ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ ΟΘΌΝΗΣ ΙΣΤΟΛΌΓΙΟ Απρίλιος 2014

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ

Την ημέρα 30/4/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης salmorejo (ντομάτα και σκόρδο κρύα σούπα), το οποίο ανήκει στην κατηγορία Φαγητό και Ποτό. Η salmorejo είναι πολύ υγιεινό ιδιότητες, είναι ένα πολύ πλήρες γεύμα γιατί ενσωματώνει σε ένα πιάτο υδατάνθρακες, ακόρεστα λίπη και πρωτεΐνες. Όπως γνωρίζουμε σήμερα, η Salmorejo, την προέλευσή του είναι το δέκατο ένατο αιώνα, αλλά δεν υπήρχαν ντομάτες εκδόσεις από προηγούμενες στιγμή στον αραβικό Χαλιφάτο της Κόρδοβα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης salmorejo (ντομάτα και σκόρδο κρύα σούπα) δωρεάν. Σε αυτές τις 2293 μέρες έχει κατεβάσει 1646 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 28/4/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης muffins, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Φαγητό και Ποτό. Αν αγαπάτε τα γλυκά και τα αρτοσκευάσματα, θα σας φέρει κάποια αστεία muffins με θαυμάσιες στυλ. Μπορείτε να κάνετε πολλές γεύσεις, με πολύ ωραία χρώματα και διακοσμήσεις όπως μπορείτε να δείτε σε αστείους χαρακτήρες μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης muffins δωρεάν. Σε αυτές τις 2295 μέρες έχει κατεβάσει 1885 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 22/4/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Διεθνής Ημέρα της Γης, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Εθνικές εορτές. Με αφορμή την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα του υπερπληθυσμού και της ρύπανσης του πλανήτη, ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Gaylord Nelson εισήγαγε την Ημέρα της Γης. Στην αναμνηστική screensaver μας μπορείτε να δείτε τον πλανήτη μας γυρίζοντας απαλά σε ένα φύλλο δέντρου. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Διεθνής Ημέρα της Γης δωρεάν. Σε αυτές τις 2301 μέρες έχει κατεβάσει 1973 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 21/4/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Πόκεμον X και Y, το οποίο ανήκει στην κατηγορία βιντεοπαιχνίδια. Πόκεμον Χ και Υ Πόκεμον είναι τα δύο τελευταία παιχνίδια των Πόκεμον που ανήκουν στην έκτη γενιά. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι ότι ο προπονητής μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα Πόκεμον τους για να αυξήσουν το επίπεδο της αγάπης μεταξύ τους. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Πόκεμον X και Y δωρεάν. Σε αυτές τις 2302 μέρες έχει κατεβάσει 2084 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 15/4/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Μεγάλη Εβδομάδα, το οποίο ανήκει στην κατηγορία χριστιανισμόs και θρησκεία. Σε αυτό το video clip βλέπουμε μια πομπή της Μεγάλης Εβδομάδας. Αυτό το χριστιανικό φεστιβάλ έχει διάρκεια μία εβδομάδα, κατά την οποία συμβαίνουν διάφορα γεγονότα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Μεγάλη Εβδομάδα δωρεάν. Σε αυτές τις 2308 μέρες έχει κατεβάσει 2767 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 12/4/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Κροκόδειλος στην πισίνα, το οποίο ανήκει στην κατηγορία ζώα. Όταν η ζέστη έρχεται, ο καθένας δροσιστείτε όπως μπορούν. Επειδή το νερό του ποταμού είναι πολύ ζεστό, ο ίδιος δίνει μια μπανιέρα με κρύο νερό σε μια φουσκωτή πισίνα, όπως χρησιμοποιείται από μικρά παιδιά. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Κροκόδειλος στην πισίνα δωρεάν. Σε αυτές τις 2311 μέρες έχει κατεβάσει 2033 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 09/4/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης ΓΟΥΟΛ·Υ, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Ντίσνεϋ. Σε αυτό το ωραίο Disney Pixar οθόνης μπορούμε να δούμε τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας ΓΟΥΟΛ·Υ. Το έργο του αυτό το μικρό ρομπότ είναι να μαζεύουμε σκουπίδια και συμπιέζονται σε μικρούς κύβους αποβλήτων. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης ΓΟΥΟΛ·Υ δωρεάν. Σε αυτές τις 2314 μέρες έχει κατεβάσει 3229 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.

Την ημέρα 07/4/2014 σας έφερε αυτή η προφύλαξη οθόνης Μπαλόνια ανάμεσα στα σύννεφα, το οποίο ανήκει στην κατηγορία μπαλόνια. Ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδιά στο σπίτι, ένα πολύχρωμο screensaver που θα γεμίσει το χρώμα της οθόνης του υπολογιστή σας. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να προσαρμόσετε τον υπολογιστή σας, με το κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και μπλε χρώματα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://screensavers.gifmania.gr και να κατεβάσετε αυτό το ωραίο προφύλαξη οθόνης Μπαλόνια ανάμεσα στα σύννεφα δωρεάν. Σε αυτές τις 2316 μέρες έχει κατεβάσει 3116 φορές. Ελπίζουμε να σας αρέσει, και να θυμάστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις δυνάμεις μας για την προφύλαξη οθόνησ δωρεάν.