ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ ΟΘΌΝΗΣ ΙΣΤΟΛΌΓΙΟ Μάρτιος 2014

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ

Την ημέρα 31/3/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα, το οποίο ανήκει στην κατηγορία ταινίες. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την ταινία Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα με ένα προστατευτικό εκπληκτική οθόνη! Μπορούμε να δούμε ένα 3D αποτέλεσμα στο οποίο ο ηθοποιός Chris Evans εμφανίζεται χαρακτηρίζεται ως Steve Rogers, το σούπερ στρατιώτης που γίνεται γνωστό ως Captain America. Αυτός ο χαρακτήρας έχει ένα μεγάλο πατριωτικό επιβάρυνση, με μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος και της ειλικρίνειας, και τώρα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα δωρεάν. Σε αυτές τις 2317 μέρες έχει κατεβάσει 2237 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 28/3/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Irina Shayk, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Μοντέλα. Αυτό το όμορφο μοντέλο είναι Irina Shayjlislamova, περισσότερο γνωστή με το όνομα του Irina Shayk. Έχει καστανά κάτι δέρματος, κάτι σπάνιο στο ρωσικό λαό. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Irina Shayk δωρεάν. Σε αυτές τις 2320 μέρες έχει κατεβάσει 1852 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 25/3/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Σούσι, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Φαγητό και Ποτό. Σούσι είναι μια πολύ χαρακτηριστικές γεύσεις από την ιαπωνική παράδοση. Στον ελεύθερο screensaver μας μπορείτε να δείτε μια πολύ αστεία εκδοχή του σούσι. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Σούσι δωρεάν. Σε αυτές τις 2323 μέρες έχει κατεβάσει 1310 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 19/3/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Ημέρα του Πατέρα Vintage, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Εθνικές εορτές. Ημέρα του Πατέρα ευτυχισμένη! Αυτό είναι ό, τι μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το στυλ vintage οθόνης. Το ύφος αυτής της οθόνης, επίσης, να οριστεί ως ρετρό γιατί αυτό παλιομοδίτικο στυλ είναι πίσω στη μόδα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Ημέρα του Πατέρα Vintage δωρεάν. Σε αυτές τις 2329 μέρες έχει κατεβάσει 1517 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 17/3/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Εθνικές εορτές. Θέλετε να διακοσμήσετε τον υπολογιστή σας μαζί μας για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου; Αυτή η προφύλαξη οθόνης θα γεμίσει πράσινο τριφύλλια και συμπαθητικό Καλλικάτζαρος πίπα του. Τα τριφύλλια (που ονομάζεται επίσης τριφύλλια) είναι ένα σύμβολο της τύχης και συνδέονται στενά με την ιρλανδική παράδοση. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Ημέρα του Αγίου Πατρικίου δωρεάν. Σε αυτές τις 2331 μέρες έχει κατεβάσει 2083 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 14/3/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης κάκτος kawaii, το οποίο ανήκει στην κατηγορία χιούμορ και αστεία. Κοίτα αυτό το αστείο τρόπο για να διακοσμήσετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας! Αυτό το αξιολάτρευτο κάκτος που φωνάζουν για μια αγκαλιά, με αγάπη έκφραση. Είναι ένα επίθετο που έχει ληφθεί από την ιαπωνική γλώσσα και θα μπορούσε να μεταφραστεί ως κάτι όμορφο, λατρευτός ή χαριτωμένα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης κάκτος kawaii δωρεάν. Σε αυτές τις 2334 μέρες έχει κατεβάσει 2688 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 11/3/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης 11-m αφιέρωμα, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Όλα τα είδη. Το screensaver της ιστοσελίδας μας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας, αλλά και ένας τρόπος για να φέρει τα γεγονότα που σημάδεψαν τη μνήμη της κοινωνίας. Κάθε 11 Μάρ πολυάριθμα μνημεία και αφιερώματα σε πολλά μέρη σε εκδηλώσεις Μαδρίτη συμβαίνουν, αλλά και σε όλη τη χώρα, ακόμη και πέρα από τα σύνορά της. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης 11-m αφιέρωμα δωρεάν. Σε αυτές τις 2337 μέρες έχει κατεβάσει 2072 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 07/3/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Όσκαρ, το οποίο ανήκει στην κατηγορία ταινίες. Με αυτό το προφύλαξη οθόνης αποτίουμε φόρο τιμής στα πιο σημαντικά βραβεία στον κόσμο του κινηματογράφου. Εδώ μπορούμε να δούμε ένα άγαλμα του Όσκαρ περιβάλλεται από προβολείς και τα φώτα του θεάτρου Dolby. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Όσκαρ δωρεάν. Σε αυτές τις 2341 μέρες έχει κατεβάσει 2264 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.