Προφύλαξη οθόνης τρόμος & φόβος

τρόμος & φόβος Στον υπολογιστή σας

Κινούμενα Προφύλαξη Οθόνης τρόμος & φόβος

52 Δωρεάν προφύλαξη οθόνηςç της τρόμος & φόβος να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows σας 7, τα Windows 8, Vista, XP ή άλλο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. Κατεβάστε τώρα την προφύλαξη των οθόνηςç τρόμος & φόβος που έχει κατεβάσει 126.784 φορές, προστατεύει την οθόνη σας και την οθόνη σας κατά τη διάρκεια των χρόνων αναμονής. Αυτή η ιστοσελίδα έχει 3564 να κατεβάσετε αρχεία, που έχει κατεβάσει από 5.707.638 χρήστες!

Σας άρεσε ταινίες τρόμου; Εάν είστε κάποιος που παίρνει φοβάται σε ένα σκοτεινό διάδρομο ή ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, αλλά μου αρέσει αυτό το συναίσθημα, αυτή είναι η συλλογή σας. Ο τρόμος είναι ο φόβος στο μέγιστο βαθμό της. Επίσης, το ονομάσουμε ένα λογοτεχνικό και κινηματογραφικό είδος, με τις ιστορίες που έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν μια αντίδραση στον αναγνώστη ή θεατή και να περάσει ο φόβος. Τα πάντα για το θάνατο ή την υπερφυσική μας αυτή η αντίδραση, τόσο εδώ είναι μια μεγάλη συλλογή από κρανία, σκελετούς, φαντάσματα, ζόμπι, μάγισσες, τέρατα, κλπ.

Προφύλαξη οθόνης τρόμος & φόβος

Screensavers τρόμος & φόβος

Δωρεάν Προφύλαξη Οθόνησ τρόμος & φόβος

Σχόλιο!
Ψηφίστε!
Κοινοποίηση!

Σας αρέσει να φοβάται; Σας αρέσουν οι ιστορίες τρόμου; Οι ιστορίες που λέγονται γύρω από μια φωτιά τη νύχτα στο πεδίο και να κλαίει ο καθένας. τρομακτικός ιστορίες όπου τέρατα που επιτίθενται, θα κυνηγήσει δολοφόνοι ή οι νεκροί αυξάνονται από τους τάφους τους για να λυμαίνονται τις συνθήκες διαβίωσης. Ο φόβος προσέλκυσε μας πάντα. Δημιουργούμε χαρακτήρες τρόμου σαν ζόμπι γιατί μας αρέσει αυτό το συναίσθημα. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη συλλογή μας από wallpapers τρομακτικό τέρατα και screensavers για να δώσει κάποια animation στην οθόνη του υπολογιστή σας. Ποια πράγματα θα φοβάστε; Εδώ έχουμε όλα αυτά τα πράγματα όπως τα σκιάχτρα, φαντάσματα, poltergeist, βρικόλακες, στοιχειωμένα σπίτια, τα πλάσματα από την κόλαση, μαύρη μαγεία και όλα τα πράγματα που κάνουν πεθαίνουν νύχτα του φόβου να σκεφτόμαστε τις ιστορίες τρόμου. Κινούμενες εικόνες, πολλά από αυτά σε 3D από όλα τα πράγματα που έχουν φοβούνται από την παιδική ηλικία. Εφιάλτες που συγκεντρώθηκαν σε μια συλλογή για εσάς λήψη στον υπολογιστή σας.