ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ ΟΘΌΝΗΣ ΙΣΤΟΛΌΓΙΟ Φεβρουάριος 2014

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ

Την ημέρα 21/2/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Pocahontas, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Σε αυτό το νέο screensaver έχουμε ανακτήσει μια παλιά ταινία της Disney, που κυκλοφόρησε το 1995. Τα ξερά φύλλα που πετούν γύρω, ενώ παραμένει σταθερή. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Pocahontas δωρεάν. Σε αυτές τις 2032 μέρες έχει κατεβάσει 2859 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 18/2/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Teen Wolf TV Serie, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Τηλεοπτικές σειρές. Όλες οι οπαδοί της σειράς Teen Wolf, MTV, μπορούν τώρα να απολαύσουν αυτό το τρομερό οθόνης. Αν δεν γνωρίζετε αυτή τη σειρά με πρωταγωνιστή υπερφυσικά πλάσματα όπως λυκάνθρωποι, δεν πρέπει να χάσετε Teen Wolf. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Teen Wolf TV Serie δωρεάν. Σε αυτές τις 2035 μέρες έχει κατεβάσει 1969 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 14/2/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Τριαντάφυλλα του Αγίου Βαλεντίνου, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Αγάπη. Θέλουμε να ευχηθώ σε όλους μια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με ένα όμορφο screensaver που σας διδάξει εδώ. Είναι το μήνυμα της αγάπης που έρχεται με ένα όμορφο μπουκέτο από τριαντάφυλλα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Τριαντάφυλλα του Αγίου Βαλεντίνου δωρεάν. Σε αυτές τις 2039 μέρες έχει κατεβάσει 2286 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 11/2/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Αγάπη. Δεν έχετε δώρο σας για του Αγίου Βαλεντίνου; Πρόκειται για 14 Φεβρουαρίου, και αν δεν έχετε ακόμα προετοιμασμένοι δώρο σας, θα πάμε να προσφέρουν ένα ρομαντικό λεπτομέρεια που θα δώσει μακριά σε όποιον επιθυμείτε. 3D επιστολές της σειράς Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ασταμάτητα ενώ οι καρδιές γύρω από τη σκηνή και ένα ροζ ομίχλη τυλίγει τα πάντα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δωρεάν. Σε αυτές τις 2042 μέρες έχει κατεβάσει 2115 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 07/2/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Όουεν Γουίλσον, το οποίο ανήκει στην κατηγορία διάσημοι άντρεs. Για όλους τους οπαδούς του Όουεν Γουίλσον εδώ έρχεται μια προφύλαξη οθόνης με τις καλύτερες φωτογραφίες της ηθοποιού. Αν και πολύ δημοφιλείς ρόλους σε ρομαντικές κωμωδίες, το γεγονός είναι ότι Όουεν έχει επίσης εργαστεί σε πολλά άλλα είδη ως ηθοποιός, και άλλα έργα, όπως τον παραγωγό. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Όουεν Γουίλσον δωρεάν. Σε αυτές τις 2046 μέρες έχει κατεβάσει 1357 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 04/2/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης κρασί, αγάπη, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Αγάπη. Αυτό το όμορφο screensaver με τη λέξη «αγάπη» είναι ένα κρασί ή ρετρό τρόπος για να πει κάποιος "σ 'αγαπώ". Το υπόβαθρο της ξεπερασμένης ξύλινες σανίδες είναι ένα στοιχείο που δίνει ένα κρασί πινελιά στο προστατευτικό οθόνης. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης κρασί, αγάπη δωρεάν. Σε αυτές τις 2049 μέρες έχει κατεβάσει 2972 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.