ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ ΟΘΌΝΗΣ ΙΣΤΟΛΌΓΙΟ Απρίλιος 2012

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ

Την ημέρα 30/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Η Πεντάμορφη και το Τέρας, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Σε αυτό το ελεύθερο screensaver, θα πάρετε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες από την ταινία Η Πεντάμορφη και το Τέρας από την Walt Disney. Αν είστε fan των κλασικών της Disney, σίγουρα δική αυτή την ταινία. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Η Πεντάμορφη και το Τέρας δωρεάν. Σε αυτές τις 3026 μέρες έχει κατεβάσει 3355 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 30/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Ημέρα Μνήμης, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. Ημέρα Μνήμης οθόνης. Οι ετήσιες ημέρες Διακόσμηση για συγκεκριμένα νεκροταφεία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού σε ορισμένες αγροτικές περιοχές του αμερικανικού Νότου, κυρίως στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Ημέρα Μνήμης δωρεάν. Σε αυτές τις 3026 μέρες έχει κατεβάσει 2075 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 30/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης απόκριες, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Εθνικές εορτές. απόκριες οθόνης. Η Νέα Ορλεάνη Καρναβάλι σεζόν, με ρίζες στην προετοιμασία για την έναρξη της χριστιανικής εποχής της Σαρακοστής, ξεκινά μετά την Δωδέκατη Νύχτα, των Φώτων. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης απόκριες δωρεάν. Σε αυτές τις 3026 μέρες έχει κατεβάσει 2192 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 27/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης υπερήρωας, το οποίο ανήκει στην κατηγορία κινούμενα σχέδια. υπερήρωα οθόνης. Μπορείτε να πάρετε μαζί και τ Θύελλα Γούλβεριν, των X-Men, τον Κάπταιν Αμέρικα των εκδηκητές, ή ορντινάντσα αξιωματικού και ο υπεράνθρωπος της Justice League (JLA). Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης υπερήρωας δωρεάν. Σε αυτές τις 3029 μέρες έχει κατεβάσει 2853 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 26/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης στρατός, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. ΗΠΑ οθόνης δεξαμενή Στρατού. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει άλλους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, όπως η δύναμη του αέρα δια μέσου του σώματος των αερομεταφορών. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης στρατός δωρεάν. Σε αυτές τις 3030 μέρες έχει κατεβάσει 2750 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 24/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Brave, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Brave Γενναίος ελεύθερη προφύλαξη οθόνης. Μετά από διαβούλευση με μια παλιά σοφή γυναίκα για βοήθεια, γίνεται καταραμένος και αναγκάζεται να αναιρέσετε τα μάγια πριν να είναι πολύ αργά. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Brave δωρεάν. Σε αυτές τις 3032 μέρες έχει κατεβάσει 3383 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 24/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Screensaver με σκηνές από την ταινία Ο Βασιλιάς των Λιονταριών από την Disney. Η ιστορία ακολουθεί τις περιπέτειες του λιονταριού Simba, γιος του Mufasa, βασιλιά της αφρικανικής σαβάνας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Ο Βασιλιάς των Λιονταριών δωρεάν. Σε αυτές τις 3032 μέρες έχει κατεβάσει 3459 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 24/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Ντόναλντ Ντακ, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Ντόναλντ Ντακ οθόνης. Ντόναλντ Ντακ είναι ένας ανθρωπόμορφος λευκή πάπια με ένα κίτρινο-πορτοκαλί νομοσχέδιο, τα πόδια, και τα πόδια. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Ντόναλντ Ντακ δωρεάν. Σε αυτές τις 3032 μέρες έχει κατεβάσει 4122 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 23/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Αμερικανός πατριωτισμό, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. Πατριωτικό screensaver των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι μία από τις χώρες με τα πιο σημαντικά πατριωτικό συναίσθημα στον κόσμο. Η εθνική αργία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με το κινούμενο σημαία και πυροτεχνήματα στον ουρανό. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Αμερικανός πατριωτισμό δωρεάν. Σε αυτές τις 3033 μέρες έχει κατεβάσει 2615 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 23/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Ταινία της Disney «Μαλλιά Κουβάρια», το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Screensaver από «Μπλεγμένος», Disney κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί τις περιπέτειες της Ραπουνζέλ. Έχει το μαγικό μαλλιά. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Ταινία της Disney «Μαλλιά Κουβάρια» δωρεάν. Σε αυτές τις 3033 μέρες έχει κατεβάσει 4063 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 23/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Μαλλιά Κουβάρια, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Διαφανής screensaver Μπλεγμένος από την Disney. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού που δεν μπορεί να κόψει τα μαλλιά σας, είναι μαγικό, αλλά χάνει την διακοπή ρεύματος. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Μαλλιά Κουβάρια δωρεάν. Σε αυτές τις 3033 μέρες έχει κατεβάσει 3305 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 23/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Eeyore, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Αυτό το screensaver είναι διαφανής, πράγμα που σημαίνει ότι οι εικόνες του Eeyore έχουν κανένα υπόβαθρο και θα τοποθετηθεί πάνω από οποιαδήποτε παράθυρα ή προγράμματα που έχετε ανοίξει. Είναι γενικά χαρακτηρίζεται ως μια απαισιόδοξη, ζοφερή, κατάθλιψη, anhedonic, παλιά γκρίζα λούτρινο γαϊδουράκι, ο οποίος είναι φίλος του χαρακτήρα τίτλου, Winnie-the-Pooh. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Eeyore δωρεάν. Σε αυτές τις 3033 μέρες έχει κατεβάσει 3719 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 23/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης κολοκύθι, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Χάλοουϊν. Προφύλαξη οθόνης από μια κολοκύθα στη νύχτα αποκριών. Φωτεινές κολοκύθες είναι το πιο χαρακτηριστικό σύμβολο της Απόκριες νύχτα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης κολοκύθι δωρεάν. Σε αυτές τις 3033 μέρες έχει κατεβάσει 1826 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 20/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Η Ιστορία των Παιχνιδιών 2, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Προφύλαξη οθόνης για Χαρακτήρες του Η Ιστορία των Παιχνιδιών 2, μια αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων υπολογιστών κωμωδία σε σκηνοθεσία Τζον Λάσετερ και συν-σκηνοθεσία με τον Lee Unkrich και Ash Brannon. 11 χρόνια αργότερα, μια δεύτερη συνέχεια, Η Ιστορία των Παιχνιδιών 3 κυκλοφόρησε στις 18 Ιουνίου, 2010. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Η Ιστορία των Παιχνιδιών 2 δωρεάν. Σε αυτές τις 3036 μέρες έχει κατεβάσει 3630 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 20/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Disney πριγκίπισσες, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Αυτό το ελεύθερο screensaver είναι πραγματικά ένα slideshow από μερικά από τα ομορφότερα εικόνες από τις πριγκίπισσες της Disney. Τα θηλυκά κύριοι χαρακτήρες που εμφανίζονται στο Walt Disney Pictures ταινία κινουμένων σχεδίων. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Disney πριγκίπισσες δωρεάν. Σε αυτές τις 3036 μέρες έχει κατεβάσει 4983 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 20/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Μίκυ Μάους και φίλους, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Σε αυτό το ελεύθερο screensaver θα έχετε όλες από τους κύριους χαρακτήρες της Disney εμφανίζονται πάνω από διαφορετικά υπόβαθρα. Και, το πιο σημαντικό μέρος, είναι Μίκυ, Γκούφυ, Donald και Μίννι Μάους. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Μίκυ Μάους και φίλους δωρεάν. Σε αυτές τις 3036 μέρες έχει κατεβάσει 5069 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 19/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Λας Βέγκας, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. Λας Βέγκας οθόνης. Λας Βέγκας είναι ένας διεθνούς φήμης μεγάλη πόλη θέρετρο για τα τυχερά παιχνίδια, ψώνια, καθώς και πρόστιμο τραπεζαρία. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Λας Βέγκας δωρεάν. Σε αυτές τις 3037 μέρες έχει κατεβάσει 2791 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 18/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης σώμα πεζοναυτών, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. Σώμα των Πεζοναυτών οθόνης. Πεζοναύτες έχουν παραδοσιακά ισχυρούς δεσμούς με το ναυτικό της χώρας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης σώμα πεζοναυτών δωρεάν. Σε αυτές τις 3038 μέρες έχει κατεβάσει 4175 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 17/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης ναυτικό, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. Ναυτικό οθόνης. Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο? Μάχη της χωρητικότητας του στόλου είναι μεγαλύτερη από εκείνη των συνδυασμένων τα επόμενα 13 μεγαλύτερες ναυτικές δυνάμεις. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης ναυτικό δωρεάν. Σε αυτές τις 3039 μέρες έχει κατεβάσει 2110 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 09/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Αλαμπάμα, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. Συλλογή κινούμενες εικόνες της Πολιτείας της Αλαμπάμα, μια νότια πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η πρωτεύουσα είναι η πόλη του Μοντγκόμερι. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Αλαμπάμα δωρεάν. Σε αυτές τις 3047 μέρες έχει κατεβάσει 2909 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 09/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Τέξας, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ηνωμένεs Πολιτείεs. Προφύλαξη οθόνης για το Τέξας, η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη και η δεύτερη πιο εκτεταμένη από τις 50 Ηνωμένες Πολιτείες, και την πιο εκτενή κατάσταση των 48 όμορες Ηνωμένες Πολιτείες. . Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Τέξας δωρεάν. Σε αυτές τις 3047 μέρες έχει κατεβάσει 2167 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 09/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Naruto Shippuden, το οποίο ανήκει στην κατηγορία κινούμενα σχέδια. Naruto Uzumaki οθόνης. Αν σας άρεσε η σειρά του Naruto, το Naruto Shippuden θα απολαύσετε με νέες τεχνικές, μεγάλη εξέλιξη χαρακτήρων, και πιο ισχυρό δεξιότητες. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Naruto Shippuden δωρεάν. Σε αυτές τις 3047 μέρες έχει κατεβάσει 3903 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 04/4/2012 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης υπεράνθρωπος, το οποίο ανήκει στην κατηγορία κινούμενα σχέδια. Screensaver από τον άνθρωπο από ατσάλι ή Σούπερμαν, το μεγαλύτερο υπερήρωα όλων των εποχών. Αυτό λειτουργεί παράλληλα ρεπόρτερ Lois Lane, έπεσε στην αγάπη και κατέληξε ως ένα ζευγάρι. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης υπεράνθρωπος δωρεάν. Σε αυτές τις 3052 μέρες έχει κατεβάσει 2081 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.