ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ ΟΘΌΝΗΣ ΙΣΤΟΛΌΓΙΟ Σεπτέμβριος 2009

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ

Την ημέρα 15/9/2009 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης το Oktoberfest, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Εθνικές εορτές. Oktoberfest, Οκτώβριος Φεστιβάλ ή φεστιβάλ μπύρας, είναι μια γιορτή που πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στην βαυαρική πόλη του Μονάχου από το 1810. Έχει αναπτυχθεί για περίπου δύο εβδομάδες και αρχίζει το πρώτο Σάββατο μετά το Σεπτέμβριο του 15. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης το Oktoberfest δωρεάν. Σε αυτές τις 4027 μέρες έχει κατεβάσει 4047 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 15/9/2009 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Martin Luther King, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. Martin Luther King, Jr ήταν ένας Αμερικανός κληρικός, ακτιβιστής και εξέχουσα ηγετική θέση στην αφρικανική-αμερικανική μετακίνηση αστικών δικαιωμάτων. Βασιλιάς αναγνωρίζεται ως μάρτυρας από δύο χριστιανικές εκκλησίες. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Martin Luther King δωρεάν. Σε αυτές τις 4027 μέρες έχει κατεβάσει 4804 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 15/9/2009 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης τη Γη πλανήτης, το οποίο ανήκει στην κατηγορία διάστημα και αστρονομία. Σε αυτό το screensaver, μπορούμε να δούμε τη Γη στο κέντρο της οθόνης, σαν να ήταν το κέντρο του σύμπαντος, όπως είπε ο Αριστοτέλης. It \\ 's μια κινούμενη εικόνα, επειδή αυτές τις κινήσεις δεν κάνω υπακούουν τους νόμους της φυσικής διαστήματος. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης τη Γη πλανήτης δωρεάν. Σε αυτές τις 4027 μέρες έχει κατεβάσει 11333 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 12/9/2009 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Υδροχόος (αστρολογία), το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ωροσκόπιο. Screensavers σύμβολο Ωροσκόπιο Υδροχόος. Αυτή η προφύλαξη οθόνης θα πρέπει να κατεβάσετε εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ του Ιανουαρίου 21 και 19 Φεβρουαρίου. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Υδροχόος (αστρολογία) δωρεάν. Σε αυτές τις 4030 μέρες έχει κατεβάσει 5230 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 12/9/2009 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης ζώδια, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ωροσκόπιο. Πολύχρωμο screensaver του ζωδιακού Ζώδιο. Το χρώμα του φόντου της εικόνας σε αποχρώσεις του πράσινου εκφράσω την ελπίδα, τα εμπορεύματα που πρόκειται να έρθουν, η επιθυμία για την αιώνια ζωή. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης ζώδια δωρεάν. Σε αυτές τις 4030 μέρες έχει κατεβάσει 5784 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.