Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ

Ντίσνεϋ Στον υπολογιστή σας

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης Ντίσνεϋ

35 Δωρεάν προφύλαξη οθόνηςç της Ντίσνεϋ να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows σας 7, τα Windows 8, Vista, XP ή άλλο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Κατεβάστε τώρα την προφύλαξη των οθόνηςç Ντίσνεϋ που έχει κατεβάσει 117.435 φορές, προστατεύει την οθόνη σας και την οθόνη σας κατά τη διάρκεια των χρόνων αναμονής. Αυτή η ιστοσελίδα έχει 3564 να κατεβάσετε αρχεία, που έχει κατεβάσει από 5.707.638 χρήστες!

Walt Disney ήταν ο μεγάλος δημιουργός των κινουμένων σχεδίων, θεματικά πάρκα και προσφιλής χαρακτήρες. Ξεκίνησε ως σκιτσογράφος, δημιουργώντας διαφημίσεις και δημιούργησε την πρώτη κινουμένων σχεδίων μικρού με ένα ποντίκι, αργότερα Μίκυ Μάους και η φίλη του, Μίννι Μάους. Όλοι οι χαρακτήρες από την Disney σε screensaver Disney σας, όπως τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες κινουμένων σχεδίων. Δημιουργίες του Walt Disney στα χέρια σας σε αυτή τη μεγάλη συλλογή από δωρεάν screensavers για τον υπολογιστή σας με τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney όπως Ντόναλντ Ντακ, Γκούφυ και ο Πλούτωνας. Πριγκίπισσες της Disney είναι το πιο δημοφιλές.

Προφύλαξη οθόνης Ντίσνεϋ

Screensavers Ντίσνεϋ

Δωρεάν Προφύλαξη Οθόνησ Ντίσνεϋ

Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Κοινοποίηση!

Walt Disney Pictures είναι η εταιρεία που συνεχίζει την παράδοση του δημιουργού του και εκείνος που δημιουργεί τις νέες ταινίες κινουμένων σχεδίων, κανάλια κινούμενων σχεδίων και τηλεοπτικές σειρές για παιδιά και διατηρεί τα θεματικά πάρκα. Εάν είστε ένας ανεμιστήρας της Disney κλασικό σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας κλασικές ταινίες της Disney όλων των εποχών. Screensavers της Pixar, οι δημιουργοί των ταινιών υπολογιστή εμψύχωση και 3D εμψύχωση. Είναι η ιστορία για το πώς μέσω απλής ζώα έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία της ψυχαγωγίας που φιλοξενεί όλο τον κόσμο. Ταινίες και χαρακτήρες δει σε κάθε χώρα του κόσμου. Πρόκειται για μια γιγαντιαία εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά κανάλια σε όλο τον κόσμο, όπως το Disney Channel, Playhouse Disney, Toon Disney, το Disney Junior και Disney XD. Όλα τα παιδιά είναι οπαδοί του μεγάλου αυτού ατόμου που δημιούργησε, ξεκινώντας με το ποντίκι ένα μεγάλο φανταστικό κόσμο που φαίνεται στο θεματικά πάρκα της εταιρείας, που βρίσκονται σε διάφορες χώρες και θα ανοίξει νέες, ακόμα υπέροχους προορισμούς οικογενειακά ταξίδια τουριστών.