Βίντεο παιχνίδι προσώπου

Προφύλαξη οθόνης βιντεοπαιχνίδια : Βίντεο παιχνίδι προσώπου

Προφύλαξη οθόνης Βίντεο παιχνίδι προσώπου

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Βίντεο παιχνίδι προσώπου

Προφύλαξη Οθόνης Βίντεο παιχνίδι προσώπου
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Αυτή η προφύλαξη οθόνης για μια βολές πρώτου προσώπου παιχνίδι βίντεο είναι ιδανικό για την πραγματική παίκτες που ξέρουν πώς να απολαύσουν ένα καλό σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι βίντεο. Σε αυτή την προφύλαξη οθόνης, θα δείτε πώς οι προκαταβολές παίκτη μέσα από ένα σκοτεινό διάδρομο που δεν ξέρει τι μπορεί να εμφανιστεί, και πρέπει να είναι σε επιφυλακή. Είναι μια προφύλαξη οθόνης από το ίδιο στυλ όπως το Half-Life, το Call of Duty, το Medal of Honor ή Halo.

Η προφύλαξη οθόνης ενός βολές πρώτου προσώπου παιχνίδι, με τον παίκτη που προχωρεί μέσα από ένα διάδρομο με στόχο το όπλο του προς τα εμπρός. Αυτό το διάδρομο είναι πολύ σκοτεινό και είναι πολύ δύσκολο να δούμε τι είναι μπροστά. Αυτά τα παιχνίδια είναι συνήθως σε απευθείας σύνδεση, στην οποία μπορείτε να παίζετε μαζί κάθε άλλη παγκοσμίως παικτών.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Βίντεο παιχνίδι προσώπου κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής βιντεοπαιχνίδια, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του βιντεοπαιχνίδια, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 11 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 9 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-04-18 11:04:29, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: βιντεοπαιχνίδια. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Βίντεο παιχνίδι προσώπου του βιντεοπαιχνίδια για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
9

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 91 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 11 φορές
ΠΊΣΩ
9
9 από 10 - 14 ψήφους
Αριθμό 1518 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1284 φορές

Πόκεμον Χ και Υ Πόκεμον είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια των Πόκεμον που ανήκουν στην έκτη γενιά. Τα βιντεοπαιχνίδια είναι, για πρώτη φορά, σε 2D και 3D, την καινοτομία, τη ματιά των δρομολογίων, τις μάχες και τους ίδιους τους χαρακτήρες Πόκεμον. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι ο προπονητής μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα Πόκεμον τους για να αυξήσουν το επίπεδο της αγάπης μεταξύ τους. Οι βασικοί χαρακτήρες είναι προσαρμόσιμη στη φυσική τους εμφάνιση και τα ρούχα που φορούν. Ένα δροσερό πράγμα που πρέπει να είναι το δικό σας παιχνίδι, όπως το δικό σας υπολογιστή με το screensaver μας Πόκεμον Χ και screensaver του Πόκεμον Υ.

6
6 από 10 - 2 ψήφους
Αριθμό 1276 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1458 φορές

Αυτό το δωρεάν προφύλαξη οθόνης είναι αφιερωμένο στους οπαδούς του Amarant Coral ονομάζεται επίσης κόκκινο, ή Salamander Coral στην αρχική ιαπωνική εκδοχή. Οι φίλοι του Final Fantasy IX γνωρίζουν Amarant, ο κυνηγός επικηρυγμένων είναι η τελευταία χαρακτήρα για να συμμετάσχει το κόμμα με τον Ζιντάν και τους φίλους του. Τώρα μπορείτε να τον έχουμε στην προφύλαξη οθόνης σας, στη φύλαξη θέτουν στη διαδρομή Conde Petie βουνό.