Game of Thrones

Προφύλαξη οθόνης Τηλεοπτικές σειρές : Game of Thrones

Προφύλαξη οθόνης Game of Thrones

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Game of Thrones

Προφύλαξη Οθόνης Game of Thrones
Σου αρέσει; Απλά κάντε κλικ!
Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Pin It!
Delicious

Ποιο ένα από αυτά τα σπίτια από το Game of Thrones θα ανήκετε; Σε αυτό το screensaver της τηλεοπτικής σειράς που ονομάζεται Game of Thrones, θα έχετε τα εμβλήματα όλων των σπιτιών που αλλάζουν διαρκώς και εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας. Κάθε σπίτι έχει ένα σύμβολο, το σπίτι Stark έχει το Direwolf, η Baratheon σπίτι συμβολίζεται με ένα στέφεται ελάφι, το Lannister σπίτι αντιπροσωπεύεται από το χρυσό λιοντάρι, το φεγγάρι και το γεράκι είναι τα σύμβολα της Arryn σπίτι, το σπίτι έχει Tully μια πέστροφα ως σύμβολο, τα τρία κεφάλια δράκος είναι το σύμβολο της Targaryen σπίτι, το Greyjoy σπίτι έχει μια χρυσή kraken ως εικονίδιο, και η Tyrell σπίτι έχει ένα τριαντάφυλλο ως ένα οικόσημο και το Martell σπίτι ήλιος και δόρυ. Απολαύστε τους για δωρεάν δικαίωμα στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Μια αινιγματική screensaver του Game of Thrones, η τηλεοπτική σειρά που έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια επική σειρά φαντασίας που σε μεσαιωνικούς χρόνους που ακολουθεί πολλές ιστορίες για τον έλεγχο της ένα έδαφος γνωστό ως ήπειρο Westeros. Διαφορετικές οικογένειες, που ανήκουν στις λεγόμενες σπίτια του Game of Thrones, σχεδιάζουν τις στρατηγικές τους για να αποκτήσουν την πλήρη εξουσία και να καταφέρει να ελέγχουν το υπόλοιπο. Για να γίνει αυτό, δεν θα διστάσει να επινοήσει στρατηγικές, συμμαχίες και το κακό σχέδια. Στις εικόνες, μπορείτε να δείτε το σύμβολο του κάθε σπιτιού, το σύνθημά του και το όνομά του. Σύμφωνα με την Direwolf του σπιτιού του Stark μπορείτε να διαβάσετε "χειμώνας έρχεται», σύμφωνα με τα ελάφια Baratheon σπίτι λέει ότι «η δική μας είναι η οργή​​», σύμφωνα με τους δράκους του σπιτιού Targaryen διαβάζει "φωτιά και το αίμα», το σύνθημα "οικογένεια, το καθήκον, τιμή "πηγαίνει κάτω από την πέστροφα του σπιτιού Tully, η Lannister σύνθημα σπίτι που βλέπουμε στην λιοντάρι λέει« ακούς βρυχηθμό ", κάτω από τον ήλιο και δόρυ το Martel σπίτι οικόσημο σύνθημά τους λέει« ανίκητος, unbent, αδιάσπαστη ", που συνοδεύει το γεράκι και το φεγγάρι Arryn σπίτι διαβάζει »τόσο υψηλές όσο τιμής», με βάση το τριαντάφυλλο του σπιτιού Tyrell ξόρκια "αυξανόμενη ισχυρή», και το οποίο συνοδεύει το kraken συμβολίζει την Greyjoy σπίτι φαίνεται "δεν σπέρνουν».. Κατεβάστε το προφύλαξη οθόνηςç της Game of Thrones κάνοντας κλικ στο κουμπί «Kατεβάσετε», είναι μια δωρεάν υπηρεσία της Gifmania. Αυτή η προφύλαξη οθόνης είναι μέρος της θεματικής συλλογής Τηλεοπτικές σειρές, επειδή είναι οργανωμένες έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για σας να φτάσετε εδώ, αν είστε ένας μεγάλος οπαδός του Τηλεοπτικές σειρές, οι λήψεις είναι δωρεάν και αυτό το screensaver έχει κατεβάσει 20 φορές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό είναι ένα ασφαλές προϊόν, και θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας, επειδή είναι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστη. Αυτή η προφύλαξη οθόνης έχει βαθμολογία 7 από τους χρήστες που έχουν κατεβάσει και αυτό είναι μέρος της συλλογής μας από το 2013-06-03 17:06:53, ημέρα κατά την οποία είχε συμπεριληφθεί στην βάση δεδομένων μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει και που σας βοηθά να προστατεύσει τον υπολογιστή σας Windows λειτουργικό σύστημα. Αυτό το προφύλαξη οθόνης στο ελληνικά είναι δωρεάν, ανήκει στην κατηγορία: Τηλεοπτικές σειρές. Είναι μια Gifmania λογισμικού, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα τους. Είναι η έκδοση 1.0 του προϊόντος είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά συστήματα των Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Κινούμενο προφύλαξη οθόνηςç Game of Thrones του Τηλεοπτικές σειρές για να κατεβάσετε δωρεάν και να φροντίζει για την οθόνη σας με την προφύλαξη οθόνηςç
7

Επιτόκιο με βάση τις γνωμοδοτήσεις 196 των χρηστών

Ποσοστό αυτό Προφύλαξη Οθόνηςç

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 20 φορές
ΠΊΣΩ
7
7 από 10 - 603 ψήφους
Αριθμό 310 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 7662 φορές

Προφύλαξη οθόνης του το X-Files, ένας Αμερικανός φαντασίας και μυστηρίου σειρά επιστήμης του. Αυτή η προφύλαξη οθόνης δημιουργεί την ψευδαίσθηση της οθόνης σας πιάσουν φωτιά. Για τους οπαδούς του X-Files, σειρά για παράξενα υποθέσεων που διερευνήθηκαν από δύο πράκτορες του FBI, που ταξινομούνται ως "X Files": τα παραφυσικά φαινόμενα, UFO θεάσεις, ξένα πλάσματα, και ούτω καθεξής. Κατεβάστε το και να το μοιραστείτε με τους καλύτερους κοινωνικά δίκτυα που έχετε και να ξέρετε. Σειρά με πρωταγωνιστή τον David Duchovny και η Gillian Anderson, παίζοντας πράκτορες του FBI Fox Mulder και Dana Scully.

8
8 από 10 - 10 ψήφους
Αριθμό 1449 Tοπ
KΑΤΕΒΆΣΕΤΕ
Κατεβασμένο 1420 φορές

Όλες οι οπαδοί της σειράς Teen Wolf, MTV, μπορούν τώρα να απολαύσουν αυτό το τρομερό οθόνης. Σε αυτό θα είστε σε θέση να δείτε μερικές φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές της σειράς, Scott McCall (Tyler Posey), Derek Hale (Tyler Hoechlin), Allison Argent (Crystal Reed), "Stiles" Stilinski (Dylan O'Brien), Jackson Whittemor (Colton Haynes) και η Λυδία Martin (Holland Roden). Αν δεν γνωρίζετε αυτή τη σειρά με πρωταγωνιστή υπερφυσικά πλάσματα όπως λυκάνθρωποι, δεν πρέπει να χάσετε Teen Wolf. Με την προφύλαξη οθόνης μας μπορείτε επίσης να απολαύσετε στον υπολογιστή σας!