Falling Skies

Προφύλαξη οθόνης Τηλεοπτικές σειρές : Falling Skies

Προφύλαξη οθόνης Falling Skies

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Falling Skies

Προφύλαξη Οθόνης Falling Skies
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Τα δημοφιλή αμερικανική σειρά Falling Skies έρχεται στο screensaver σας με την τρίτη σεζόν του. Σε αυτή την κινούμενη εικόνα, υπάρχει ένας αλλοδαπός (στη σειρά που ονομάζεται ολίσθηση) μπροστά από τον Tom Mason, Hal Mason και Ben Mason, ένα ανθρώπινο πατέρα με μεγάλα παιδιά τους, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς που αντιμετωπίζουν τους εισβολείς. Αυτή η κινούμενη εικόνα είναι η διαφημιστική εικόνα του Falling Skies Season 3, μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τη λαϊκή σκηνοθέτη Steven Spielberg με τον Robert Rodat για το τηλεοπτικό κανάλι TNT. Αν σας αρέσει η σειρά για την εξωγήινη εισβολή, διαστημόπλοια και φουτουριστικό μάχες, σίγουρα θα σας αρέσει αυτή η σειρά των ΗΠΑ όπως θέλει σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Η απίστευτη σειρά Falling Skies TV είναι πλέον στην τρίτη σεζόν του και τώρα έρχεται στην προφύλαξη οθόνης σας με την διαφημιστική εικόνα στην οποία ένας αλλοδαπός πρόσωπο από τον Tom, Hal και και Ben Mason. Οι ηθοποιοί που παίζουν αυτό πατέρας και οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του είναι Noah Wyle (Tom Mason), Drew Roy (Hal Mason) και Κόνορ Jessup (Ben Mason). Σε αυτή την εποχή, η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την κυβέρνηση της Νέας America, η οποία Tom Mason έχει εκλεγεί πρόεδρος και να λάβει πιο επιθετικά μέτρα εναντίον του αλλοδαπού κατοχής. Η ανθρώπινη συμμαχία έχει δημιουργήσει μια ανακωχή με τους αντάρτες skitters ομάδα, η οποία είναι τα είδη πιστεύεται ότι είναι επεμβατική, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι ήταν υπό τον έλεγχο της Espheni, μια ανώτερη φυλή που πήρε ως Λόρδων. Επιπλέον, skitters έχουν Mechs και Mega Mechs, που είναι ρομπότ όντα που σχεδιάστηκε από Espheni για να πολεμήσουν στο πλευρό τους σε πολλές μάχες τους εναντίον ανθρώπων. Η τρίτη σεζόν του Falling Skies άρχισε τον αερισμό στις 9 Ιουνίου 2013, και πάλι έχει γοητεύσει εκατομμύρια τηλεθεατές στο σπίτι που είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τις νέες περιπέτειες των ανθρώπων στον αγώνα για τον πλανήτη τους.. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Falling Skies κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Τηλεοπτικές σειρές, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Τηλεοπτικές σειρές, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 44 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-10 10:06:44, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Τηλεοπτικές σειρές. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Falling Skies του Τηλεοπτικές σειρές για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 56 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 44 φορές
ΠΊΣΩ
8
8 από 10 - 3 ψήφους
Αριθμό 1750 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1539 φορές

Σε αυτή τη σκηνή βλέπουμε τους πρωταγωνιστές του Breaking Bad σειρά. Είναι Jesse Pinkman (που παίζεται από τον Aaron Paul) και Walter White (που παίζεται από τον Bryan Cranston) και κάθεται στη μέση της ερήμου, ακόμα ντυμένοι με την ενδυμασία φάρμακο που χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα σε ένα αυτοκινούμενο. Αυτή η σκηνή ανήκει στην πρώτη σεζόν της σειράς, που αποτελείται από ένα σύνολο 5 εποχές. Έχει περιγραφεί ως μια σύγχρονη δυτική για τις δύσκολες καταστάσεις τους έντασης.

8
8 από 10 - 2 ψήφους
Αριθμό 1766 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1595 φορές

Εάν αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτική σειρά σας, σε αυτό το προφύλαξη οθόνης μπορείτε να δείτε το άνοιγμα της σεζόν 5 του Modern Family. Αυτή η διασκεδαστική σειρά, η οποία έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις, αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας, που είναι διαφορετικό από το συμβατικό. Η είναι 3 οικογένειες σε όλο τον Jay, ο οποίος έχει παντρευτεί για δεύτερη φορά με μια ελκυστική γυναίκα με το όνομα Gloria, ο οποίος είχε ένα γιο που ονομάζεται Πολλοί τώρα έχουν ένα μωρό μαζί. Jay έχει δύο προηγούμενα παιδιά, Μίτσελ είναι ένας άνθρωπος με τον φίλο της Cameron έχουν υιοθετήσει ένα παιδί, και Claire, ο οποίος είναι παντρεμένος με τον Phil και έχω τρία παιδιά, Haley, ο Άλεξ και ο Λουκάς.