Προφύλαξη οθόνης Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας

Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας Στον υπολογιστή σας

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας

59 Δωρεάν προφύλαξη οθόνηςç της Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows σας 7, τα Windows 8, Vista, XP ή άλλο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Κατεβάστε τώρα την προφύλαξη των οθόνηςç Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας που έχει κατεβάσει 213.293 φορές, προστατεύει την οθόνη σας και την οθόνη σας κατά τη διάρκεια των χρόνων αναμονής. Αυτή η ιστοσελίδα έχει 3564 να κατεβάσετε αρχεία, που έχει κατεβάσει από 5.707.638 χρήστες!

Οπτικά εφέ στην επιφάνεια εργασίας των Windows με καταπληκτική, τα φώτα, τις σκιές, τα λέιζερ, και ακραία κίνηση ψυχεδελικές εικόνες. 3D Ειδικά εφέ για την επιφάνεια εργασίας των Windows και την οθόνη, για να έχουν προσαρμοστεί πλήρως και κινούμενα σχέδια με τις πιο θεαματικές σκηνές. Προσαρμογή ακραία. Πάρτε την οθόνη σας πέρα από αυτές τις εντυπωσιακές εικόνες της φωτιάς, τα φώτα, τις γραμμές, τις κινήσεις και το σκοτάδι. Η πιο θεαματική αρχεία από τη συλλογή μας. Οπτικά εφέ στην επιφάνεια εργασίας. Τα Windows εφέ στο desktop. Ειδικά εφέ για την επιφάνεια εργασίας των Windows.

Προφύλαξη οθόνης Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας

Screensavers Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας

Δωρεάν Προφύλαξη Οθόνησ Τρισδιάστατα γραφικά επιφάνειας εργασίας

Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Κοινοποίηση!

3D επιτάχυνση και Desktop χαρακτηριστικά αποτελέσματα. Επιπτώσεις Desktop & Παραμετροποίηση. Screensavers οπτικά εφέ και ειδικά εφέ. Το νεότερο κινούμενα 3D εφέ στην επιφάνεια εργασίας σας θέματα παράθυρα, που ισχύει για τα Windows 8, Windows 7, Vista και XP. Αν έχετε βαρεθεί τις συνήθεις σκηνές ή βαρετό εικόνες που προσφέρουμε τελειώνει screensaver με 3D εικόνες που βγαίνουν από την οθόνη σας. Τα πιο εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια για να διακοσμήσετε τον υπολογιστή σας. Μια συλλογή από αρχεία για να κατεβάσετε από το Internet. Γεωμετρικά σχήματα, τα χρώματα, τις γραμμές, τις ακτίνες του φωτός, φωτιά, σκοτάδι το βράδυ, τα χρώματα, τα ανέκδοτα, κλπ.. Τεχνολογία animation και ειδικά εφέ έχουν εξελιχθεί πολύ και μπορεί να κάνει τα πράγματα σήμερα, που ήταν αδιανόητο πριν από μερικά χρόνια με τις νέες οθόνες και κάρτες γραφικών μπορούν να αναπαράγουν υψηλής ποιότητας εικόνες σε κίνηση. Screensavers γραφιστική, που δημιουργήθηκε από τους καλύτερους σχεδιαστές σε μια αποκλειστική συλλογή για την ιστοσελίδα μας. Περίληψη και οπτικά εφέ με τα χρώματα.