τον καταρράκτη της λίμνης

Προφύλαξη οθόνης καταρράχτες : τον καταρράκτη της λίμνης

Προφύλαξη οθόνης τον καταρράκτη της λίμνης

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης τον καταρράκτη της λίμνης

Προφύλαξη Οθόνης τον καταρράκτη της λίμνης
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Το όραμα της παρούσας ήσυχη λίμνη στην καρδιά του δάσους θα σας μεταφέρει σε ένα φυσικό και ξεκούραστη θέση. Μια λίμνη με καταρράκτη που της δίνει ζωή, το φυσικό χείμαρρο νερού στην λίμνη για να ολοκληρωθεί αυτή η εικόνα και κίνηση φυσικά. Νερό και τη φύση έρθουν μαζί και να προσφέρουν ένα χαλαρωτικό σκοπό το τέλειο παράδεισο. Ένα φυσικό καταρράκτη νερού που πέφτουν στη λίμνη για να συμπληρώσει και να ενθαρρύνει αυτή την εικόνα της φύσης. Νερό και η φύση μαζί για να χαλαρώσετε με μια εικόνα του παραδείσου. Σας αρέσουν τα τοπία του καταρράκτη; Κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτό το θαύμα στην οθόνη σας. Δεν θα το μετανιώσετε!

Μια λίμνη είναι αυτό που λέμε ακόμα νωπά ή αλμυρό νερό που βρίσκεται σε μια λεκάνη που περιβάλλεται από ξηρά, εκτός από ένα ποτάμι, ρυάκι, ή άλλη μορφή της κίνησης του νερού που χρησιμεύει για να ταΐσει ή να αδειάσει τη λίμνη. Αν νομίζετε ότι θα σας ηρεμήσουν, να το κατεβάσετε, γιατί αυτό είναι ό, τι είναι εδώ! Αν σας αρέσει, να το μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας για τα καλύτερα κοινωνικά δίκτυα είναι εκεί! Μια ήρεμη λίμνη, στην καρδιά του δάσους. Η ηρεμία του νερού της λίμνης θα σας μεταφέρει σε μια φυσική και ξεκούραστη. Μια λίμνη με καταρράκτη που δίνει ζωή, σπάζοντας την ηρεμία, αλλά με ένα χαλαρωτικό ήχο. Έχουμε μια καρτ ποστάλ εικόνα με μια λίμνη στο δάσος, όπου το νερό είναι καθαρό και σαφές, ώστε να μπορούμε να δούμε τα βράχια και την άμμο με τιρκουάζ φόντο. Είναι μια υπέροχη κινούμενη εικόνα του πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να μας προσφέρει. Στο βάθος βλέπουμε ένα μικρό καταρράκτη χύνει νερό, παράγουν λευκό αφρό στη λίμνη. Στις όχθες βλέπουμε καθώς τα αναπτυσσόμενα δένδρα και τα φυτά. Αυτό το θαύμα θα μπορούσε να είναι στο Amazon ή σε νησιά της Χαβάης. Θα θέλατε να ταξιδέψετε για να τους συναντήσει; Υπάρχουν πολλοί ταξιδιώτες που τους αρέσει να πηγαίνουν σε μέρη όπως αυτό, μακριά από τις πόλεις και το άγχος ψάχνει για ένα μέρος όπου υπάρχει τόση ησυχία, όπως βλέπουμε εδώ. Κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτό το προφύλαξη οθόνης στον υπολογιστή σας για να απολαύσετε και τόσο όμορφη εικόνα σας.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της τον καταρράκτη της λίμνης κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής καταρράχτες, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του καταρράχτες, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 1169 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 6 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2007-11-16 19:04:36, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: καταρράχτες. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç τον καταρράκτη της λίμνης του καταρράχτες για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
6

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 102571 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1169 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 34 ψήφους
Αριθμό 909 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 2351 φορές

Αυτή η προφύλαξη οθόνης δείχνει μια αργή κίνηση βίντεο καταρράκτη. Αυτό καταρράκτης είναι μέρος του Καταρράκτες Ιγκουασού, μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Ο Ποταμός Ιγκουαζού διασχίζει την ανατολική-κεντρική περιοχή της Νότιας Αμερικής. Σε αυτό το σημείο υπάρχει ένας καταρράκτης 82 μέτρων και διαθέτει ένα πανέμορφο φυσικό θέαμα στη φύση. Σε screensaver μας θα δείτε το νερό που πέφτει σε αργή κίνηση, τόσο επιβραδύνεται. Αυτές οι πτώσεις είναι ένα από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου, και τώρα μπορείτε να έχετε εντελώς δωρεάν προφύλαξη οθόνης σας.

6
6 από 10 - 25 ψήφους
Αριθμό 760 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 3263 φορές

Ένα πολύ χαλαρωτικό προφύλαξη οθόνης από καταρράκτη ζούγκλα. Ο ήλιος ανεβαίνει στην κορυφή του καταρράκτη, το νερό και αφήνει πίσω ήπια λάμψεις φωτός, ενώ πέφτουν. Ένα σμήνος πουλιών που διέρχονται από τη σκηνή, μεταναστεύουν σε θερμότερα κλίματα. Με αυτή την προφύλαξη οθόνης μπορείτε να γυρίσετε την οθόνη του υπολογιστή σας σε ένα λιμάνι της ειρήνης, κάθε φορά που θα παγώσει λίγα λεπτά. Μοιραστείτε με τους φίλους σας και απολαύστε δωρεάν αυτήν την προφύλαξη οθόνης.