ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ ΟΘΌΝΗΣ ΙΣΤΟΛΌΓΙΟ Μάιος 2008

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ

Την ημέρα 30/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης μια κολοκύθα Τρόμου, το οποίο ανήκει στην κατηγορία τρόμος & φόβος. Η κολοκύθα είναι το πιο αντιπροσωπευτικό σύμβολο της γιορτής Απόκριες, αλλά όχι ως λαχανικό. Αρχικά, είχαν αδειάσει να τεθεί ένα κερί στο εσωτερικό, και το φως το δρόμο για τους νεκρούς που ήρθε πίσω στη Γη εκείνη τη νύχτα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης μια κολοκύθα Τρόμου δωρεάν. Σε αυτές τις 4500 μέρες έχει κατεβάσει 22051 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 26/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Κέλης, το οποίο ανήκει στην κατηγορία αθλήματα. προφύλαξη οθόνης του μια κούρσα μεταξύ των στρατιωτών έφιππος, στη ρωμαϊκή εποχή. Αγώνες ήταν μέρος της κατάρτισης των ασκήσεων της ρωμαϊκής στρατού. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Κέλης δωρεάν. Σε αυτές τις 4504 μέρες έχει κατεβάσει 7763 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 14/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Miniland ΗΠΑ, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Πόλεις του κόσμου και μνημεία. Προφύλαξη οθόνης του το θεματικό πάρκο Legoland, Καλιφόρνια. . Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Miniland ΗΠΑ δωρεάν. Σε αυτές τις 4516 μέρες έχει κατεβάσει 7617 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 14/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης ένα θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. Προφύλαξη οθόνης του θεματικό πάρκο Legoland στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Εικόνες των μνημείων και αρχαιολογικών χώρων αναπαραχθεί με Lego παιχνίδια στο Legoland Καλιφόρνια. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης ένα θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια δωρεάν. Σε αυτές τις 4516 μέρες έχει κατεβάσει 4178 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 14/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης AC/DC, το οποίο ανήκει στην κατηγορία διάσημοι άντρεs. Μια συλλογή από εικόνες των AC / DC. Από την αρχή τους "εκρηκτικό" ζωντανές εμφανίσεις έγινε διάσημος χάρη (εν μέρει) με την επιδεικτική στυλ του κύριου κιθαρίστα, Angus Young, πάντα ντυμένος με στολή μαθητής κατά τη διάρκεια των συναυλιών. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης AC/DC δωρεάν. Σε αυτές τις 4516 μέρες έχει κατεβάσει 5893 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 13/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Συλλογή Carmen Electra, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Μοντέλα. Μια συλλογή από εικόνες της αμερικανικής ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια και παραγωγός, Carmen Electra. Γκαλερί φωτογραφιών του Playboy κορίτσι, Κάρμεν Ηλέκτρα, σε μαύρο και άσπρο χρώμα και στην οθόνη του υπολογιστή σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Συλλογή Carmen Electra δωρεάν. Σε αυτές τις 4517 μέρες έχει κατεβάσει 6986 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 13/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης ο καλλιτέχνης Beyoncé, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Μουσική και καλλιτέχνες. Μια συλλογή από εικόνες της αμερικανικής pop και R & B τραγουδιστής, συνθέτης, παραγωγός και ηθοποιός, Beyoncé Knowles. Είναι νικητής των δέκα βραβεία Grammy, 7 με το παιδί του πεπρωμένου και 3 του ως σολίστ? Αυτά έχουν κάνει έναν της από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της R & B ύφος. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης ο καλλιτέχνης Beyoncé δωρεάν. Σε αυτές τις 4517 μέρες έχει κατεβάσει 5226 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 09/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης άνοιξη λουλούδια, το οποίο ανήκει στην κατηγορία λουλούδια και φυτά. Μια πληθώρα των χρωμάτων που συσπειρώνονται σε αυτό το ζωηρό προφύλαξη οθόνης. Τα χρώματα της άνοιξης. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης άνοιξη λουλούδια δωρεάν. Σε αυτές τις 4521 μέρες έχει κατεβάσει 15111 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης ένα σπίτι το χειμώνα, το οποίο ανήκει στην κατηγορία τοπία. Προστασία οθόνης ενός τυπικού εξοχικό σπίτι χειμώνα: ένα μοναχικό μικρό σπίτι σε ένα χιονισμένο πεδίο, ενώ το χιόνι. Η πιο κρύα εποχή του έτους, το χειμώνα, έχει έρθει με τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης ένα σπίτι το χειμώνα δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 11459 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Ημέρα του Αγίου Πατρικίου - τριφύλλι, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Εθνικές εορτές. Γιορτάστε την Ημέρα Paddy του, πολιούχων της Ιρλανδίας! Στις 17 Μαρτίου γιορτάζεται η εθνική εορτή της Ιρλανδίας, σε όλο τον κόσμο από τον ιρλανδικό λαό. Οι άνθρωποι τρώνε ιρλανδικά τρόφιμα και τα ποτά της Ιρλανδίας ποτό. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Ημέρα του Αγίου Πατρικίου - τριφύλλι δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 4602 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης μαγεμένο αρχοντικό, το οποίο ανήκει στην κατηγορία τρόμος & φόβος. Μια τρομακτική νύχτα, ένα αρχοντικό μαγεμένο, η πτήση της νυχτερίδας, ενώ, στο σκοτεινό ουρανό, το φεγγάρι βγαίνει . . Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης μαγεμένο αρχοντικό δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 14189 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Κολοκύθες, νυχτερίδες και κρανία, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Χάλοουϊν. Σε Απόκριες, όλοι ντύνονται και οι προκλήσεις πιο προληπτικός τους φόβους του. Ακόμα και στον υπολογιστή σας! Κατεβάστε αυτό το προφύλαξη οθόνης μεταμφιέσεις και τον υπολογιστή σας για τη νύχτα της μάγισσες, Απόκριες. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Κολοκύθες, νυχτερίδες και κρανία δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 18099 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Νέα Υόρκη την νύχτα, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Πόλεις του κόσμου και μνημεία. Η Νέα Υόρκη είναι σε διακοπές! Ζήστε τη νύχτα αυτής της απίστευτης μεγαλούπολης, με αυτή τη δωρεάν προφύλαξη οθόνης. Οι ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης φωτίζεται από τα πυροτεχνήματα σε μια ημέρα των διακοπών. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Νέα Υόρκη την νύχτα δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 18258 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Ένας συμβολικός σπαθί φλεγόμενος, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας. Εικόνα του ένα σπαθί στην πυρκαγιά? Αυτό το προφύλαξη οθόνης δημιουργεί την ρεαλιστική ψευδαίσθηση μιας πυρκαγιάς στην οθόνη σας. Το ξίφος μπορεί να συμβολίζουν τη βία, την καταπολέμηση ή την στρατιωτική επέμβαση. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Ένας συμβολικός σπαθί φλεγόμενος δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 7356 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Ένα κρανίο και τα φίδια φλεγόμενος, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας. Εικόνα ενός κρανίου με τα φίδια συρόμενη μέσα από το στόμα και τα μάτια της, στην πυρκαγιά? Αυτό το προφύλαξη οθόνης δημιουργεί την ρεαλιστική ψευδαίσθηση μιας πυρκαγιάς στην οθόνη σας. Στη Δύση το φίδι συνδέεται με τις δυνάμεις του κακού. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Ένα κρανίο και τα φίδια φλεγόμενος δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 6778 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Συμβολική λιοντάρι φλεγόμενος, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας. Εικόνα ενός λιονταριού στην πυρκαγιά? Αυτό το προφύλαξη οθόνης δημιουργεί την ρεαλιστική ψευδαίσθηση μιας πυρκαγιάς στην οθόνη σας. Το λιοντάρι θεωρείται ιερή πηγή γνώσης και ως σύμβολο της δύναμης και της υπερηφάνειας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Συμβολική λιοντάρι φλεγόμενος δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 7469 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Συμβολική αυξήθηκε φλεγόμενος, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας. Εικόνα από ένα τριαντάφυλλο στην πυρκαγιά? Αυτό το προφύλαξη οθόνης δημιουργεί την ρεαλιστική ψευδαίσθηση μιας πυρκαγιάς στην οθόνη σας. Στη μυθολογία, το τριαντάφυλλο ήταν ιερό για πολλούς θεές. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Συμβολική αυξήθηκε φλεγόμενος δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 11923 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 05/5/2008 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης τα ραδιενεργά Σύμβολο φλεγόμενος, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας. Εικόνα του ραδιενεργού προειδοποιητικό σημάδι, το οποίο χρησιμοποιείται για να δείχνει την παρουσία της ραδιενέργειας, που καίει στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αυτό το έμβλημα χρησιμοποιείται γενικά όπου υπάρχει κίνδυνος, να προειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι ένα προϊόν ενδέχεται να είναι ραδιενεργά. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης τα ραδιενεργά Σύμβολο φλεγόμενος δωρεάν. Σε αυτές τις 4525 μέρες έχει κατεβάσει 13020 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.