Game of Thrones

Προφύλαξη οθόνης Τηλεοπτικές σειρές : Game of Thrones

Προφύλαξη οθόνης Game of Thrones

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Game of Thrones

Προφύλαξη Οθόνης Game of Thrones
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ποιο ένα από αυτά τα σπίτια από το Game of Thrones θα ανήκετε; Σε αυτό το screensaver της τηλεοπτικής σειράς που ονομάζεται Game of Thrones, θα έχετε τα εμβλήματα όλων των σπιτιών που αλλάζουν διαρκώς και εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας. Κάθε σπίτι έχει ένα σύμβολο, το σπίτι Stark έχει το Direwolf, η Baratheon σπίτι συμβολίζεται με ένα στέφεται ελάφι, το Lannister σπίτι αντιπροσωπεύεται από το χρυσό λιοντάρι, το φεγγάρι και το γεράκι είναι τα σύμβολα της Arryn σπίτι, το σπίτι έχει Tully μια πέστροφα ως σύμβολο, τα τρία κεφάλια δράκος είναι το σύμβολο της Targaryen σπίτι, το Greyjoy σπίτι έχει μια χρυσή kraken ως εικονίδιο, και η Tyrell σπίτι έχει ένα τριαντάφυλλο ως ένα οικόσημο και το Martell σπίτι ήλιος και δόρυ. Απολαύστε τους για δωρεάν δικαίωμα στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Μια αινιγματική screensaver του Game of Thrones, η τηλεοπτική σειρά που έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια επική σειρά φαντασίας που σε μεσαιωνικούς χρόνους που ακολουθεί πολλές ιστορίες για τον έλεγχο της ένα έδαφος γνωστό ως ήπειρο Westeros. Διαφορετικές οικογένειες, που ανήκουν στις λεγόμενες σπίτια του Game of Thrones, σχεδιάζουν τις στρατηγικές τους για να αποκτήσουν την πλήρη εξουσία και να καταφέρει να ελέγχουν το υπόλοιπο. Για να γίνει αυτό, δεν θα διστάσει να επινοήσει στρατηγικές, συμμαχίες και το κακό σχέδια. Στις εικόνες, μπορείτε να δείτε το σύμβολο του κάθε σπιτιού, το σύνθημά του και το όνομά του. Σύμφωνα με την Direwolf του σπιτιού του Stark μπορείτε να διαβάσετε "χειμώνας έρχεται», σύμφωνα με τα ελάφια Baratheon σπίτι λέει ότι «η δική μας είναι η οργή​​», σύμφωνα με τους δράκους του σπιτιού Targaryen διαβάζει "φωτιά και το αίμα», το σύνθημα "οικογένεια, το καθήκον, τιμή "πηγαίνει κάτω από την πέστροφα του σπιτιού Tully, η Lannister σύνθημα σπίτι που βλέπουμε στην λιοντάρι λέει« ακούς βρυχηθμό ", κάτω από τον ήλιο και δόρυ το Martel σπίτι οικόσημο σύνθημά τους λέει« ανίκητος, unbent, αδιάσπαστη ", που συνοδεύει το γεράκι και το φεγγάρι Arryn σπίτι διαβάζει »τόσο υψηλές όσο τιμής», με βάση το τριαντάφυλλο του σπιτιού Tyrell ξόρκια "αυξανόμενη ισχυρή», και το οποίο συνοδεύει το kraken συμβολίζει την Greyjoy σπίτι φαίνεται "δεν σπέρνουν».. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Game of Thrones κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Τηλεοπτικές σειρές, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Τηλεοπτικές σειρές, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 19 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-03 17:06:53, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Τηλεοπτικές σειρές. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Game of Thrones του Τηλεοπτικές σειρές για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 196 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 19 φορές
ΠΊΣΩ
5
5 από 10 - 1 ψήφους
Αριθμό 1750 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 797 φορές

Σε αυτή τη σκηνή βλέπουμε τους πρωταγωνιστές του Breaking Bad σειρά. Είναι Jesse Pinkman (που παίζεται από τον Aaron Paul) και Walter White (που παίζεται από τον Bryan Cranston) και κάθεται στη μέση της ερήμου, ακόμα ντυμένοι με την ενδυμασία φάρμακο που χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα σε ένα αυτοκινούμενο. Αυτή η σκηνή ανήκει στην πρώτη σεζόν της σειράς, που αποτελείται από ένα σύνολο 5 εποχές. Έχει περιγραφεί ως μια σύγχρονη δυτική για τις δύσκολες καταστάσεις τους έντασης.

8
8 από 10 - 2 ψήφους
Αριθμό 1757 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1115 φορές

Τηλεοπτική σειρά του καναλιού Nickelodeon. Η τηλεοπτική σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του Bella μαζορέτα του οποίου η ζωή αλλάζει εντελώς όταν γίνεται ο νέος στρατηγός της σχολικής ομάδας, τα μπουλντόγκ. Bella Dawson (Brec Basinger) είναι μια μαζορέτα που θέλει να μπει στην ομάδα ποδοσφαίρου από το σχολείο του. Η σειρά αφηγείται τις δυσκολίες της διατήρησης φίλους μεταξύ των cheerleaders και furbolistas που θέλουν να επιστρέψουν τα παλιά στρατηγός είχε. Ένα κορίτσι σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ο εχθρός σας είναι Τροία, ο πρώην στρατηγός, που παίζεται από Coy Stewart.