Προφύλαξη οθόνης ρολόγια

ρολόγια Στον υπολογιστή σας

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης ρολόγια

29 Δωρεάν προφύλαξη οθόνηςç της ρολόγια να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows σας 7, τα Windows 8, Vista, XP ή άλλο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Κατεβάστε τώρα την προφύλαξη των οθόνηςç ρολόγια που έχει κατεβάσει 164.724 φορές, προστατεύει την οθόνη σας και την οθόνη σας κατά τη διάρκεια των χρόνων αναμονής. Αυτή η ιστοσελίδα έχει 3564 να κατεβάσετε αρχεία, που έχει κατεβάσει από 5.707.638 χρήστες!

Συσκευές που θα μας βοηθήσουν τον έλεγχο του χρόνου είναι συλλεκτικό και την αληθινή λατρεία μεταξύ των οπαδών. Εδώ προσφέρουμε μια συλλογή από κινούμενα ρολόγια, πολλά από αυτά σε 3D, τα οποία είναι όλων των ειδών, από τα αστεία σοβαρά. Εμείς κούκος, τον ήλιο, την άμμο, ρολόγια τοίχου εκκρεμές, χρονόμετρα, ρολόγια χειρός και ρολόγια τσέπης. Όλες οι συσκευές που χρησιμεύουν για να ελέγξετε την ώρα, να λάβει, όπου χρειάζεται ή όπου και αν βρίσκεστε, από μια γιγαντιαία σφαίρα σε ένα καμπαναριό σε μικρές ρολόγια χειρός.

Προφύλαξη οθόνης ρολόγια

Screensavers ρολόγια

Δωρεάν Προφύλαξη Οθόνησ ρολόγια

Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Κοινοποίηση!

ρολόι είναι η δημιουργία αυτών των υψηλής τεχνολογίας, gadgets, τα οποία έχουν εξελιχθεί από την αρχαιότητα ως πολύ απλούς μηχανισμούς σε πολύπλοκες σήμερα. Ο ωρολογοποιός είναι το πρόσωπο που κατασκευάζει ή πωλεί κάθε ρολόι στην επιχείρησή σας. Μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να εμφανίσετε την ώρα ή την ώρα έχει γίνει αντικείμενο λατρείας και συλλεκτικά αντικείμενα για εκείνες που καταβάλλονται εκατομμύρια. Ρολόγια χειρός ήταν μόνο για τις γυναίκες ως προς την καταγωγή τους, αλλά έγινε πολύ δημοφιλής μεταξύ των ανδρών στον πόλεμο, ήταν πιο άνετα. Η τσέπη είναι το παλαιότερο και πολύπλοκων μηχανισμών που εφευρέθηκαν το δέκατο πέμπτο αιώνα. Τα μέρη του μηχανισμού είναι συνήθως σε μια dial ρολόι: τα χέρια για την ώρα, λεπτό (για τα λεπτά) και δευτερόλεπτα (για μερικά δευτερόλεπτα) και τις ώρες. Επιπλέον, μπορείτε να υπολογίζετε ρολόι ή το ημερολόγιο. Είστε συλλέκτης; Ελπίζουμε ότι, αν και για να απολαύσετε όλα τα αρχεία που έχουμε ετοιμάσει για να μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε δωρεάν.