύλαξη Οθόνης ρομπότ περπάτημα
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Το κόκκινο ρομπότ που εμφανίζεται σε αυτή τη σκηνή είναι το περπάτημα μέσα από το διάδρομο του ένα υπόγειο φρούριο. Είναι ένα droid μάχη με πρωταγωνιστή φουτουριστικό βιντεοπαιχνίδια ή πάρα πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Αυτή η μηχανική ανθρωποειδές έχει ένα κόκκινο πλαίσιο, κατασκευασμένο από ανθρακονήματα που το καθιστά ελαφρύ και ανθεκτικό, το μόνο που χρειάζεται ένα καλό ρομπότ φρουρός. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια καλή δουλειά ως φύλακας.

Androids είναι ρομπότ που έχουν την ανθρώπινη μορφολογία. Πρόκειται για μηχανήματα σχεδιασμένα να εκτελούν τις ίδιες δραστηριότητες, όπως ένα ανθρώπινο ον, αλλά με υψηλότερη απόδοση. Αν και η πιο δημοφιλής είναι ο κόσμος του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, το γεγονός είναι ότι υπάρχουν πρωτότυπα στην πραγματική ζωή, αλλά δεν πάρετε μια υψηλότερη απόδοση από πραγματικούς ανθρώπους. Στον κόσμο των video games είναι επίσης πολύ κοινό να βρει χαρακτήρες που είναι μηχανές ανθρώπινο σχήμα. Αν είστε οπαδός του θέματος της επιστημονικής φαντασίας σίγουροι ότι θα αγαπήσετε για να διακοσμήσετε την οθόνη του υπολογιστή σας με αυτή τη σκηνή του ένα γιγαντιαίο ρομπότ σιγά-σιγά με τα πόδια μέσα από ένα διάδρομο έδρα, το οποίο είναι κρυμμένο υπόγειο.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της ρομπότ περπάτημα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 16 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2015-03-02 12:03:18, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç ρομπότ περπάτημα του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 28 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 16 φορές
ΠΊΣΩ
6
6 από 10 - 9 ψήφους
Αριθμό 1341 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1306 φορές

Ιλιγγιώδη ταχύτητα και καμπύλες αδύνατη την Xpeed οθόνης παιχνιδιού. Xpeed είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι μπορείτε να βρείτε διαθέσιμο για να παίξετε στο το καλύτερο δωρεάν online παιχνίδια ιστού. Σε αυτό το ελεύθερο προφύλαξη οθόνης θα δείτε το διαστημόπλοιο που μπορείτε να ελέγξετε, να πάρει μεγάλη ταχύτητα και μπροστά από τους αντιπάλους σας. Μοιραστείτε τα κοινωνικά δίκτυα αυτό το προφύλαξη οθόνης παιχνίδι.

8
8 από 10 - 15 ψήφους
Αριθμό 1058 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1825 φορές

Είσαι οπαδός της Nintendo; Μπορείτε να θυμηθείτε τα πρώτα παιχνίδια που βγήκαν για τα NES με αυτή τη δωρεάν προφύλαξη οθόνης. Μυθική παιχνίδια όπως το Mario Bros, αναρριχητές πάγου, ο Δρ Mario, θρύλος του, αντενδείξεις και πολλά άλλα σας περιμένουν για να αναλάβει τη φροντίδα της οθόνης σας με αυτό το εντελώς δωρεάν προφύλαξη οθόνης. Αν έχετε φίλους που τους αρέσουν τα παιχνίδια βίντεο και Nintendo, μπορείτε να μοιραστείτε την προφύλαξη οθόνης που θα φέρει στα κοινωνικά σας δίκτυα, και να απολαύσετε θυμηθούμε πώς ήταν τα παιχνίδια βίντεο πριν.